Valitut suodattimet

Continental Viking Contact 7 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

HUIKEA KITKARENGAS CONTINENTAL VIKING CONTACT 7

Kitkarenkaista voi olla montaa mieltä: toiset väittävät, että niillä ei voi lähteä liikkeelle pääkallokeleillä. Kuitenkin VikingContact 7 renkaat osoittavat, että kitkarengas ei tarkoita luopumista hyvistä pito-ominaisuuksista – edes räntäsateella. Parhaiten kitkarenkaat pääsevät oikeuksiinsa nelivetoautoissa ja moderneissä malleissa, joissa on esimerkiksi ajonvakautusjärjestelmä varmistamassa talviajon tasaisuutta. Yksi kitkarenkaiden parhaita puolia on joustavuuden ja ennakoitavuuden lisäksi totta kai hiljaisuus: Myös Continental Viking Contact 7 melu on huomattavasti vähäisempi kuin nastarenkaissa.

Se, millaisiksi talvet muuttuvat tulevaisuudessa, vaikuttaa paljon siihen vakiinnuttavatko kitkarenkaat suosionsa vai säilyykö nastarengas yhä monen mielessä luotettavimpana vaihtoehtona lumisiin talviin. Varsinkin syksyllä ja keväällä kitkarengas on monella tapaa miellyttävämpi valinta, ja lumettomana, leutona talvena saattavat nastarenkaat mennä jopa hieman hukkaan. Continental luottaa näissä kitkarenkaissa renkaiden kuviopalojen täydelliseen sijoitteluun sekä tehokkaisiin uriin, sekä näiden yhdessä muodostamaan laajaan kontaktipintaan. Renkaissa on niin kutsuttuja 3D-saippauksia ja pitoa parantavat tartuntakulmat, jotka ovat pitkällisen teknisen kehittelyn tulos.

EDULLISIN CONTINENTAL VIKING CONTACT 7 HINTA NETISTÄ

Sivustoltamme löytyy takuuvarmasti se Continental Viking Contact 7 tarjous, johon tarttumalla säästät rahaa. Ei kannata aikailla, sillä hintoja päivitetään tasaisin väliajoin. Toisinaan se tarkoittaa sitä, että muutaman päivän päästä Continental Viking Contact 7 halvin hinta saattaa olla jo eri kuin eilen. Suoritamme säännöllisesti virtuaalisen kyselykierroksen kumppanimyyjiemme keskuudessa ja varmistamme, että voimme tarjota vertailumme avulla Suomen halvimmat hinnat. Jälleenmyyjiemme asiakaspalvelu voi myös auttaa esimerkiksi päätöksenteossa, jos et ole aivan varma kallistuuko vaaka kitka- vai nastarenkaiden puolelle.

Kitkarenkaita suosittelemme lämpimästi etenkin sellaisille kuljettajille, joiden autotallista löytyy nykyaikainen auto nelivedolla ja joiden talviajo keskittyy erityisesti hyväkuntoisille, isoille teille. Kitkarenkaat ovat monella tapaa ympäristöystävällisempi vaihtoehto nastarenkaille, ja monet päätyvät kitkarenkaisiin myös puhtaasti mukavuussyistä: näiden renkaiden kanssa ei tarvitse stressata renkaiden vaihtojen aikatauluja, ja toisaalta kitkarenkaissa ajomelu on vähäisempää kuin tavallisissa nastarenkaissa. Ei ole mitenkään huono idea hankkia varastoon sekä kitka- että nastarenkaita, mikäli säilytystilaa on. Näin esimerkiksi loppusyksyn ja alkukevään voi ajaa kitkarenkailla ja pahimmat talvikelit selvitä nastarenkaiden turvin. Kahden rengassarjan omistaminen tekee normaalin arjen jatkamisen helpommaksi myös silloin, jos yhden rengasparin rengas sattuu puhkeamaan.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 60
näytä lisää 20
alkaen 60
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun