Liity Renkaat.comin Affiliate-ohjelmaan

Ylläpidätkö kotisivun autoista, renkaista tai vanteista suurella kävijämäärällä? Haluaisitko tienara rahaa verkkosivuillasi? Renkaat.comin Affiliate-ohjelma tekee sen helpoksi!

Tule Renkaat.comin kumppaniksi

Hae nyt Affiliate-ohjelmaamme Belboon ja Adtraction Affiliate-markkinointiverkoston välityksellä ja kerää ensimmäiset provisiosi jo huomenna! Hakeminen ja osallistuminen on maksutonta.

 

Belboon Rekisteröi
Adtraction Rekisteröi
Adservice Rekisteröi

 

1. Lisää mainosmateriaali sivuillesi:

Renkaat.comin Affiliate-ohjelma on tehty sinulle helpoksi. Tarjoamme monia mainosmateriaaleja, joita voit helposti liittää verkkosivuillesi. Mainosvalikoimaamme sisältyy tavanomaisia kohteita, kuten bannereita, tekstilinkkejä ja renkaiden hakubokseja ( saatavilla myös ilman tavaramerkkiä). Tarjontaa riittää jokaiselle verkkosivulle! Suosittelemme myös lisäämään mainosmateriaalimme omaan uutiskirjeeseesi, parantaaksesi provisioitasi entisestäään.

2. Hanki meille tilauksia:

Jos sivustollasi vieraileva kävijä klikkaa Renkaat.com mainosta, hänet ohjataan Renkaat.comin verkkokauppaan. Saat houkuttelevan provision mistä tahansa ostoksesta, joka on suoritettu sivuiltasi tulevalta asiakkaalta. (Provisio lasketaan tilauksen nettohinnasta, siis ilman ALV:ia ja posti-/pakkauskuluja).

3. Kerää provisiot:

Voit ansaita merkittäviä provisioita vaikka myyntimäärät ovatkin pieniä:
Asiakkaan ostaessa neljä rengasta vanteineen, nousee hänen ostoskorinsa yhteissumma helposti 400 Euroon.

 

 

Takaisin alkuun