Valitut suodattimet

Continental Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

CONTINENTAL RENKAAT VERKOSTA

Kun puhutaan rengasalan vaikuttajista, Continentalin roolia ei voi vähätellä. Tämä saksalainen merkki on tänäpäivänä maailman neljänneksi suurin valmistaja. Continental renkaat ovat käsite, joka on tuttu paitsi autoilijoille myös esimerkiksi intohimoisille pyöräilijöille. Ihmisten liikuttaminen nopeasti ja turvallisesti, kulkuvälineestä riippumatta, on yksi tämän brändin keskeisistä tavoitteista. On tietenkin itsestäänselvää, että jos haluat löytää paras Continental renkaat hinta on sivustomme oikea paikka, sillä on suorastaan välttämätöntä että tämä rengasmerkki on edustettuna. Kyseessä on yli 50 maassa työllistävä kansainvälinen toimija, joka tahtoo palvella autoilijoita kaikilla leveyksillä. Se tarkoittaa lukuisia testialueita erilaisissa olosuhteissa, yli 200 000 työlleen omistautunutta työntekijää ja jatkuvaa uteliaisuutta rengasalaa kohtaan.

TURVALLISET CONTINENTAL RENKAAT

Continental on laajentanut jatkuvasti toimintaa, ostaen toisinaan myös pienempiä rengasmerkkejä osaksi konserniaan. Yksi asia on kuitenkin varma: laadusta ei koskaan tingitä. Tiesittekö, että Continentalin Saksassa sijaitseva Contidrom-testirata on niin arvostettu, että se toimii vertailuratana myös ulkopuolisille, sitoutumattomille toimijoille? Tämän lisäksi Continentalin renkaat joutuvat koetukselle viidellä eri testialueella kolmella eri mantereella, myös täällä Skandinaviassa. Voi siis sanoa, että upouuden Continental rengasparisi takana on tuhansia kilometrejä koeajoja, haastavia testejä stressaavissa olosuhteissa sekä tietenkin tuhansia työtunteja tuotekehittelyä. Edistykselliset testausmenetelmät varmistavat sen, että vuodesta 1871 mainetta kasvattanut merkki pystyy tarjoamaan yhä samaa laatua ja jopa ylittämään kuluttajien odotukset. Ja tietenkin varmistamaan jatkuvat kärkisijat erilaisissa rengastesteissä.

Continental on merkittävä osa autoilun historiaa, mutta se tahtoo totta kai olla yhtä keskeisessä osassa myös sen tulevaisuudessa. Kuten jokaisen modernin autoilijan vaatimuksista kiinnostuneen rengasmerkin pitääkin, myös Continental panostaa paljon ympäristöystävällisempien, polttoainetaloudellisempien renkaiden kehittelyyn. Teknologian kehitys näkyy myös Continentalin rengasvalikoimasta: tunnetkin ehkä jo Conti eContact-malliston sekä kulutuspintakuvioidut renkaat, jotka olivat ensimmäisiä lajiaan. Ei mikään ihme, että monet automerkit ovat valinneet Continentalin renkaat ensiasennusrenkaiksi autoihinsa. He luottavat siihen, että Continentalin renkailla viimeistellyt autot tekevät vaikutuksen asiakkaisiin.

CONTINENTAL RENKAAT HINTA JA LAATU KOHTAAVAT

Ei, Continentalin renkaat eivät ole markkinoiden edullisimmat. Mikäli kuitenkin investoit laaturenkaisiin, ne maksavat itsensä takaisin pienempinä bensalaskuina ja pidemmällä käyttöiällä. Renkaat.com-sivustolta löydät edullisimman Continental renkaat hinta mitä myyjillämme on tarjota. Saat siis tuplasäästön: laaturenkaat huippuhintaan sekä renkaat, joita ei tarvitse joka vuosi olla vaihtamassa. Alhainen vierintävastus näkyy myös polttoainekustannuksissa. Riippuen tietenkin siitä paljonko ajat, mutta näillä renkailla saa ajokilometrejä kertyä runsaasti. Myös monet moottoripyöräilijät valitsevat vuodesta toiseen Continentalin todettuaan, ettei näiden renkaiden hinta-laatusuhdetta voi juuri voittaa.

Emme voi riittävästi ylistää Continental-renkaiden läpikäymiä testejä. Vuosittain renkaita testataan reilusti yli 100 000 ja kymmenien tuhansien testiajojen jälkeen kilometrejä on kertynyt 500 kierrosta maapallon ympäri. Asiakkaidemme uutuusrenkaat ovat todellisuudessa tuhansia kertoja koeajetut. Ei siis mikään ihme, että myös puolueettomissa rengastesteissä Continentalin tuotteet menestyvät kerta toisensa jälkeen loistavasti. Renkaat.com-sivulta löydät suosituimmat Continental renkaat, perinteiset mallistot sekä jatkuvasti päivittyvät tulokkaat. Continentalilla on jopa tiimi valmiina siihen aikaan, kun autot ajavat itse itseään. Saksalaiset insinöörit ovat varmasti elementissään valmistautuessaan siihen, mitä renkailta vaaditaan muutaman vuosikymmenen kuluttua.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 3717
näytä lisää 20
alkaen 3717
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun