Valitut suodattimet

Polkupyörän renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Suunnittelu

Hintaluokka


MEILTÄ MYÖS POLKUPYÖRÄN RENKAAT

Vaikka Renkaat.com onkin profiloitunut autoilijoiden ykkösvalinnaksi verkon vertailupalveluissa, on kaikki pyörillä liikkuva lähellä sydäntämme. Siis myös polkupyöräilijät. Monen merkittävän rengasvalmistajan menestys on lähtenyt pyörien renkaista ja vasta niiden jälkeen on siirrytty moottoriajoneuvoihin, joten on luonnollista että tahdomme valikoimaamme myös polkypyörän renkaan. Kun siis haluat ostaa polkupyörän renkaat netistä, kannattaa vertailla hintoja. Säästät helposti kymmeniä euroja ja runsaasti aikaa, sillä renkaat toimitetaan myös kotiin saakka. Laajennamme rengasvalikoimaa jatkuvasti, jotta voimme tehdä myös polkupyöräilijät onnellisiksi. Oletko jo löytänyt oman luottorenkaasi runsaasta valikoimastamme?

POLKUPYÖRÄN RENKAAN KOKO

Joskus jopa aktiivinenkin pyöräilijä joutuu miettimään, mikä on sopiva polkupyörän renkaan koko. Renkaan oikea koko onkin äärimmäisen tärkeä tieto, jotta saat kaiken irti pyörästäsi ja pohkeistasi. Koko kerrotaan yleisimmin tuumissa tai ETRTO-mitoitusta käyttävien renkaiden kohdalla millimetreissä. Sinun tulee tietää tarvitsemasi renkaan halkaisija ja leveys, ja näillä tiedoilla pääset jo pitkälle. Halvat polkupyörän renkaat voivat olla myös hyvät, mutta kannattaa miettiä millaisissa maastoissa aiot pyöräillä. Renkaan sileä pinta korreloi yleensä nopeuden kanssa, kun taas syvemmät urat ja pintakuviointi tarjoavat pitoa vaikeillakin pinnoilla. Kumisekoitteen ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota silloin, kun tiedossa on haastava maasto – sitä voi olla joskus kaupunkipyöräilyssäkin luvassa, mikäli olet liikkeellä juhlijoiden jälkeen sunnuntaiaamuna! Renkaan koon lisäksi kannattaa varmistaa se, millainen venttiili renkaassa on ja sopiiko omat tarvikkeet, kuten esimerkiksi pumput siihen. Kolme eri venttiilityyppiä ovat dunlop- ja autoventtiilit sekä prestaventtiilit, joista osa tarvitsee oman adapterinsa pumppuun. Renkaitakin on erilaisia: useimmissa malleissa on perinteinen sisäkumi, mutta myös ”tubeless” renkaat yleistyvät kaiken aikaa.

Halusit sitten ostaa yhden polkupyörän renkaan edullisesti tai muutaman vaikkapa varastoon, saat kauttamme hyvän käsityksen hintatasosta. Polkupyörän renkaat tarjous sivuillamme on aina ainutlaatuinen, eli kannattaa tarttua siihen Renkaat.com:in linkillä eikä päästää sitä ohi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota arvostettujen rengasvalmistajien kuten Continentalin ja Michelinin renkaita niin pyöräilijöille kuin autoilijoillekin. Kuten autojenkin kanssa, myös polkupyörän renkaita on saatavilla eri vuodenaikoihin ja käyttötarkoituksiin. Jos tahdot mennä maastoon tai saapa apua talvipyöräilyyn turvallisuutta lisäävillä nastarenkailla, hanki renkaat halvalla meidän kauttamme. Pyöräilyssä on hyvä harrastaa hieman varustelua, sillä pidemmillä matkoilla ja hankalilla keleillä vedenpitävä pyörälaukku, jonne mahtuu niin renkaanpaikkausvälineet, vararengas kuin tarvittaessa vaihtovaatettakin sekä pieni ensiapupakkaus on välttämätön.

POLKUPYÖRÄN RENKAAT NETISTÄ HELPOSTI

Polkupyörän renkaat hinta saattaa kaupoissa ja korjaamoissa vaihdella sesongin mukaan, mutta internetissä on aina halpaa. Keskitetyn toiminnan sekä kansainvälisten verkkokauppojen ansiosta voit löytää huikeita tarjouksia, alennuskoodeja ja harvinaisia renkaita, joita ei jokaisen marketin valikoimasta saa. Koska useimmat enemmän kilometrejä polkeneet ovat opetelleet pyörän perushuollon ja renkaidenvaihdon itse, voi kotona suoritetulla ylläpidolla säästää kymmeniä, jopa satoja euroja vuodessa. Lisää säästöä saat tilaamalla polkupyörän renkaat suoraan kotiin. Ennen kuin siirryt kassalle maksamaan ostoksesi, varmista vielä renkaan koko jotta se sopii vanteeseen, venttiili sekä tietenkin se, olihan ostoskorissa taatusti mieleinen malli. Renkaiden ollessa nyt ennätyshalpoja voit kokeilla eri malleja ja muotoiluja löytääksesi oman lempirenkaasi. Toivotamme siis kaikki pyöräilijät tervetulleeksi ostoksille!

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 825
näytä lisää 20
alkaen 825
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun