Valitut suodattimet

Pakettiauton renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


PARHAAT PAKETTIAUTON RENKAAT

Kun aiot ostaa pakettiauton renkaat netistä, on hyvä jo etukäteen selvittää millaisia ominaisuuksia renkailta haluat. Kuten kaikki tiedämme, ovat pakettiautot raskaampia kuin henkilöautot ja suurempi kori asettaa muitakin ylimääräisiä vaatimuksia renkaille – ja totta kai tahdot pakettiauton renkaat edullisesti. Meiltä löytyy toki pakettiauton renkaat tarjous jos toinenkin, mutta muistathan myös tutustua renkaan teknisiin ominaisuuksiin. Erittäin tärkeää on, että sen kantavuus riittää. Paras tapa selvittää renkaiden soveltuvuus pakettiautoille on ns. C-merkintä, eli laita hauksi pakettiauton c renkaat ja pääset jo pitkälle!

PAKETTIAUTON RENKAAT HALVALLA

Nykyään lähes kaikki autoilijat, jotka haluavat ostaa renkaat, myös halvat pakettiauton renkaat, valitsevat ostopaikaksi internetin. Pakettiauton c renkaat, eli C-tyypin jäykät renkaat, ovat yleisimmät ja suosituimmat renkaat joita pakettiautoissa käytetään. Kun ostat paketti auton renkaat verkosta, muista tarkastaa tarvittaessa myös vanteen kantavuus. Kun olet löytänyt sopivan pakettiauton renkaat tarjous, ja ostanut paketti auton renkaat halvalla, muista myös pitää huolta renkaiden toimintakyvystä. Erityisen tärkeää on varmistaa riittävä rengaspaine: se toki tekee ajamisesta hieman epämukavampaa, mutta on turvallisuuden kannalta tärkeä tekijä. Renkaiden tasapainotus on syytä antaa huoltoliikkeen tai asentajan tehtäväksi, mikäli olet ensimmäistä kertaa vaihtamassa itse renkaita pakettiautoosi.

Vahvistetun kantavuuden renkaat ovat monella ammattiautoilijalle tärkeä ”työkalu”. Siksi moni on erityisen tarkka siitä, että pakettiauton renkaat hinta vastaa laatua, ja meidän kauttamme löydät kaikissa laatuluokissa parhaimmat hinnat. Olemme tutustuneet eri jälleenmyyjien tarjontaan puolestasi ja pyytäneet huipputarjoukset, ja nyt voit vain valita parhaat päältä. Ostaessasi sopivia renkaita pakettiautoosi muistathan, että nämä renkaat joutuvat paljon rankempaan käyttöön kuin henkilöauton renkaat – sen sijaan pakettiauton renkaita voi halutessaan käyttää henkilöautossa.

PAKETTIAUTON RENKAAT HINTA VERTAILUSSA

Renkaat.com-sivu on suosittu paitsi tavallisten kuljettajien keskuudessa, myös niiden jokapäivä työkseen ajavien joukossa, jotka eivät halua säästää laadussa vaan hinnassa. Pakettiauton renkaat hinta vaihtelee paljonkin riippuen myyjästä ja mallista, eikä ostopäätöstä ole aina helppo tehdä. Kuljetit pakettiautossa ihmisiä tai tavaroita, on turvallisuus tärkein tekijä paitsi kyytiläisille, myös muulle tieliikenteelle. Tähän sijoittaminen kannattaa aina. Vaikka nykyään matalaprofiiliset renkaat ovat tulleet suosituiksi myös pakettiautoissa, on monen ammattikuskin mielestä luotettavin valinta yhä korkeammat renkaat, jotka jättävät myös pohjan ja tienpinnan väliin pelivaraa. Loppujen lopuksi kyseessä on makuasia, mutta kuten kaikkien renkaiden kanssa, on kulutuspinnan tilannetta hyvä tarkailla ja ryhtyä vaihtoon ajoissa, ennen kuin urat ovat ohentuneet olemattomiksi.

Meidän kauttamme saat helposti pakettiauton renkaat netistä, sillä ne tuodaan halutessasi jopa kotiovelle. Halutessasi sovituskumppanimme auttavat käytännön työssä, joten voit valita toimituksen myös työpajalle. Pääasia on, että renkaat asennetaan huolella, sillä painavampien autojen kanssa myös työvälineillä on merkitystä. Kun ajat suuremmalla ajoneuvolla tuhansia kilometrejä vuodessa, muistathan tasaisin väliajoin varmistaa paitsi renkaiden kunnon myös auton muun varustelun: kauttamme saat myös öljyt ja muut auton säännölliseen ylläpitoon tarvittavat aineet, totta kai yhtä huokeaan hintaan kuin renkaatkin. Myös pakettiauton renkaat kannattaa siis hankkia verkkokaupasta, ja sijoittaa renkaissa säästetty raha auton varusteluun tai vaikkapa hyviin taukoeväisiin tien päällä.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 6201
näytä lisää 20
alkaen 6201
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun