Valitut suodattimet

Michelin CrossClimate Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

SUOMEN KESÄÄN LUOTETTAVAT MICHELIN CROSSCLIMATE RENKAAT

Kesällä jos koskaan suomalaisilla on aikaa autoilla. Kotimaanmatkailu, mökkireissut ja parhaimmillaan ulkomaille vievät autolomat ovat osa perinteistä suomalaista kesänviettoa. Takapenkillä kysellään koska ollaan perillä, perässä vedetään ehkä asuntovaunua tai anoppia, huoltoasemalla tankataan bensaa ja evästä sekä nautitaan vapaudesta. Mutta taas tänäkesänä saimme muistutuksen siitä, että suomalaiset kesäsäät ovat arvaamattomat. Monet luulevat, että kesärenkaat on suunniteltu vain keskieurooppalaisiin ajo-oloihin, vaikka pohjoiseen tarvitaan renkaat jotka kestävät myös sorateillä ja sadesäillä. Siksi haluaisimme hieman kertoa siitä, miksi Michelin Crossclimate renkaat ovat luultavasti jokaisen kesäkuskin paras kaveri – ainakin jos haluat ehtiä illaksi vielä järvenrannalle saunomaan.

Miksi Michelin Crossclimate renkaat kesäauton alle?

Kyllä, meistäkin olisi mahtavaa jos lumipyry, rankkasateet ja yöpakkaset loppuisivat siihen, kun jätämme talvirenkaat varastoon ja vaihdamme alle kesärenkaat. Pohjoisissa olosuhteissa kesärenkailta vaaditaan kuitenkin enemmän kuin vain auringonpaisteeseen sopivia ajo-ominaisuuksia – vaikka Michelin-laatu takaa myös sen. Rengasuutuus Michelin Crossclimate hinta on vain yksi renkaiden monista tärkeistä ominaisuuksista: Pitkäikäiset kesärenkaat kestävät koko sesongin ja säästävät talvirenkaita. Et myöskään joudu jonottamaan pahimpaan ruuhka-aikaan renkaanvaihdossa, sillä monipuoliset Michelin Crossclimate renkaat on suunniteltu selviämään kotimaisista keliolosuhteista myös loppusyksystä ja jopa ensilumen aikaan. Mitä muuta voimme odottaa näiltä renkailta kuin vain ensiluokkaista hinta-laatusuhdetta?

Michelin Crossclimate renkaat ovat suunniteltu vaihteleviin sääolosuhteisiin. Näillä renkailla voit ajaa koko kauden turvallisesti ja vakaasti. Renkaat ovat saaneet runsaasti kehuja hyvästä ohjattavuudestaan. Jos juhannuksena yllättää perinteinen takatalvi, nämä kesärenkaat pitävät huolen että pysyt tiellä. Kylmä tihkusade tai liukkaat lehdet eivät heikennä tämän Michelin-uutuuden suorituskykyä, vaan Michelin Crossclimate renkaat ovat syystäkin ansainneet merkinnät talvikelpoisuudesta ja hyvän arvion jarrutuskyvystään jopa lumisella pinnalla. Näille kesärenkaille on myönnetty myös EU-rengasmerkintä B märkäpidon osalta: Tämä on loistava arvosana kesärenkaille. Pystytkö vastustamaan kiusausta ajaa näillä uskomattoman tasapitoisilla renkailla ympäri vuoden?

Pilaako Michelin Crossclimate hinta kesäloman?

Michelin Crossclimate kesärenkaat eivät ole markkinoiden halvimmat, mutta nämä nimenomaan pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut uutuusrenkaat ovat yhdistelmä kestävyyttä, ajomukavuutta sekä turvallisuutta. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden vertailla eri toimittajia ja valita sieltä paras Michelin Crossclimate hinta. Laadukkaat kesärenkaat ovat investointi, jolla pidät huolen, että pääset turvallisesti mökille yllättävissäkin sääolosuhteissa. Nämä erinomaiset kesärenkaat tarjoavat pehmeän kyydin kesälomalla. Korkeaan laatuun nähden edullinen hinta on tietenkin tärkeä tekijä silloin, kun rahaa pitää jäädä myös huvipuistoihin, jäätelöön ja muihin kesän huvituksiin. Hintoja vertailemalla voit kilpailuttaa rengaskauppiaat ja varmistaa, että et joudu tinkimään lomasuunnitelmista.

Me tarjoamme palvelun, jonka avulla voit valita itsellesi sopivimman rengastoimittajan ja autamme sinua valitsemaan oikean asennuskumppanin. Kun jätät talvirenkaat säilytyshotelliin keväällä, alkaa pitkä kesärengaskausi jonka aikana ajo-olosuhteet voivat vaihdella räntäsateesta syysmyrskyihin. Michelin Crossclimate renkaat alla et joudu kiirehtimään renkaidenvaihtoon ensimmäisillä liukkailla vaan voit nauttia hyvästä tuntumasta tiehen pinnoilla, joilla kesärenkaat eivät ennen ole pärjänneet. Näillä uusilla Michelin-kesärenkailla voit varautua paitsi pohjoisen epävakaisiin kesäsäihin myös kiiteltyyn ajomukavuuteen. Nyt meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään paras rengasmyyjä juuri sinulle.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 41
näytä lisää 20
alkaen 41
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun