Valitut suodattimet

Continental ContiSportContact 5 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

CONTINENTAL CONTISPORTCONTACT 5 RENKAAT PELASTAVAT MATKAN

Continental ContiSportContact 5 renkaat ovat tuore testivoittaja, huolellisen kehitystyön tulos ja ennen kaikkea todella monipuolinen kesärengas henkilöautoon. Tämä kesärengas on lyhyessä ajassa tullut kuuluisaksi erityisesti siitä, miten se tiukan paikan tullen osoittaa toimivuutensa vieläkin paremmin kuin tasaisissa olosuhteissa – niissäkin se toimii moitteettomasti, mutta on paineessa parhaimmillaan. Kun haluat ajaa huippunopeuksilla huippurenkailla, on Continental ContiSportContact 5 renkaat ykkösvalinta.

MODERNIT CONTINENTAL CONTISPORTCONTACT 5 RENKAAT

Juuri silloin kun ajaminen alkaa hirvittää, ovat ContiSportContact 5 kesärenkaat kovimmassa iskussa. Vaativat ajotilanteet saavat nämä tehokkaille autoille suunnitellut kesärenkaat puhkeamaan kukkaan, sillä ne tarjoavat terävän tuntuman missä tahansa vauhdissa ja tekevät kiihdytyksistä ja jarrutuksista tarkat, miellyttävät ja turvalliset. Vaikka rengas on testattu ja hyväksi todettu kaikista vaikeimmissa olosuhteissa, sillä kelpaa ajella myös perhelomilla. Tärkeintä on silloinkin turvallisuus, ja sitä näillä renkailla on testattu.

Tienpinnasta riippumatta tiedät, mihin tämä rengas vie. Continental ContiSportContact 5 renkaat tekevät ajamisesta entistä mukavampaa, sillä voit ennakoida renkaan reaktiot ja luottaa pitoon myös märällä kelillä. Renkaan kumiseos on värähtelevää materiaalia, joka välittää herkästi viestit myös kuljettajalle. Joku saattaisi sanoa, että ContiSportContact renkaat lukevat ajatuksia.

MIKÄ ON CONTINENTAL CONTISPORTCONTACT 5 HINTA?

Haluat ajaa nopeasti ilman pelkoa hallinnan menettämisestä? Tahdot uuden sukupolven kesärenkaat, jotka haastavat vanhat klassikot uudistetuilla ominaisuuksillaan? Olet siis valinnut Continental ContiSportContact 5 renkaat ja nyt et malta odottaa, että pääset vaihtamaan uudet kesärenkaat autosi alle. Me olemme vauhdittaneet ostoprosessia huomattavasti hankkimalla jo etukäteen parhaat tarjoukset näistä renkaista, joten et joudu odottamaan rengasmyyjien vastaehdotuksia. Renkaat.com-sivusto on helppo ja luotettava tapa tavoittaa monta eri rengaskauppiasta yhdellä kertaa ja minimoida rengaskauppoihin käytetty aika. Kun olet valinnut renkaan, voit jopa valita itse sen hinnan!

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 153
näytä lisää 20
alkaen 153
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun