TESLA Valitse renkaat autolla - Renkaat.com

TESLA Ajoneuvovalikoima | Renkaat.com

SÄHKÖAUTON TESLA RENKAAT

Yhä useammasta taloudesta löytyy tätä nykyä ekologinen sähköauto, ja tähän trendiin ovat heränneet myös rengasvalmistajat. Yhä useampi rengasmerkki valmistaa omat, erityisesti sähköautoille suunnitellut rengasmallistonsa – ja näin myös renkaat Tesla autoihin on yhä helpompi löytää. Sähkö- ja hybridiautoille tehdyt renkaat ovat erinomainen valinta kun tahdot, että autosi jokainen osa-alue tukee toistaan. Tesla kesärenkaat tekevät hiljaisesta ja tasaisesta ajosta entistäkin miellyttävämpää – kunhan olet valinnut oikeat kumipyörät sähköautosi alle.

Useimmat sähköauton omistajat ovat valinneet autonsa osittain ympäristösyistä. Kun valitset kesärenkaat Tesla autoon, kannattaa kiinnittää huomiota niihin tekijöihin, jotka saavat Teslasi muuttumaan vieläkin ekologisemmaksi: renkaiden olisi hyvä olla kestävät ja lisätä auton toimintasädettä, sillä näin vältät turhia latauksia. Turvallisuus on yhtä lailla tärkeä elementti sähköautoissa kuin tavallisissakin moottoriajoneuvoissa, joten ei kannata tinkiä renkaan pidosta eikä pintamateriaaleista. Jos et ole aivan varma valinnastasi, rengasmyyjäsi asiakaspalvelu osaa taatusti neuvoa Teslan renkaiden valinnassa.

KENEN VALMISTAJAN TESLA TALVIRENKAAT?

Ei ole ehkä yhtään sen helpompaa valita talvirenkaat Tesla autoon, sillä vaihtoehtoja on runsaasti ja Teslan omistajana haluat varmasti nauttia auton matalasta ajomelusta myös talvella. Erityisesti talvella renkaiden kanssa kannattaa muistaa se, että rengasvalinta voi vaikuttaa siihen, kuinka pitkälle yhdellä latauksella autollasi pääsee. Tesla kitkarenkaat voivat olla paras valinta jos tarkoitus ei ole suunnata kovin pohjoiseen vaan pysytellä kaupunkiajossa, nauttien sähkö- ja hybridiautojen eduista tiiviisti asutussa ympäristössä.

Vaikka kitkat ovatkin useimman hybridi- ja sähköauton omistajan suosikit, löytyy useilta valmistajilta myös vallan kelvollisia vaihtoehtoja sähköauton nastarenkaiksi. Nastarenkaat tarjoavat turvaa silloin kun suunta on pohjoiseen päin tai luvassa on säännöllisiä mökkimatkoja. Toisaalta meitlä Renkaat.comin valikoimasta löytyy myös eurooppalaiseen tyyliin lumiketjuja täydentämään talvivarustelua, myös Teslaan.

Takaisin alkuun