Valitut suodattimet

Hankook Ventus Prime 3 K125 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

TESTIMENESTYJÄ HANKOOK VENTUS PRIME 3 K125 RENKAAT

Kun renkaita mainostetaan monella ylisanalla, tulee väistämättä mieleen että ne ovat liian hyvät ollakseen totta. Hankook Ventus Prime3 k125 kesärenkaat ovat pitkäaikaisen korealaisen rengastalon uutuusmalli, joka on saanut kiitettäviä arvioita mm.TM- ja AutoBild-lehtien riippumattomissa testeissä. Näiden lehtien testaukset eivät ole maksettuja ylisanoja vaan aitoja koetilanteita, joista raportoidaan lukijoille rehellisesti. Siksi mekin uskallamme sanoa, että Hankook Prime 3 k125 Ventus renkaat ovat todella hintansa väärtit.

HANKOOK VENTUS PRIME 3 K125 RENKAAT JOKAISELLE KULJETTAJALLE

Nämä Hankookin kesärenkaat ovat yhdistelmä monia renkaille tärkeitä ominaisuuksia: ne on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, erilaisille teille ja säille, kuitenkaan tinkimättä tasaisesta suorituskyvystä. Hankook on korealainen rengastalo, jolla on monen vuosikymmenen kokemus sekä monen autonvalmistajan luottamus: löydät usean merkin autoista Hankook renkaat ensiasennusrenkaina. Hankook Ventus Prime3 k125 renkaat ovat jatkoa Ventus-sarjan parissa tehdylle vuosien kehitystyölle, ja malliston uusimpana tulokkaana käsissäsi on monin verroin paranneltu versio suositusta rengasryhmästä.

Tämä Hankook k125 Ventus Prime 3 kesärengas on tavallisen autoilijan ystävä. Silica-kumiseos pitää pidon tiehen ensiluokkaisena, mutta toisaalta vähentää vierintävastusta. Tämä näkyy polttoainekulutuksessa myönteisesti: pienemmät bensalaskut, vähemmän kuormitusta ympäristölle. Rengas on monipuolinen, tasapainoinen ja varma valinta Suomen kesiin, jolloin säätilat vaihtelevat alkukevään kohmeesta loppusyksyn liukkaisiin. Hankook Ventus Prime 3 K125 renkaat selvisivät testivoittajiksi vuoden 2016 AutoBild-lehden testissä ja tällä nelikolla voit varmasti ajaa niin arkiajot kuin lomamatkat samalla tasaisella kyydillä.

HANKOOK VENTUS PRIME 3 K125 HINTA KILPAILUTETTU

Kun etsit hyvää hinta-laatusuhdetta, valitset varmasti Hankookin kesärenkaat. Meille Renkaat.com-sivustolla autoilu on sydämen asia, ja tahdomme tehdä sen helpoksi ja halvaksi. Jokaisen pitäisi voida nauttia automatkoista ja teiden tulisi olla turvallisia. Yksi merkittävä turvallisuustekijä on renkaat, joissa riittää pitoa. Säästösyistä ei vaihtoväliä kannata venyttää liian pitkäksi vaan ennemmin etuajassa hieman tuhlata. Meidän kauttamme löydät uudet Hankook Ventus Prime 3 k125 renkaat todella huokeaan hintaan. Olemme ottaneet puolestasi yhteyttä rengaskauppiaisiin ja kysyneet, mikä on paras tarjous tälle mallille. Ja täältä ne löydät.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 138
näytä lisää 20
alkaen 138
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun