Valitut suodattimet

Pinnoitetut renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

PINNOITETUT RENKAAT MYÖS MEIDÄN KAUTTAMME

Oletko päätynyt hankkimaan seuraavalle kesäkaudelle pinnatut renkaat? Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme laajentaneet jälleen tarjontaamme, ja nyt vertailupalvelumme kautta löytyy varmasti myös edullinen pinnoitetut renkaat hinta. Renkaan pinnoittaminen ei ole mikään uusi keksintö, mutta nyt pinnoitus on tehnyt paluun. Kyseessä on ekologisempi tapa pitää huolta renkaista ja uusiokäyttää hyviä renkaita, ja tämä säästää myös autoilijan rahaa. Pinnoitettu rengas hinta onkin lähes aina hieman halvempi kuin tavallisen uuden renkaan hinta. Renkaita testataan ja niille on tiukat laatuvaatimukset, joten kompromisseja ei tarvitse tehdä: pinnoitettu rengas vastaa monella tapaa uutta rengasta.

Haluamme tarjota kunnolla vaihtoehtoja autoilijoille. Mitä kokeneempi kuski, sitä paremmin hän tietää, millaiset kumitassut haluaa ajokkinsa alle. Pinnoitetut pakettiauton renkaat on myös otettu valikoimiimme, ja näitä renkaita toimittavat kansainväliset myyjäkumppanimme – luotettavat ja tunnetut rengasmyyjät ympäri Eurooppaa. Verkkokaupassa ostaminen on yksinkertaista, sinun tehtäväsi on vain valita sopiva pinnoitetut renkaat tarjous, ja tehdä tilaus. Rengaspaketti saapuu yleensä muutaman työpäivän sisällä. Voit valita toimituksen kotiin tai halutessasi asennuskumppanillemme, joka hoitaa renkaiden vaihdon ammattilaisen ottein.

Miksi valita pinnoitettu rengas?

Yksi syy on tietenkin se, että pinnoitettu rengas hinta on usein edullisempi kuin muiden renkaiden. Se ei tarkoita turvallisuudesta tai ajomukavuudesta tinkimistä, vaan uudenlaisia tapoja hyödyntää renkaita. Pinnoitetut renkaat ovat pätevä vaihtoehto täysin uusille renkaille: niissä jo käytössä hyväksi koetun rungon päälle rakennetaan uusi kulutuspinta. Koska tämä tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää renkaita niiden varsinaisen käyttöiän jälkeen, on kyseessä myös ympäristöystävällinen valinta. Tekniikka on kehittynyt valtavasti myös uusiorenkaiden osalta, minkä ansiosta pinnoitetut renkaat eivät häviä käyttämättömille. Me uskommekin, että pinnoitetut renkaat tekevät pian paluun teille.

Muita tapoja säästää rahaa ja luontoa on liikenteessä on tietenkin kiinnittää huomiota ajotapaan: rauhallinen, ennakoiva ja tasapainoinen ajotyyli kuluttaa rengasta tasaisesti, ja tämä pätee myös polttoaineen kulutukseen. Jokainen autoilija voi pienillä teoilla vähentää päästöjään, ja pinnoitetut renkaat ovat yksi tapa huomioida tämä näkökulma. Pinnoitetun renkaan valmistus kuluttaa tietenkin vähemmän raaka-aineita kuin täysin uuden renkaan tuottaminen. Muita polttoaineen kulutukseen vaikuttavia tekijöitä on esimerkiksi vierintävastus, joka näkyy heti myös kuljettajan kukkarossa. Tämän vuoksi rengaspaineet ja renkaiden tasainen kuluminen kannattaa tarkastaa huoltoasemalla pysähtyessä ainakin kerran kuukaudessa. Sivustoltamme löytyy muitakin vinkkejä ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen ajamiseen, sekä kaikki autoilun tarvikkeet, mitä toivoa saattaa.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 853
näytä lisää 20
alkaen 853
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun