Palautuskäytäntö

Tietoja peruuttamisoikeudesta

Sinulla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa ilman, että sinun on perusteltava.

Tavaroiden ostoa varten peruutusaika on neljätoista päivää siitä päivästä lähtien, kun sinä tai kolmannen henkilön, jonka sinut on nimittänyt muu kuin kuljetusyritys, otti haltuunsa tavarat. Jos tilaustyöt toimitetaan osittaisina lähetyksinä, aika alkaa viimeisen tavaroiden vastaanottamispäivänä. jos tavaroiden toimitussopimuksessa määrätään useita osittaisia siirtoja tai erisiä, määräaika alkaa siitä päivästä, jona viimeinen osittainen siirto tai erä on vastaanotettu;

Jotta voit käyttää peruuttamisoikeutta, sinun on ilmoitettava tästä (TyresNET GmbH, Amalienstr. 71 80799 München Saksa, sähköposti: info@tyres.net) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus ja antaa selkeän ilmoituksen (esim. sähköposti).

Riittää, että lähetät peruutusilmoituksen hyvissä ajoin noudattaen määräaikaa.

Peruutuksen seuraukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, hyvitämme sinulle kaikki maksamamme maksut viipymättä ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä, kun olet peruuttanut peruutusilmoituksesi, mukaan lukien kaikki toimitusmaksut (lukuun ottamatta se, että olet valinnut jonkin muun toimitustyypin kuin tavallisen toimituksen). Palautustarkoituksessa käytämme samoja maksuvälineitä, joita olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei toisin ole sovittu erikseen; ei missään tapauksessa veloiteta ylimääräisiä kuluja tästä palautuksesta.

Keräämme tavarat sinulta.

Pidämme tavaroiden palautuskustannukset.

Jos tavarat ovat huonontuneet, maksat vain korvauksen, mikäli haittaaminen johtuu heidän tarpeettomasta käsittelystä ilman, että heidän tilansa, ominaisuutensa ja toimintaansa tutkitaan.

Peruuttamisoikeuden tietojen lopettaminen

Takaisin alkuun