Valitut suodattimet

Michelin Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

MICHELIN RENKAAT MYÖS VERKOSTA

Harvan yhtiön logo on muuttunut niin ikoniseksi kuin ranskalaisen Michelinin tunnus, tuo renkaista koottu sympaattinen hahmo. Monelle se symboloi luotettavia laaturenkaita, pitkäaikaista asiantuntemusta sekä monipuolista osaamista, ja aivan syystä. 1800-luvun lopulla perustetun yrityksen keskeinen toimiala on yhä autonrenkaat, mutta löydät Michelinin valikoimasta renkaita myös pyöräilyn ystäville, karttoja, oppaita – melkeinpä mitä vain, joka tekee ihmisten liikkumisesta paikasta toiseen entistä mukavampaa.

MICHELIN RENKAAT AUTOON

Michelin-renkaita on myyty Suomessakin jo lähes sadan vuoden ajan. Ei siis mikään ihme, että merkillä on jo oma uskollinen asiakaskuntansa joka luottaa eurooppalaiseen ammattitaitoon ja historiaan, jonka aikana on saanut alkunsa moni klassikkomallisto. Laajaa osaamista edustavan Michelinin valikoimasta löytyvät henkilöauton renkaiden lisäksi teollisuuskoneiden, moottoripyörien ja linja-autojen renkaat, ja jo ennen kuin yritys aloitti toimintansa Suomessa halusivat pyöräilijät hankkia merkin renkaita polkupyöriinsä. Yhtiön motto on ”Michelin viitoittaa tietä”, ja myös tänäpäivänä se tahtoo tarjota asiakkailleen ohjausta ja entistä parempia kokemuksia matkoilta, tai ihan vain arkiajosta.

Yhtiö valmistaa vuosittain lähes 200 miljoonaa rengasta yli 100 000 työntekijän voimin. Sillä on yli kymmenen prosentin markkinaosuus rengasalalla ja kärkiasema mitä tulee mm. maatalouskoneiden renkaiden tuotantoon. Yhtiön keskeisiin periaatteisiin kuuluu kunnioitus, oli kyse sitten asiakkaista, ympäristöstä tai osakkeenomistajista, ja Michelin on sitoutunut näkyvästi kestävän kehityksen edesauttamiseen myös autoilun saralla. Yritys on sitoutunut kymmenen ohjelmakohdan projektiin, jossa korostetaan myös toimijoiden vastuuta alan ekologisuudesta ja siitä, mihin suuntaan autoilu kokonaisuutena kehittyy. Mukana kulkee tietenkin Michelin-ukko, joka herättää mielikuvia turvallisesta autoilusta tälläkin vuosituhannella.

MILLAINEN ON MICHELIN RENKAAT HINTA?

Monet ovat siirtyneet ostamaan autonrenkaansa verkosta, koska niin voi parhaimmillaan säästää satoja euroja. Saman mallin kohdalla erot eri liikkeiden välillä saattavat olla kymmeniäkin euroja, per rengas. Koko sarjaan sijoittaessa voi joko voittaa tai hävitä, ja sitä varten apunasi on Renkaat.com, tunnettu ja suosittu vertailupalvelu, joka Michelinin tapaan tahtoo tuoda ilon osaksi autoilua ja helpottaa kuljettajien arkea. Tämä tapahtuu sivustollamme mm. pitämällä huolen siitä, että saat parhaan hinnan rengaskauppiaaltasi vuodenajasta riippumatta. Laajasta valikoimasta löydät tietenkin todella paljon Michelinin malleja, ja voit valita mikä Michelin renkaat hinta sopii sinun lompakollesi.

Renkaat.com-sivulla saat yhdellä vilkaisulla vertailtua hinnat sekä selvitettyä, tulevatko renkaat suoraan kotiovellesi vai voitko hyödyntää myyjän asennuspalvelua. Tahdomme tehdä tästä yksinkertaista: sinulla on riittävästi tehtävää kun etsit sopivat, vaatimuksiisi vastaavat renkaat runsaasta tarjonnastamme. Myös kestävät ja varmat Michelin renkaat ovat hyvin edustettuina. Kasvatamme valikoimaa myös muilla Michelin-tuoteperheen tarvikkeilla, kuten kartoilla. Löydät sivustoltamme jo muutenkin navigaattorit sekä muut lisävarusteet, joiden ansiosta autoilu helpottuu taas hieman. Jaamme Michelin-konsernin tavoitteen siitä, että tiellä liikkumisen pitää olla nautinollista sekä yksinkertaista, ilman ylimääräisiä huolia.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2988
näytä lisää 20
alkaen 2988
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun