Valitut suodattimet

Offroad renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka


MAASTURIN RENKAAT YHÄ USEAMMALTA VALMISTAJALTA

Katumaasturit, eli myös SUV (Sport Utility Vehicle) lyhenteellä tunnetut menopelit ovat vuosi vuodelta suositumpia. Ne ovat turvallisia, mukavia ja tilavia, tarjoten erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka ajavat paljon, liikkuvat huonokuntoisilla töillä tai joilla on kyydittävänä suuri perhe tai paljon tavaraa. Monet katumaasturien kuljettajat ovat jo huomanneet, etteivät henkilöautoille suunniteltu renkaat vastaa SUV-autoilijoiden tarpeisiin vaan olisi hyvä jos renkaat SUV -malleihin olisivat tarkoitettu juuri näille kulkuneuvoille. Oli kyseessä sitten kaupunkiajo tai haastavammassa maastossa liikkuminen, johon maasturit ovat suorastaan luotu, parhaat SUV renkaat tekevät ihmeitä auton suorituskyvylle.

Rengasvalinta on harvoin helppo homma, mutta kun hankinnassa on maastorenkaat autoon, tulee vastaan myös erilaisten kokoluokitusten viidakko. Sopivan rengaskoon ja passelin profiilin valinta vaatii perehtymistä aiheeseen, jotta vältyt virheostoksilta. Valikoima kasvaa kaiken aikaa, sillä rengastalot ovat huomanneet SUV-autojen kasvavan suosion ja myös sen, että katumaasturin renkaat kasvattavat jatkuvasti markkinaosuuttaan kaikista myydyistä renkaista. Se ei kuitenkaan vielä ole lupaus siitä, että jokaista mallia on saatavilla juuri sinun maasturiisi sopivassa koossa, joten toisinaan rengaskaupoilla on tehtävä kompromisseja. Oman auton edellyttämä painoluokka on hyvä pitää mielessä kun etsit täydellistä rengasta, sillä sen tietäminen saattaa tarjota valinnanvaraa jopa suurempien henkilöauton renkaiden joukosta. Koska maastoautolle voidaan viitata todellisiin maastokyntäjiin kuin siroihin citymaastureihin, vilkaisemme nyt tarkemmin, mitä tarkoittaa SUV renkaat?

OFFROAD RENKAAT VAIKEAAN MAASTOON

Nämä renkaat tunnetaan myös nimellä 4x4 renkaat tai offroad renkaat. Erot eivät liity vain nimityksiin vaan myös käyttötarkoituksiin, sillä off road renkaat ovat monen nelivetomaasturin viimeistelijä, jonka ansiosta maastoauto pärjää nimensä mukaisesti missä tahansa maastossa, mudasta, kuopista tai muista tielle osuvista esteistä huolimatta. Saat Renkaat.com-sivustolta myös off road renkaat halvalla, ja voit tutustua laajaan valikoimaan rauhassa. Olemme kilpailuttaneet hinnat puolestasi, joten saat maasturin renkaat halvalla aina, ympäri vuoden. Kuten muihinkin autoihin, myös maastoautoihin on tarjolla omat talvi- sekä kesärenkaat ja tietenkin myös ympärivuotiset renkaat, jotka eivät välttämättä ole paras ratkaisu Suomen oloihin, mikäli maasturilla ajetaan nimenomaan metsäteillä.

Saat jälleenmyyjiltämme off road renkaat edullisesti, niin testivoittajat arvokkaammilta rengastaloilta kuin tiukalla hinta-laatusuhteella kilpailevat, matalamman hintaluokan renkaat. Tärkeää on kiinnittää huomiota siihen, että maastoautoon tarkoitetun renkaan pintakuviointi on riittävän syvä, jotta matka ei katkea hiekassa tai savessa. Rengaskoossa ei kannata liioitella, sillä liian suuret renkaat auton kokoon nähden voivat ehkä näyttää tyylikkäiltä, mutta heikentää ajettavuutta. Maastoauton renkaat koeajetaan yleensä vaikeammissa olosuhteissa kuin tavalliset henkilöautojen renkaat, joilla ei ole tarkoituskaan lähteä suureen seikkailuun luontoon. Siksi rengastestejä läpi käydessä on hyvä ottaa huomioon myös se, millaisilla radoilla renkaat on vertailtu. Nimittäin hyvät maastorenkaat eivät ole välttämättä hyvät yleisrenkaat, ja sama toisin päin.

CITYMAASTURIN SUV RENKAAT

Sporttisempaan menoon ja kaupunkiajoon tarvitset tietenkin hyvät SUV renkaat. Tällöin muotoilussa ei tarvita yhtä järeitä otteita kuin off road-renkaiden kohdalla, vaan riittää että renkaat ovat hieman jämäkämmät kuin tavanomaiset henkilöautojen renkaat. Sen sijaan voit keskittyä ajomukavuuteen vaikuttaviin ominaisuuksiin kuten materiaaliin, joka parhaimmillaan vähentää ajomelua desibelejä, tai alhaiseen vierintävastukseen joka tuo säästöä polttoainekuluissa. Renkaat.com-sivun kautta myydään maasturin renkaat jokaiseen tarpeeseen, joten vaikein osuus on varmasti valita paras monesta hyvästä renkaasta. Saat SUV renkaat halvalla vuoden jokaisena päivänä ja toisin kuin tavallisissa rengasmyymälöissä, ei verkossa valikoimaa rajoita varastotila tai hyllymetrit. Citymaastureiden renkaat ovat aina hieman arvokkaampia, mutta ne myös kestävät ja kuljettavat raskaammankin kuorman moitteettomasti.

Katumaastureille valmistetaan omia renkaita niin talvi- kuin kesäkäyttöön, ja suosittelemme lämpimästi tutustumaan testituloksiin. Uutuuksia tulee markkinoille joka vuosi, ja tuotekehityksen ansiosta laatu paranee jokaisessa hintaluokassa. Voit ostaa samalla kertaa maasturin renkaat halvalla sekä sijoittaa myös auton muuhun varusteluun – etenkin urheilullisen elämäntavan ystävät ilahtuvat varmasti kuullessaan, että kauttamme saat tarjoushintaan myös esimerkiksi kattotelineet, suunnistusjärjestelmät sekä monia muita aktiivista elämäntapaa tukevaa lisävarustetta. Katumaasturin renkaat toimitetaan valitsemaasi paikkaan, kotiin, asennusliikkeeseen tai noutopisteeseen. Kannattaa tarttua myös monen myyjän tarjouksiin, jossa neljäs rengas tulee kaupan päälle tai tietyn summan ylittävistä ostoksista annetaan jopa sadan euron alennus.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 12132
näytä lisää 20
alkaen 12132
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun