Tietosuojakäytäntö

Suojelemme henkilötietojasi erittäin vakavasti. Suunnittelemme tietojenkäsittelyjärjestelmiä, joiden tavoitteena on kerätä, käsitellä ja käyttää vain niin paljon henkilötietoja kuin on tarpeen palvelujemme kohtuullisen ja taloudellisen käytön kannalta. Alla kerrotaan, miten keräämme ja käytämme tietoja verkkosivuillamme. Olemme ottaneet tekniset ja organisatoriset varmistaaksemme tietosuojasääntöjen noudattamisen. Tarjoustemme ovat Saksan ja Euroopan yksityisyyden suojaa koskevien säädösten mukaisia, erityisesti Saksan liittovaltion tietosuojalaki (BDSG) ja Saksan Teleservices Act (TMG).

1. Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan henkilötietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista. Nämä tiedot sisältävät nimiä tai osoitetietoja. Ne eivät kuitenkaan sisällä tietoja, jotka eivät voi liittyä tiettyihin henkilöihin tai tietoihin, jotka vaatisivat suhteettomia ponnisteluja.

2. Mitä tapahtuu henkilötietoihisi?

Voit myös käydä verkkosivustollamme ilman, että tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja. Joten kun vierailet verkkosivuillamme, et ole nimettömänä, ja internetselaimellesi lähetetyt tiedot, kuten päivämäärä, aika tai Internet-palveluntarjoajan nimi, käytetään ilman suhteita henkilöön, ellei käyttäjä ole kirjautunut sisään nimi ja salasana.

Voit syöttää valinnaisia tietoja esimerkiksi tilauksen tekemiseen, tilata uutiskirjeemme jne. Näihin henkilötietoihin voi sisältyä:
Etu-ja sukunimi
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Syntymäaika
Pankkitili tai luottokortit

Käytämme näitä tietoja täyttämään tilauksesi sopimuksen mukaisesti tai tarjoamaan vaaditut palvelut ja asiakaspalvelumme - esimerkiksi vastaamaan kysymyksiin. Jos tilaat uutiskirjeemme, sinulle ilmoitetaan alennuksista tai saat tositteen seuraavalle tilaukselle.
Jos vaadimme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia (varustamot, maksupalveluntarjoajat), nämä yritykset tai palveluntarjoajat saavat vain tarvittavat tiedot ja puolestaan ovat velvollisia suojaamaan henkilötietojasi. Käytämme vain puhelinnumeroasi tiedusteluihin. Ilmoittaessasi uutiskirjeeseen tietoja käytetään omiin mainontatarkoituksiin, kunnes poistat tilauksen uutiskirjeestä. Jos käyttäjät eivät halua vastaanottaa mainosilmoituksia, napsauta linkkiä "Unsubscribe", joka löytyy kaikista Tres.netin lähettämästä sähköpostista.
Kun asetat ensimmäisen tilauksen tai käyttämällä rekisteröitävää tehtävää, tietosi tallennetaan asiakastilin luomiseksi, jotta tulevaisuuden ostoprosessi olisi nopeampi ja helpompi.
Jos valitset välittömän siirron (SOFORT Überweisung), Tires.net kysyy pankkitilisi numeron ja pankkikoodin. Näitä tietoja käytetään vain maksujen aloittamiseen SOFORT AG: n kautta (SOFORT Überweisungin toimittaja, mikä tarkoittaa välitöntä maksua). Tires.net ei analysoi tietoja eikä käytä tietoja muuhun tarkoitukseen kuin tapahtuma, jota ne tarvitsivat.
Jos tarvitset tietoja käyttötarkoituksiin, jotka edellyttävät suostumustasi, pyydämme nimenomaista suostumustasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ja / tai vastustaa tietojen jatkokäyttöä.

