Valitut suodattimet

Kumho Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Kumho renkaat

Kumho on Etelä-Korealainen rengasvalmistaja, joka on kasvanut vuosien varrella todelliseksi rengasalan jättiläiseksi. Kumhon tarina erilaisten renkaiden parissa alkoi jo yli 50 vuotta sitten. Kumho on kehittynyt yrityksenä yhdessä autoilun kehittymisen kanssa ja se onkin innovatiivisuutensa ansiosta pystynyt aina kilpailemaan muiden sitä suurempien rengasvalmistajien kanssa. Kumho renkaat on tällä hetkellä maailman 9. suurin rengasvalmistaja koko maailmassa, ja jopa seitsemän suurimmasta kymmenestä autonvalmistajasta käyttää ensiasennusrenkaina laadukkaita Kumhon renkaita. Nykyään Kumho tunnetaan erityisesti sen hyvän suorituskyvyn omaavista renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa missään tilanteessa pulaan.

Jatkuva kehitys tuotteissa, innovatiivisuus ja jatkuva testaus ovat tehneet Kumhon renkaista todella luotettavia. Kumho renkaat haluaa valmistaa autoihin renkaita, jotka ovat sekä turvallisia että kestäviä ja samanaikaisesti myös ääneltään hiljaisia sekä taloudellisia. Monet isot rengasvalmistajat eivät valmista ollenkaan talvirenkaita, sillä niiden kehittäminen on erittäin haastavaa. Kumho renkaat on kuitenkin jo kauan aikaa sitten tajunnut yhdistää sen kansainvälisen kokemuksen Suomalaiseen osaamiseen. Siksipä Kumho käyttää aina kaikissa sen Suomessa myytävissä nastarenkaissa suomessa valmistettuja ja kehitettyjä laadukkaita Scason-nastoja. Ne on suunniteltu nimenomaan Suomen vaativiin olosuhteisiin. Kumho renkaat eroavat merkittävästi muista renkaista. Suomen olosuhteet ovat yhtiölle erittäin tutut, ja sen valikoimasta löytyy reilu määrä erilaisia renkaita, jotka toimivat optimaalisesti Suomen haastavissa olosuhteissa. Renkaita löytyy eri tyyppisiin autoihin ja myös erilaisille ajotavoille, aina turvallisuudesta tinkimättä.

Kumho renkaat hinta

Kumho tarjoaa aina järkevään hintaan parasta mahdollista laatua. Sen yritys pyrkii aina toteuttamaan. Saat siis aina laatua, etkä maksa siitä ylihintaa kuten muilla valmistajilla. Kumho tarjoaa renkaat aina edullisin hinnoin, silti kuitenkaan tinkimättä ominaisuuksista. Kumho on saavuttanut valtaisan suosion erityisesti sen takia, että sen renkaat ovat laadukkaita ja luotettavia. Niiden lisäksi myös taloudellisuus ja renkaiden hiljaisuus näkyvät vahvasti sen kehittämissä renkaissa. Renkaat myös rakennetaan kestämään pitkään. Kumho renkaat hinta on edullinen ja se on tarjonnut laadukkaita renkaita autoihin jo vuodesta 1960 lähtien. Vankan kehitystyön tuloksena kuuluu Kumho tänään kymmenen suurimman rengasvalmistajan joukkoon. Kumhon renkaita myydään jopa 180 eri maassa, ja yhtiön tuotanto on valtava 68 miljoonaa rengasta per vuosi, ja luku jatkaa kasvamistaan koko ajan. Kumho renkaat suunnitellaan Koreassa. Sen lisäksi testauskeskuksia on esimerkiksi Saksassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Suomen markkinoille myyntiin tulevat renkaat testataan Saksassa kahdella eri moottoriradalla ja sen lisäksi vielä Ivalon vaativissa talviolosuhteissa. Näin suomalaiset asiakkaat voivat luottaa siihen, että Kumho renkaat ovat varmasti suomalaisiin olosuhteisiin sopivat. Monet tunnetut autovalmistajat luottavat myös Kumhon renkaisiin. Esimerkiksi BMW, Dacia, Dodge, Jeep, Mercedes-Benz, Kia, Fiat ja Volkswagen kuin myös monet muut valmistajat asentavat autoisiinsa Kumho renkaat jo tehtaalla. Kumho renkaat hinnasto löytyy renkaat.com sivulta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1446
näytä lisää 20
alkaen 1446
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun