FORD Valitse renkaat autolla - Renkaat.com

FORD Ajoneuvovalikoima | Renkaat.com

FORD RENKAAT NETIN JÄLLEENMYYJÄLTÄ

Harvalla automerkillä on niin pitkää historiaa kuin Fordilla. Yhdysvaltalainen Ford on ollut yksi automaailman kestosuosikkeja jo 1900-luvun alulta alkaen, ja se on tullut tunnetuksi niin tehtaan toimintametodeista kuin monipuolisuudestaan, sillä tarjolla on valikoimaa vauhdikkaista vapaa-ajan autoista työautoihin. Monet Fordin mallit löytyvätkin vuodesta toiseen Suomen ja koko maailman ostetuimpien autojen listalta, ja meiltä saat tietysti kesärenkaat Ford Mondeoon, Focukseen ja muihin klassikkomalleihin.

Ford kesärenkaat valikoimassa on runsaasti valinnanvaraa erityisesti hinnan suhteen: on arvokkaampia premium-luokan renkaita sekä uusien tulokkaiden edullisempia kesärenkaita. Sen lisäksi lähes jokaisen rengasmallin kohdalla löydät hintaeroja jälleenmyyjästä riippuen. On pitkälti omista ajotottumuksista kiinni minkälaiset kesärenkaat Ford autossasi ovat parhaimmat. Kaipaatko tiukkaa pitoa tienpinnasta ja lyhyitä jarrutusmatkoja, vai keskitytkö ennemmin hiljaiseen ja nopeaan ajoon? Lähtökohtaisesti voidaan todeta, että mitä kalliimpi rengas, sitä enemmän siltä voi vaatia. Vuosien tuotekehittely ja laadukkaat raaka-aineet näkyvät yleensä hinnassa, mutta joskus myös halvemman hintaluokan renkaat voivat yllättää iloisesti. Onneksi Fordilla on maine tasavarmana kulkupelinä, ja se tarjoaa myös pelivaraa rengasostoksilla.

MUISTA MYÖS FORD TALVIRENKAAT

Entäpä sitten talvirenkaat Ford autoosi? Jos tuntuu, että uudelle rengassarjalle on tarvetta, voit aloittaa Ford jälleenmyyjien luota: monet heistä tarjoavat ilmaisia renkaiden turvallisuustarkastuksia. Voit myös itse tehdä tärkeimmän tarkistuksen eli varmistaa, että talvirenkaiden urasyvyys on vähintään viisi milliä. Mitä ohuemmaksi pintakuviointi käy, sitä suuremmat riskit esimerkiksi vesiliirtoon ja jarrutusmatkojen venymiseen. Jos et ole varma, onko Ford kitkarenkaat vai nastarenkaat parempi vaihtoehto, kannattaa miettiä ensisijaisesti talven ajo-olosuhteita. Jos luvassa on paljon jäisiä teitä ja mahdollisesti muuttuvia kelejä ja maastoja, valitse suosiolla nastarenkaat. Mikäli tiedät, ettet joudu erityisen haastaviin paikkoihin autollasi tulevana talvena, voit antaa tilaisuuden kitkarenkaille.

Takaisin alkuun