3. Luottotarkastus

Jotta voisimme tarjota erilaisia vaihtoehtoja maksutavan valitsemiselle, meidän on suojeltava sinua ja meitä väärinkäytöksiltä ja petoksilta. Siksi lähetämme henkilötietosi (etu- ja sukunimi, osoite) yritykselle Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Gasstraße 18, 22761 Hampuri. Tämä yritys käyttää matemaattisia ja tilastollisia menetelmiä suorittaa luottotarkastus. Näiden tietojen tarkistamiseksi sinun on annettava sinulle osoite. Käytämme saatavilla olevia tietoja tilastollisesta todennäköisyydestä, jotta tasapainoinen päätös päättää maksun sallimisesta.
Voit vastustaa tietojen lähettämistä Bürgelille milloin tahansa. Kirjallisuus (esimerkiksi sähköposti, faksi, kirje) on riittävä tähän tarkoitukseen. Huomautamme kuitenkin, että rajoitat tässä tapauksessa käytettävissä oleviin pienempiin maksutapoihin.
Lisäksi PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. itse tai kolmannen osapuolen, jota PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. voi suorittaa luottotarkistuksen. Tässä tapauksessa Renkaat.com ei ole vaikutusta ja tietosuoja on vastuumme ulkopuolella.
Löydät Paypalin tietosuojakäytännön täällä: https://cms.paypal.com/de/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/Privacy_full&locale.x=de_DE

4. Mitä ovat evästeet ja miten niitä käytetään?

Evästeet ovat tietoja, jotka on tallennettu käyttäjän tietokoneeseen vierailtaessa verkkosivustoa. Käytämme istunnon evästeitä, jotka katoavat, kun käyttäjän selain on suljettu. Joten voit esimerkiksi nähdä tuotteen arvon tai kohteet, jotka ovat ostoskorissasi. Lisäksi käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka vanhentuvat tietyn ajan kuluessa. Erityisesti nämä evästeet auttavat tekemään tarjouksemme käyttäjäystävällisemmiksi, mikä tekee siitä tehokkaamman ja turvallisemman. Esimerkiksi näiden tiedostojen ansiosta voit esimerkiksi saada räätälöityjä tietoja kiinnostuksesi mukaan. Siksi niiden ainoa tarkoitus on sopeuttaa tarjomme asiakkaidemme toiveisiin ja tehdä käyttäjien surffailukokemuksesta mahdollisimman mukava.

4.1 Renkaat.com-mainos Evästeet

Mainoskampanjaamme käytetään verkkosivustomme ja mainoksen mukauttamiseen omiin intresseihisi.
Siksi suosittelemme, että jätät ne käyttöön. Voitko asettaa evästeen verkkosivustollamme seuraavasta kentästä:
jos et halua hyödyntää teknologiamme, voit aktivoida "salpaajan evästeen". Voit myös irtisanoa palvelun.
Tästä lähtien teknologiamme lähettämiä mainoksia ei enää mukauteta yksilöllisesti. Huomaa, että tämä toiminto ei ole enää käytettävissä, jos poistat salpauksen evästeen. Ota palvelusi käyttöön valitsemalla Ota käyttöön -painike.

Ota käyttöön: Ota käyttöön palvelu

Deaktivoi: Poista palvelu käytöstä

5. Web Analysoi Työkalut

Google Analytics
Tämä sivusto käyttää Google Analyticsin, Google Inc.:n ("Google") tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä. Nämä evästeet kerää tietokoneellesi tallennetut tiedot ja analysoivat verkkosivuston käyttöä. Evästeiden tuottama tieto tämän sivuston käyttämisestä siirretään tavallisesti Yhdysvaltain Yhdysvaltain palvelimelle ja tallennetaan siellä. Jos IP-nimenkäyttäjä aktivoidaan tällä verkkosivustolla, IP-osoite katkaistaan Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolina. Ainoastaan poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään sen jälkeen. Sivuston omistajan puolesta Google käyttää näitä tietoja analysoimaan verkkosivuston käyttöä, kirjoita raportteja verkkosivustosta ja analysoi verkkosivuston käyttöä, internetin käyttöä ja siihen liittyviä palveluja koskevia lisätietoja. Google Analyticsin kautta siirrettyä IP-osoitettasi ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit poistaa evästeet käytöstä muuttamalla selaimen asetuksia. Mutta ota huomioon, että tässä tapauksessa sivustossamme on rajoituksia. Voit myös estää evästeiden tuottamat tiedot verkkosivustosi (mukaan lukien IP-osoitteen) käyttämisestä Googlelle ja näiden tietojen käsittelystä Googlella, lataamalla ne seuraavasta linkkitäsinkäyttösovelluksesta. Linkki on: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Webtrekk
Tällä verkkosivustolla tietoja kerätään ja tallennetaan Webtrekk GmbH, Boxhagener Str. 76-78, 10245 Berlin (www.webtrekk.de). Käyttämällä aliaksia käyttäjäprofiilit luodaan näiden tietojen avulla. Nämä profiilit luodaan käyttäjien käyttäytymisen analysointiin ja käytetään tarjoamiemme parempaan ja käyttäjäystävällisempään käyttöön. Näiden tietojen keräämiseen voidaan käyttää evästeitä. Evästeet ovat käyttäjän tietokoneeseen tallennettuja tietoja, kun vierailet verkkosivustoa. Käyttäjä tunnistetaan vieraillessaan verkkosivuilla toista kertaa. Aliasien käyttöprofiilit eivät liity käyttäjän henkilötietoihin, ellei hän ole nimenomaisesti suostunut siihen. Voit peruuttaa mahdollisen tiedonkeruun ja tallennuksen web-analyysia varten milloin tahansa seuraamalla linkkiä: www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html.

6. Google AdSense

Tällä verkkosivustolla on Google AdSense, Google Inc: n ("Google") mainoksen näyttämistä koskeva palvelu. Google AdSense käyttää "evästeitä". Evästeet ovat käyttäjän tietokoneeseen tallennettuja tietoja, jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoinnin. Google AdSense käyttää myös verkkolähetyksiä (näkymättömiä kuvia). Nämä web-majakat auttavat analysoimaan tietoja, kuten kävijäliikennettä verkkosivustolla. Evästeiden ja web-merkkien keräämät tiedot sivuston käytöstä (IP-osoite mukaan lukien) lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan siellä. Google saattaa toimittaa nämä tiedot sopimuspuolilleen. Google ei kuitenkaan liitä IP-osoitetta muihin sinuun tallennettuihin tietoihin.

Voit lopettaa evästeiden asennuksen muuttamalla selaimen asetuksia. huomaamme kuitenkin, että et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia tässä tapauksessa. Käyttämällä sivustoamme suostut siihen, että Google kerää ja analysoi tietosi aiemmin mainittuihin tarkoituksiin.

7. Google +1 -painike

Käytä Google +1 -painiketta vastaanottaaksesi muilta käyttäjiltä henkilökohtaista sisältöä Googlelta ja kumppaneilta. Google tallentaa sekä tiedot, jotka olet antanut sisällölle +1, sekä tietoja sivusta, jota näit, kun napsautat +1. Sinun +1 voidaan näyttää näyttönä sekä nimesi ja profiilikuvan Googlen palveluissa, kuten hakutuloksissa tai Google-profiilissasi ja muualla internetsivustoilla ja mainoksilla.

Google kerää +1-aktiviteettisi tietoja parantaakseen palveluitasi sinulle ja muille. Jos haluat käyttää +1-painiketta, tarvitset julkisen Google-profiilin, joka näkyy koko maailmalle. Tässä profiilissa on oltava vähintään nimi, jota se käyttää. Tätä nimeä käytetään kaikissa Googlen palveluissa. Joissakin tapauksissa tämä nimi voi myös korvata toisen, jota käytit sisällön jakamiseen Google-tilisi kautta. Google-profiilisi henkilöllisyys voidaan näyttää käyttäjille, jotka tuntevat sähköpostiosoitteen tai muita tunnistetietoja sinulta.
Edellä mainittujen käyttötarkoitusten lisäksi käytetään tietoja, jotka toimitat sovellettavan Google-tietosuojakäytännön mukaisesti. Google voi julkaista + 1-toimintojen tilastotietoja tai lähettää ne käyttäjille ja yhteistyökumppaneille, kuten julkaisijoille, mainostajille tai linkitetyille sivustoille.

8. Facebook-sosiaalinen plug-in

Tämä sivusto käyttää sosiaalisen verkoston sosiaalisia laajennuksia ("Plug-ins"), jota ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Plug-init on merkitty Facebook-tunnuksella tai "Social Plug-in by Facebook" tai "Facebook Social Plugin". Täältä löydät luettelon Facebook-laajennuksista ja siitä, miten ne näyttävät: http://developers.facebook.com/plugins

Kun käyt verkkosivustossasi, joka sisältää tällaisen plug-inin, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebook-palvelimiin. Plugin sisältö lähetetään suoraan Facebookista selaimeesi ja integroidaan sen verkkosivustoon. Integroimalla plugin Facebook saa tiedot, jotka selaimesi ovat päässeet verkkosivustollemme vastaaviin sivuihin, vaikka sinulla ei ole Facebook-tiliä tai ole kirjautuneena Facebookiin. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoite) lähetetään selaimestasi suoraan USA: n Facebook-palvelimelle ja säilytetään siellä.

Jos olet kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi liittyä verkkosivustosi vierailuun Facebook-tilillesi. Jos käytät laajennuksia esimerkiksi painamalla "Like" -painiketta tai jos jätät kommentin, nämä tiedot välitetään myös Facebook-palvelimelle ja tallennetaan siellä. Nämä tiedot näkyvät Facebookissa ja ne näkyvät Facebook-ystävillesi. Facebook voi käyttää näitä tietoja mainoksiin, markkinatutkimukseen ja Facebook-sivujen suunnitteluun käyttäjien vaatimusten mukaisesti. Tätä varten Facebook luo käyttötapoja, etuja ja suhteellisia profiileja, esimerkiksi sivustosi käyttöä mainosten Facebookissa, informoida muita Facebook-käyttäjiä toiminnasta ja tarjota muita Facebookiin liittyviä palveluita.

Jos et halua, että Facebook kerää tietosi ja kertoo sen profiilillesi vierailemalla verkkosivuillamme, sinun on kirjauduttava ulos Facebookista ennen vieraillemme verkkosivuillamme.

Tietoa Facebookin tietojen keräämisestä ja niiden jatkokäsittelystä ja käytöstä sekä tältä osin liittyvistä oikeuksistasi ja suojausasetuksistasi on saatavilla Facebookin tietosuojatiedoista http : //www.facebook.com/about/privacy/.

9. Twitter

Sivustomme käyttää myös Twitterin palveluita. Näitä toimintoja ylläpitää Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Kun käytät Twitterä ja uudelleenmuokkausta, vierailemasi sivustot liitetään Twitter-tiliisi ja muut käyttäjät voivat nähdä ne. Tiedot lähetetään myös Twitterille.

Huomautamme, että me, kuten verkkosivustojen tarjoajat, eivät ole tietoisia tietojen sisällöstä ja niiden käytöstä Twitterissä. Lisätietoja Twitterin yksityisyyspolitiikasta täällä: http://twitter.com/privacy.

Voit muuttaa tietosuojasi asetuksia tilisi asetuksissa: http://twitter.com/account/settings

10. Remintrex

Remintrex on Planet49 GmbH: n verkkoanalyysilaitos, joka sijaitsee Oberliederbacher Weg 25, 65843 Sulzbach / Ts.

Remintrex käyttää evästeitä, jotka aktivoidaan käyttäjän nimenomaisen suostumuksen jälkeen, kun he osallistuvat esimerkiksi Planet49 GmbH: n kilpailuissa. Kun vierailet verkkosivustoa, eväste lähettää tietoja, jotka sinä (käyttäjä, jolla on evästetunnisteeseen tallennetut tiedot) ovat käyneet verkkosivustolla, mitä tuotteita tarkastellaan tai oletko tehnyt sopimuksen. Nämä tiedot tallennetaan Planet49 GmbH: n palvelimelle. Lähetetyn tiedon perusteella Planet49 lähettää sinulle mainosilmoituksia (jos olet antanut suostumuksen mainostekstiin) ja pystyy analysoimaan käyttötapasi ja etusi.

Evästeiden antamat tiedot käytetään yksinomaan mainostamiseen, jossa sopimuskumppaneidemme tuotteet esitetään.
Ellei sinulla ole enää kiinnostusta Remeltrexin analyysiin, voit poistaa evästeet selaimestasi milloin tahansa. Katso ohjeet selaimen Ohje-toiminnosta.

11. Muu Webtracking-analysointiohjelma, jota me käytämme

Käytämme myös analyysityökaluja Webtrekk, Tehokas Rajavaltio, Sosiaalinen, Criteo, Clicktale, Visual Website Optimizer, Omniture Test & Target. Analyysejä ovat myös Google Adwords ja DoubleClick for Advertisers. Analyysit suoritetaan Saksan tietosuojalain mukaisesti, emmekä käytä yksilöllisiä tietoja. Näitä analyysejä käytetään arvioimaan verkkosivuston käyttöä ja parantamaan tarjouksiamme.

Jos et halua, että sivustosi käyttöä koskevat tiedot tallennetaan, voit vastustaa sitä. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat ratkaisuja näihin tarkoituksiin, joissa voit napsauttaa opt-out-ilmoitusta estääkseen palveluntarjoajan tekemät analyysit.

Palveluntarjoajan opt-out-linkki
Webtrekk http://www.webtrekk.com/index/datenschutzerklaerung/opt-out.html
Adspert http://www.adspert.de/de/
Sociomantic https://www.sociomantic.com/#privacy/opt-out
Eyeota http://www.eyeota.com/privacy/opt-out/
Criteo http://www.criteo.com/fi/datenschutzrichtlinie#
Klikktale http://www.clicktale.net/disable.html
Visual Website Optimizer http://visualwebsiteoptimizer.com/opt-out.php
Doubleclick http://www.google.com/doubleclick/
Mouse3K http://mouse3k.com/
Googletagservices http://www.google.com/tagmanager/
Optimizely https://www.optimizely.com/
Omniture Test & Target http://omnituremarketing.d1.sc.omtrdc.net/optout.html?popup=1
Käyttämällä opt-out-linkkejä tai kohdesivun toimintoa, eväste aktivoituu, jotta estetään analyysi tietyllä työkalulla. Hyväksymisilmoitus on voimassa, kunnes poistat evästeen. Tämä eväste aktivoituu verkkosivustollamme mainitulla verkkotunnuksella, selaimella ja tietokoneella. Joten jos vierailet verkkosivuillamme eri tietokoneista (esimerkiksi kotona ja työpaikalla) tai eri selaimilla, suosittelemme, että aktivoidaan opt-out-eväste jokaiselle tietokoneelle ja jokaiselle selaimelle.

11. Tietojen saatavuus, oikaisu, estäminen ja poistaminen

Saksan liittovaltion tietosuojalain mukaisesti saat ilmaisia tietoja tallennetuista henkilötiedoistasi, ja sinulla on myös oikeus oikaista, poistaa tai estää kyseiset tiedot.

TyresNET GmbH
Amalienstr. 71
80799 München
Puh .: +49 5 1187989259
Palkkio koskee ja puhelinyhtiö asettaa sen
Faksi: +49 (0) 511/87 98 90 71
Sähköposti: info@tyres.net

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon