Valitut suodattimet

Kuorma-autojen renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Merkki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Suunnittelu

Hintaluokka

KUORMA AUTON RENKAAT VAIKKA KOTIOVELLE

Oletko ennen ostanut kuorma auton renkaat netistä? Nyt kannattaa antaa tilaisuus verkkokaupalle, sillä aiomme mullistaa rengasmarkkinat myös raskaampien ajoneuvojen osalta. Useimmat ammattilaiskuljettajat eivät ole tottuneet, että kuorma auton renkaat tarjous voi olla niin hyvä kuin mitä meidän kauttamme on saatavilla, mutta totta se on. Myös ammattiautoiluun on koittanut uusi aikakausi, ja nyt saat halvat kuorma auton renkaat ilman kiertelyä kaupoissa tai tyytymistä juuri siihen rengassarjaan, jota sovitusliike ehdottaa. Erilaiset rengastestit antavat hyvin osviittaa siitä, millaisia renkaita kuorma-autoille, linja-autoille ja muille raskaamman sarjan ajoneuvoille on tarjolla, ja aina kannattaa keskittyä erityisesti yhteen tekijään: turvallisuuteen.

HALVAT KUORMA AUTON RENKAAT VOIVAT OLLA HYVÄT

Kuormaauton renkaat ovat yksi merkittävimmistä tekijöistä kun kyse on kuorma-autosi liikenneturvallisuudesta. Niiltä vaaditaan kantavuutta ja kestävyyttä, sillä paitsi että päällä on normaalia suurempi kuorma, täytyy kuorma-autoilla ajaa usein sellaisissa olosuhteissa ja tien pinnoilla, joihin tavalliset autot eivät joudu. Kuorma auton renkaat hinta on jo siksi korkeampi kuin henkilöautojen renkailla, sillä kyse on työvälineistä, joilla ajetaan tuhansia kilometrejä vuodessa. Meiltä löytyvät kuorma auton renkaat niin raskaskaluston renkaisiin erikoistuneilta valmistajilta kuin niiltä rengastaloilta, jotka palvelevat asiakkaita mahdollisimman laajalla skaalalla. Valitsit minkä merkkiset renkaat tahansa, voimme luvata että saat täältä kuorma-auton renkaat edullisesti.

Useimmat asiakkaamme ovat ilahtuneet erityisesti siitä, että heidän ei tarvitse kuin painaa hiirtä muutaman kerran ja esille tulee paras kuorma auton renkaat tarjous. Ei selaamista ikkunasta toiseen eri verkkokauppoja etsien vaan valmiiksi satojen joukosta poimitut hinnat ja myyjät. Näin ammattilaisille jää mahdollisuus keskittyä siihen, mihin heitä eniten tarvitaan: teille pitämään huoli satojen tuhansien ihmisten liikkumisesta, palveluista, päivittäisen arjen sujumisesta. Kun kuorma-autossasi on oikeat renkaat, ne ovat juuri niin huomaamattomat kuin niiden kuuluukin olla. Nykyteknologian ansiosta ajomelu vähenee malli kerrallaan ja myös ympäristöä kuormittava kuluminen pyritään minimoimaan. Yrittäjät epäilemättä myös pitävät siitä tiedosta, että tämä kehitys pienentää ennen pitkään myös polttoainekustannuksia, sillä vierintävastus laskee jatkuvasti uusien rengasmallien ilmestyessä markkinoille.

KUORMA AUTON RENKAAT NETISTÄ

Verkkokauppa mullistaa myös raskasajoneuvojen renkaiden myynnin. Netistä saat kuorma auton renkaat halvalla, ja homma toimii parhaiten kun tarkastat kantavuus- ja mittataulukosta jo valmiiksi sen, minkä kokoista rengasta etsit. Lähes jokainen yhteistyömyyjämme tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, myös suomeksi, ja he osaavat auttaa parhaan mahdollisen renkaan valinnassa. Ei ole mitään syytä palata vanhaan, jossa ainoat vaihtoehdot on asennuskumppanin tarjoamat kalliit renkaat, päin vastoin.

Luonnollisesti myös nämä verkkokaupan kautta tilatut halvat kuorma auton renkaat toimitetaan sinne, minne asiakas haluaa. Voit yhä jättää renkaidenvaihdon muiden tehtäväksi, sillä meidän kauttamme löydät myös oikean työpajan. Haluamme palvella ammattikuljettajia niin hyvin kuin mahdollista, joten kaikki palaute otetaan kiitollisena vastaan. Toivottavasti muutaman vuoden sisällä ammattilaiset ja arkiautoilijat voivat nauttia yhtä kattavista valikoimista ja totta kai halvoista hinnoista. Jatkuvasti kasvavan tarjonnan lisäksi myös kuorma-auton kuljettajat ilahtuvat varmasti muista tuotteista, joita sivustomme kautta voit vertailla ja jatkaa ostamaan. Navigointijärjestelmät, telineet ja jopa automatot löytyvät suorastaan pikkurahalla, tehden teillä liikkumisesta taas hieman mukavampaa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1
alkaen 1
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun