Valitut suodattimet

Auton Ympärivuotiset renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


KITKARENKAAT - LÖYDÄ PARAS KITKARENKAAT HINTA

Vaikka lehdistössä muuta väitettäisiin, eihän se talvi oikeasti yllätä suomalaisia autoilijoita. Suurin osa meistä tavallisista kuskeista osaa jo varautua siihen, että ennemmin tai myöhemmin ajokeli muuttuu hieman haastavammaksi – ja osana varautumista moni on tehnyt jo kitkarenkaat vertailu netissä etukäteen sekä selvittänyt sen, missä on kitkarenkaat tarjous. Ja me olemme iloisia kertoessamme, että löydät Renkaat.com-sivustolta kitkarenkaat halvalla ympäri vuoden.

YMPÄRIVUOTISET RENKAAT AUTOOSI

Klassinen kysymys on, toimivatko ympärivuotiset renkaat Suomessa. Tämä aihe herättää monenlaisia mielipiteitä ja jokainen tahtoo olla asiantuntija. Ikävä kyllä yksiselitteistä vastausta ei ole. Kitkarenkaat kyllä sopivat jopa Suomen talviin, jolloin usein sekä kuljettajan ajotaidot että auton ominaisuudet joutuvat koetukselle. Monet kokevat, että perinteiset nastarenkaat ovat turvallisempi ja varmempi vaihtoehto mustan jään peittämille teille ja sitkeään loskasateeseen, mutta todellisuudessa nykyaikaiset kitkarenkaat ovat loistava ratkaisu suurimpaan osaan autoista. Etenkin niille kuskeille, joille oma auto on tuttu ja jotka arvostavat paljon ajomukavuutta, ovat kitkarenkaat ensisijainen valinta.

Edulliset kitkarenkaat tarjoavat monen toivomaa joustoa aikatauluihin, sillä vaikka luonnollisesti renkaat kannattaa vaihtaa vuodenajan mukaan, voi kitkarenkailla periaatteessa ajaa läpi vuoden. Ne siis ovat ympärivuotiset renkaat, vaikka monet suosivatkin kesäksi kevyempiä renkaita, jotta kitkarenkaat eivät kulu turhaan. Kitkarenkaat ovat kuitenkin vastaus monen kiireisen aikatauluongelmiin, sillä toisin kuin nastarenkailla, et löydä itseäsi epätoivoisesti jonottamassa rengashuollossa aina sesongin vaihtuessa. Se on monipuolinen talvirengas, ja tarpeen vaatiessa taipuu myös kesäkäyttöön.

TÄÄLTÄ PARAS KITKARENKAAT TARJOUS

Uudet renkaat ovat aina iso investointi, ja sen takia kitkarenkaat vertailu kannattaakin tehdä ajoissa. Sen sijaan, että jättäisit kilpailutuksen juuri renkaidenvaihdon alle, jolloin hinnatkin usein kohoavat, voit Renkaat.com-sivuston kautta ostaa kitkarenkaat halvalla – milloin vain. Me olemme tehneet työn puolestasi: olleet yhteydessä rengasmyyjiin, pyytäneet parhaat tarjoukset lähes kaikista markkinoiden kitkarenkaista ja listanneet parhaat hinnat sinulle. Näet kaiken vain muutamalla klikkauksella, ja voit valita millainen hiljainen, miellyttävä ja erityisesti lumisille teille sopiva kitkarengas sopisi sinun autoosi. Erityisesti lumisilla teillä ero nastarenkaisiin on selvä. Kitkarenkaan ajomukavuutta on vaikea voittaa.

Halvat kitkarenkaat voivat olla hyvät, ja olemme listanneet suosituimpien rengasvaihtoehtojen ominaisuuksia valmiiksi asiakkaillemme. Lähes kaikki autoilijat, jotka suosivat kitkarenkaita, ovat varmoja kuljettajia joilla on kohtuullisen uudet autot. Kitkarenkaat hinta ei ole välttämättä ratkaiseva tekijä vaan se, miten renkaat vastaavat autoilijan vaatimuksia. Kitkarenkaiden toiminta perustuu yleisimpinä talvirenkaina pidettyjen nastarenkaiden sijaan lamelleihin sekä renkaan kumiseokseen, jonka ansiosta kitkarenkaan käyttöikä on usein pidempi kuin nastallisen talvirenkaan. Tiesitkö, että monin paikoin Euroopassa nastarenkaat ovat kokonaan kielletty ja kaikki autoilevat talvisin kitkoilla?

KITKARENKAAT NOPEASTI KOTIIN

Asiakkaamme arvostavat helppoutta. He haluavat kitkarenkaat edullisesti, nopeasti ja tietenkin vaivattomasti. Meidän intohimonamme on hoitaa muiden puolesta autoiluun liittyvät tylsät työt, kuten oikean korjaamon valinta, vakuutusten kilpailutus tai vaikkapa uuden automaton hankinta. Näin ollen asiakkaamme voivat keskittyä itse ajamiseen, ja mitä paremmat välineet siihen on käytössä, sitä mukavampaa se on. Renkaat.com-sivustolta löydät varmasti kitkarenkaat halvalla sekä voit tietenkin valita monista rengaskauppiaista sen, jonka ehdot miellyttävät eniten. Kitkarenkaiden lisäksi voit varautua ”eurooppalaiseen tyyliin” myös lumiketjuilla, jotka ovat monen mielestä hyvä yhdistelmä silloin, kun sääolosuhteet voivat muuttua yllättäen etkä aina ole aivan varma, millaisiin olosuhteisiin tie vie. Luonnollisesti olemme myös selvittäneet puolestasi sen, mistä saat jääketjut parhaimpaan hintaan.

Ennen talven tuloa on hyvä varmistaa, että nykyisissä renkaissa on riittävä urasyvyys ja ne ovat muutenkin tieturvalliset. Kitkarenkaat tarjoavat mahdollisuuden venyttää renkaidenvaihtoa sesongin molemmissa päissä, sillä ne tuovat varmuutta myös kevään kylmiin öihin ja alkusyksyn yllättäviin viileisiin kausiin. Ne ovat myös tarvittaessa ympärivuotiset renkaat, ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta yhä tiukempi vastus Suomessa suosituille nastarenkaille. Nykyaikaiset kitkarenkaat tarjoavat turvallisuutta ilman, että joudut tinkimään miellyttävästä ajokokemuksesta. Nyt tarkasta vain autosi ohjekirjasta tai valmistajan tiedoista mitä talvirenkailtasi vaaditaan ja voit ryhtyä valitsemaan. Parhaimmillaan ajat uusilla renkailla jo muutaman päivän päästä.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 3102
näytä lisää 20
alkaen 3102
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun