Valitut suodattimet

Continental EcoContact 6 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Uuden Sukupolven Continental Ecocontact 6 Renkaat

Jos toiveissasi on tasapainoinen, moderni kesärengas, kannattaa tutustua lähemmin EcoContact 6 Continental renkaisiin. Saksalainen Continental on yksi tunnetuimpia rengasvalmistajia, onhan se ollut kiinteästi mukana rengasmarkkinoilla jo 1800-luvun lopulta saakka. Alun perin kumitehtaana tunnettu Continental onkin todellinen edelläkävijä mitä tulee renkaiden raaka-aineisiin, ja tätä perinnettä jatkavat myös Continental renkaat EcoContact 6 -mallissa. Kyseessä on korkealuokkaista teknologiaa hyödyntävät renkaat, joiden silikan ja kumin yhdistelmä pitää huolen siitä, että ajotuntuma säilyy tienpinnasta riippumatta. Tällä niin kutsulla Green Chili-seoksella on positiivisia vaikutuksia myös muuhunkin kuin ajoturvallisuuteen: moderni materiaaliseos laskee vierintävastusta entisestään ja tämä näkyy myös polttoaineen kulutuksessa. Luonnollisesti myös mahdollinen Continental EcoContact 6 melu on huomioitu tuotekehityksen yhteydessä: ohiajomelu on vain 71 desibeliä, mitä myös toiset tielläliikkujat arvostavat.

Continentalin EcoContact 6 renkaita mainostetaan varsinkin taloudellisena vaihtoehtona. Matala vierintävastus onkin nykyään monelle autoilijalle keskeinen valintakriteeri, sillä autoilun kustannukset kasvavat muutenkin jatkuvasti – nyt on tilaisuus säästää rahaa päivittäisessä ajossa. Toiset rengasvalmistajat panostavat pintakuviointiin, Continentalin salaisuus on patentoiduissa materiaaliyhdistelmissä, jotka tekevät renkaista myös entistä ympäristöystävällisemmät. Pienempi kulutus heijastuu suoraan renkaan, ja autoilun, päästöihin. Nykyaikaisilla renkailla, kuten näillä EcoContact 6-renkailla, on mahdollista laskea polttoaineen menekkiä jopa viidenneksellä. Näitä renkaita löydät laajasti eri kokoluokissa, jonka ansiosta voit hyödyntää mallin hyviä ominaisuuksia niin pienimmissä henkilöautoissa kuin suuremmissa citymaastureissakin.

Mikä on Continental EcoContact 6 hinta?

Paljonko tällaiset suositut Continental renkaat sitten maksavat? Siihen on monta vastausta. Siksi ennen ostoa kannattaakin suorittaa Continental EcoContact 6 hintavertailu, ja se on paljon nopeampaa ja helpompaa kuin uskotkaan. Selvittääksesi mikä on Continental EcoContact 6 halvin hinta sinun ei tarvitse kierrellä rengaskaupoilla kaikkea vapaa-aikaasi, vaan riittää että täydennät renkaasi kokotiedot hakukoneeseemme ja me esittelemme sinulle kaikki netin edullisimmat rengashinnat. Mikäli renkaan tarkat mitat eivät ole tiedossasi eivätkä näkyvillä enää nykyisissä renkaissa, löydät ne autosi manuaalista. Mikäli haluat kokeilla suurempia tai pienempiä renkaita, kannattaa varautua ylimääräiseen katsastukseen – siksi monet pysyttelevätkin suosiolla suositusten mukaisissa rengaskoissa.

Kun olet löytänyt sivuiltamme, mikä on paras Continental EcoContact 6 tarjous, jää tehtäväksesi vain jättää tilaus ja odottaa, että uusi rengassarja toimitetaan joko sovittuun noutopaikkaan tai jopa kotiisi asti. Uusien renkaiden ostaminen on nykyään niin vaivatonta, että se ei enää kelpaa tekosyyksi jättää rengashankinnat viime tippaan. EcoContact 6 renkaat ovat loistava esimerkki siitä, millaisiin tuloksiin vuosikymmenten rakkaus laadukkaisiin raaka-aineisiin voi viedä: ekologisempiin, ekonomisempiin renkaisiin, joista on iloa jokapäiväisessä ajossa. Erityisesti tankkaushetkellä. Matala vierintävastus on suoraan yhteydessä autoilun synnyttämään hiilijalanjälkeen, joten valitsemalla nykyaikaiset renkaat voi yksittäinen kuljettajakin osaltaan pienentää liikenteen päästöjä. Oma ympäristötekonsa on myös valita EcoContact 6 renkaiden kaltaiset matalan melun renkaat, joiden ansiosta autoilusta ei aiheudu ylimääräistä meluhaittaa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 198
näytä lisää 20
alkaen 198
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun