Valitut suodattimet

Lumiketjut

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Myyjä


Merkki


LUMIKETJUT LISÄÄVÄT AJOTURVALLISUUTTA

Monessa Euroopan maassa kuuluvat lumiketjut autoon jopa pakollisena ja ne ovatkin ehdoton osa talvivarustelua. Lumiketjut henkilöauto käyttöön ja toisaalta myös peräkärryille ja matkailuautoille ovat edullinen ja helppo tapa turvata perillepääsy myös Suomessa, kun tiedossa on haastavia olosuhteita aina märästä nurmikosta jäisiin pikkuteihin. Me Renkaat.com-sivustolla haluamme pitää huolen, että kun olet löytänyt autoosi sopivat lumiketjut hinta on myös kohtuullinen. Kunnolliset lumiketjut voivat parhaillaan jopa pelastaa henkiä, sillä vaikeissa maastoissa ei voi olla liian varma tietuntumasta. Koska kunnollisten lumiketjujen asentaminen vie vain muutamia minuutteja, ei sinulla oikeastaan ole yhtään tekosyytä olla hankkimatta autoosi lumiketjuja.

JÄÄKETJUT PITÄVÄT RASKAANKIN KUORMAN TIELLÄ

Monet valitsevat jääketjut autoon, kun tiedossa on vaikea maasto kuten lumisia tai jäisiä tieosuuksia, ja erityisesti silloin kun kyydissä on normaalia raskaampi kuorma. Jääketjut voi asentaa myös peräkärryyn tai matkailuvaunuun ja pitää näin huolta siitä, ettei lasti jää jumiin ylämäissäkään. Pieneen tilaan mahtuvat lumiketjut on helppo asentaa renkaisiin heti, kun olosuhteet muuttuvat vaativiksi. Lumiketjut henkilöauto ja muiden ajoneuvojen käyttöön on yksinkertaisin tapa edetä jäisillä ja lumisilla teillä, joilla pelkkä nasta- ja kitkarenkaiden tarjoama pito ei riitä. Nimestään huolimatta jääketjut ja lumiketjut tulevat toisinaan tarpeeseen myös kesällä, jos alla on mutaa, hiekkaa tai soista maastoa. Kyseessä on siis investointi, jolle saattaa tulla yllättävä tarve lähes milloin vain – siksi ei ole lainkaan liioittelua hankkia lumiketjut jo valmiiksi odottamaan sitä hetkeä, että ne pelastavat matkantekosi.

Painavalla kuormalla loivakin mäki voi pysäyttää kulkemisen. Me tarjoamme mahdollisuuden kilpailuttaa sekä palveluntarjoajat että tuotteet, niin, että tuotteen lumiketjut hinta jää niin pieneksi, ettet voi olla ostamatta tätä lisävarustetta autoosi. Lumiketjut tai terävillä lenkeillä varustetut jääketjut kasvattavat suosiotaan myös Suomessa, emmekä voi tarpeeksi korostaa sitä miten vaivaton ja vähän rahaa sekä säilytystilaa vaativa hyödyllinen varuste on kyseessä. Löydät meiltä eri valmistajien lumiketjut ja myös parhaat hinnat niille.

LUMIKETJUT OVAT HALPA VAKUUTUS

Erityisesti niillä, jotka matkustavat joko pohjoiseen tai vaihtoehtoisesti Keski-Euroopan vuoristoisille alueille autolla, tulisi kyydissä kulkea myös jääketjut. Sohjoiset mökkitiet, lumiset vuoristoseudut tai toisinaan leirintäalueen nurmi sateen jälkeen – tien pinta saattaa muuttua nopeasti ja silloin ratkaisun on hyvä olla valmiina autossa. Henkilöauton lumiketjut ovat modernin autoilijan hankintalistalla vuodenajasta riippumatta. Oikeiden lumiketjujen valintaan kannattaa panostaa, sillä voi olla että jääketjut tai lumiketjut säästävät jonain päivänä autosi hinaukselta tai tien varressa odottelulta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 13
alkaen 13
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun