Valitut suodattimet

Michelin Primacy 4 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Michelin Primacy 4 Renkaat Tarjouksessa

Mikäli sinulla on auto, olet varmasti kuullut jo Primacy 4 Michelin renkaista. Ne ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suoranaisen kulttimaineen autoilijoiden keskuudessa, erityisesti ensiluokkaisten turvallisuusominaisuuksien ansiosta. Nämä kuluttajien rakastamat Michelin Primacy 4 renkaat ovat markkinoiden aatelia lukuisten hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Esimerkiksi uusittu pintakuviointi poistaa vettä entistä tehokkaammin, ja tarjoaa renkaille lisää käyttöaikaa. Jarrutuskykyä kasvattaa myös uuden sukupolven kumiseos, joka pitää huolen jarrutuskyvystä vaikka renkaalla olisi ajettu jo runsaasti. Uudenlaiset elastomeerit tarjoavat tukevan kontaktin myös märkiin tienpintoihin. Renkaan EverGrip-teknologia tarjoaa turvallisuutta, jota jokainen kuljettaja kaipaa ajokokemukseensa. Ei siis ihme, että käyttäjistä kokonaiset 100 prosenttia suosittelee rengasta muillekin tielläliikkujille.

Jos olet ajomukavuutta arvostava kuski, voit olla huoleti sillä Michelin Primacy 4 melu on minimoitu rengasta suunniteltaessa. Näitä renkaita voi luonnehtia kestäviksi ja luotettaviksi, joiden suorituskyky säilyy koko käyttöiän, ilman kompromisseja. Tämä ranskalainen rengasvalmistaja on yksi maailman suurimpia ja yrityksellä onkin käytössään niin paljon osaamista, että tällaisten unelmarenkaiden valmistaminen on mahdollista. Näillä renkailla nostat liikenneturvallisuuden uudelle tasolle omalta osaltasi, ja useat henkilöautojen ja katumaastureiden omistajat ovatkin päätyneet tarttumaan Michelin Primacy 4 tarjous hintoihin juuri siksi: tarjolla on tuhansia ajokilometrejä ilman huolta vesiliirrosta tai ikävistä yllätyksistä renkaan pinnassa. Näitä välttääkseen Michelin on kehittänyt modernin urasyvyyden ilmaisimen, joka antaa tarkkaa tietoa siitä koska renkaat tulisi vaihtaa.

Paras mahdollinen Michelin Primacy 4 hinta

Kun olet tehnyt valintasi ja kallistunut Michelin renkaat Primacy 4 mallin puoleen, on aika suunnata ostoksille. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua löytämään renkaiden Michelin Primacy 4 halvin hinta, ja siinä olemme ammattilaisia. Uskomme vakaasti siihen, että kaikkia autoilijoita hyödyttää mikäli jokaisella on varaa laadukkaisiin renkaisiin: kenenkään ei pitäisi ajaa riskialttiilla, puhkikuluneilla renkailla säästääkseen rahaa. Michelin Primacy 4 hintavertailu kannattaa aloittaa sivuiltamme, jonne olemme keränneet hintatiedot lukuisilta eri kauppiailta; löydät valikoimasta niin kivijalkamyymälöiden edullisimmat hinnat kuin tunnetut, kansainväliset verkkokaupatkin. Pidämme huolta siitä, että hintatiedot ovat ajan tasalla ja sinun tehtäväksesi jää vain valita toimittaja, joka pystyy parhaiten vastaamaan tarpeisiisi. Renkaiden osalta päätöshän on jo tehty. Kun ostat Michelin Primacy 4 renkaat netistä, saat ne parhaimmillaan kotiovellesi muutamassa päivässä. Michelinin kaltaisia tunnettuja merkkejä on myynnissä monella taholla, jonka takia hintavertailu voi tuntua työläältä, mutta me olemme hoitaneet homman puolestasi.

Michelin lanseerasi Primacy 4 rengasmallin muutama vuosi sitten, ja se on kerännyt kiitosta siitä, että suorituskyky säilyy tuhansienkin ajokilometrien jälkeen. Renkaan menestys testeissä ja kriitikoiden kehut vahvistavat myös Primacy 4 omistajien näkemyksen renkaiden erinomaisuudesta: kyseessä on todellinen laatutuote, jonka ansiosta kuljettaja säilyttää paitsi hyvän tuntuman tiehen, myös ajovarmuuden huonollakin säällä. Nämä renkaat pelastavat vielä monet sateiset ajomatkat. Michelin on ylittänyt itsensä suunnittelemalla renkaat, joiden parhaimmat puolet eivät katoa käytössä vaan suorituskyky säilyy alusta loppuun. Meillä on ilo osallistua ajoturvallisuuden kasvattamiseen pitämällä huoli siitä, että uusien renkaiden hankinta ei jää kiinni rahasta. Michelin Primacy 4 renkaiden saatavuus, hinnoittelu ja sopivuus on merkitty sivuillamme selkeästi ja läpinäkyvästi, ja kauttamme pääset käsiksi edullisimpiin hintoihin joita rengasmarkkinoilla on. Laaturenkaat maksavat itsensä takaisin toimimalla moitteettomasti koko käyttöikänsä, ja tässä tapauksessa vielä kertomalla itse koska on aika hankkia uudet rengasparit. Askel askeleelta renkaiden taustalla oleva teknologia vapauttaa kuljettajat mittaamasta urasyvyyksiä vanhanaikaisesti kolikon kanssa ja tilalle tulee täsmällinen, reagoiva rengas – juuri sellainen kuten Michelin Primacy 4.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 137
näytä lisää 20
alkaen 137
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun