Valitut suodattimet

Nexen Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Seuraavan sukupolven Nexen renkaat

Eteläkorealaiset Nexen renkaat eivät välttämättä ole vielä kaikille suomalaisille tutut, vaikka merkillä on ikää yli 70 vuotta. Tämä monipuolinen rengasvalmistaja on uudistanut ilmettään 2000-luvun alussa mutta filosofia renkaiden takana on säilynyt: Nexen haluaa säilyttää jo hyväksi todetut teknologiat renkaissaan, mutta tuotekehittelyyn käytetään paljon aikaa ja rahaa. Nämä aasialaiset tahtovat olla alansa edelläkävijöitä ja valmistaa parhaat renkaat jokaiseen automalliin ja kaikkiin ajo-olosuhteisiin. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta myös autoilijat varmasti arvostavat sitä, että ei tyydytä vain siihen, mitä on saatu aikaan vaan panostetaan uusin keksintöihin, kehittymiseen sekä kilpailuun.

Nexen on tuonut tavallisten autoilijoiden ulottuville teknologiaa, joka on suunniteltu ensisijaisesti kilparadoille. Tämä yritys tekee kiinteästi yhteistyötä moottoriurheilun parissa, ovathan renkaat kilparadoilla erityisesti koetuksella. Riippumattomissa rengastesteissä Nexen renkaat ovat saaneet sellaisia kunnianimiä kuin ”paras vaihtoehto rengaskaupoilla” ja ”vuoden 2013 turvallisimmat renkaat”. Nexen on aasialainen yllättäjä, jonka omat standardit ovat korkealla.

Tuoreen teknologian Nexen renkaat

Nexen renkaat ovat projekti, jonka päämääränä on olla yksi maailman johtavista rengastaloista. Renkaita valmistetaan Kiinan ja Korean tehtailla ja ne ovat yksi arvostetuimmista aasialaisista autonrenkaista. Löydät Nexen-renkaita mm. KIA-merkin ensiasennuksena. Nexenillä on tuotekehittelyyn keskittyneitä laboratorioita lähes joka mantereella, ja yksi merkin saavutuksista onkin entistä korkeampi ajomukavuus ja renkaat, jotka rullaavat lähes voittamattoman hiljaisesti. Näitä renkaita löydät tietenkin myös Renkaat.com-sivustoltamme, jossa Nexenin renkaat ovat laajasti edustettuina. Voit valita juuri sinulle sopivan mallin, sillä valinnanvaraa on runsaasti, ja vieläpä etsiä parhaimman hinnan tarjoavan rengasliikkeen. Jos Nexen pitää huolen renkaiden laadusta, me pidämme huolen hinnasta.

Nämä palkitut Nexen renkaat ovat saaneet kiitosta myös ympäristöystävällisyydestään, joka on yksi tuotekehityksen kiintopisteistä. Tämä tieto varmasti ilahduttaa niitä kuljettajia, jotka haluavat vähentää päästöjä ja ajaa mahdollisimman puhtaalla teknologialla – ja omatunnolla. Muita Nexen renkaiden arvostettuja ominaisuuksia ovat olleet mm. renkaan vakaus, joka luonnollisesti lisää turvallisuutta ja tekee autoilusta entistä miellyttävämpää. Erityisesti katumaasturien kuljettajat ovat löytäneet Nexenistä uuden lempimerkin, sillä tämä aasialainen rengasvalmistaja on osannut ottaa huomioon SUV-autojen erityiset vaatimukset renkaille. Nexen renkaat ovat pärjänneet hyvin puolueettomissa testeissä, saaden kehuja varsinkin hiljaisuudesta, ajomukavuudesta, käsiteltävyydestä sekä ohjattavuudestaan myös märissä olosuhteissa.

Sopivatko Nexen renkaat sinun autoosi?

Onko autossasi jo niin paljon melua matkustajien puolelta, että et kaipaa enää yhtään enempää ääntä? Nexen renkaat ovat kuuluisia lähes olemattomasta äänestään, kiitos uusimpien materiaali-innovaatioiden. Nexeniltä löydät sekä laadukkaita kesärenkaita että lumisissa maastoissa loistavasti pärjääviä talvirenkaita. Tiesitkö, että Nexen renkaissa on keskitytty tekemään renkaista luotettavat myös niiden rikkouduttua? Mikäli renkaan rikkoutuminen on tyypillistä tuuriasi, tässä on sinun renkaasi. Voit olla varma, että Nexen renkaat on valmistettu korkeinta teknologiaa hyödyntäen ja ne ovat tasalaatuisia. Renkaiden tyylikäs pintakuvio pitää huolen siitä, ettei loska tai lika jää häiritsemään tietuntumaa saati turvallisuutta.

Koska Nexen renkaita ei, huolimatta niiden modernista teknologiasta ja kiitellystä turvallisuudesta, ole pilattu korkealla hinnalla, ovat monet autoilijat innostuneet antamaan Nexenin renkaille mahdollisuuden. Hyvät vesiliirto-ominaisuudet ja moitteettomat jarrutusmatkat toivottavasti vakuuttavat nekin, joille nämä korealaiset kumitassut ovat vielä tuntemattomat. Me autamme sinua löytämään sopivan myyjän, ja mikäli tarvetta on voit myös sivustomme kautta vertailla muiden palveluiden tarjoajia aina rengassäilytyksestä vakuutuksiin. Olemme iloisia voidessamme esitellä myös Nexen renkaat osana runsasta valikoimaa, sillä nämä seuraavalle vuosisadalla suunnitellut renkaat ovat mielenkiintoinen kilpailija rengasmarkkinoilla. Nexen todella tahtoo nousta merkittäväksi valmistajaksi ja satsaukset kasvuun ja kehitykseen ovat myös autoilijoiden koettavissa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1496
näytä lisää 20
alkaen 1496
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun