14 Parasta kappaletta autoiluun

Musiikki ja autolla ajaminen ovat erottamaton yhdistelmä. Oikeastaan juuri täydellisempää paria ei taida olla olemassa, on nimittäin vaikea kuvitella että hyvällä ajomatkalla ei olisi hyvää musiikkia.

Nykyään on osa auton starttaamista yhdistää puhelimen musiikki soimaan autosta. Useimmissa autoissa on sisäänrakennettu Bluetooth toiminto tai muita ominaisuuksia, tai esimerkiksi Amazon verkkokaupasta tilattu äjrjestelmä jonka ansiosta voit kuunnella langattomasti musiikkia, ovathan oikeat musiikit 100% tärkeä osa hauskaa ajokokemusta.

Mutta kuten kaikki elämässä, jos toistat aina samoja vanhoja juttuja, se käy äkkiä tylsäksi. Siksi halusimmekin jakaa omat suosikkimme, joita soitamme Spotifystä kun itse kuljemme autolla.

Etkö löydä lempibiisiäsi listalta? Jaa se kanssamme!

Kun edessä on pitkä matka moottoritiellä...

1. Kuvittele tämä: ajat kaikista upeinta moottoritietä, edessä vain avoin tie ja ympärillä rantaa. Kun laitat kaiuttimista soimaan Tom Pettyn "Wildflowers", saattaa kyseessä olla juuri se täydellinen päivä...

2. Älä anna soittolistan nimen hämätä, nämä kappaleet sopivat joka matkalle. Me suosittelemme suuresti Billie Eilishin kaunista "Ocean Eyes" kappaletta kun tahdot vaihtaa tahtia.

3. Yöllisessä ajossa toimii käheä laulu ja vaikuttavat balladit, jotka auttavat jaksamaan pimeälläkin. Kuuntele "Cherry Wine (live)" Hozierilta ja jaksat taas hieman paremmin.

Kun tahdot todella rokata ratin takana...

4. Mistä edes alottaisimme? Näiden biisien tahdissa on ajettu vuosikymmenten ajan. On oikeastaan mahdotonta erehtyä, jos valitset soittolistalta Buddy Guyn kuuluisan "Mustang Sallyn".

5. Mukaan pitää tietenkin lisätä tuoreempia rockklassikoita, kuten tämä 2000-luvun alkupuolen jättihitti "Seven Nation Army", jonka esittää White Stripe-yhtye tiukalla asenteella. Tämän tahtiin on pakko rummuttaa rattia.

6. Mikä vain soittolista, jolta löytää "Left Hand Free" Alt-J Towards the Top on soittamisen arvoinen. Tämä kappale on loistava sekoitus rockin parhaita puolia ja sopii ohituskaistalle kuin nenä päähän.

Kun tahdot matkasi kuulostavan parhailta hiteiltä...

7. Joskus kaipaat varmasti uutta kuunneltavaa, jota ei kuitenkaan ole kulutettu loppuun radiossa. Silloin tältä automatkojen soittolistalta löytyy Kygon "Stargazing", joka on mahtava tapa aloittaa matkanteko.

8. Ehkä haluatkin kuulla juuri radiosta tuttuja hittejä – ilman mainoksia, tietenkin. Et varmasti pysty vastustamaan kiusausta laulaa mukana Camila Cabellon superhitin "Havanan" soidessa. Joten anna palaa!

Kun tahdot kuulla täydellisen sekoituksen musiikkia, joka auttaa keskittymään ajoon...

9. Driving Commute tarjoaa kattavan läpileikkauksen eri vuosikymmenten tarttuvimpiin kappaleisiin, kuten "Mr. Brightside" Killersiltä tai "S.O.B.", jonka esittävät Nathaniel Rateliff and the Nightsweats.

10. Emme tietenkään ole unohtaneet sitä musiikkia, jota kaivataan kun ajetaan heinäpeltojen ja luonnonkauniin maaseudun läpi – amerikkalaista countrymusiikkia! Heartland Drive yhdistää countryhitit ja klassisen rockin, musiikkia, johon täytyy eläytyä. Aloita "Traveller" kappaleella, jonka esittää tunteikas Chris Stapleton.

11. Joskus soittolista voi yllättää biisillä, jota et ole koskaan aiemmin kuullut. Et voi pettyä Morning Commuten tarjoamaan Angus & Julia Stonen "Chateaun" lähtiessä soimaan kaiuttimista.

Kaipaatko yhteislaulua ja hauskaa jammaushetkeä...

12. Osaavathan kaikki sanat Smash Mouthin "All Stars" biisiin?

13. Vaikka aikoinaan kun nämä kappaleet julkaistiin, ne soivat radiossa kyllästymiseen asti, osaat silti vuosienkin jälkeen sanat. Olisiko automatka täydellinen ilman Goo Goo Dollsin "Iris" kappaletta?

Ja työmatkalaiselle, joka yrittää pysyä tyynenä ja rauhallisena...

14. Calm Classics on lista kappaleita, jotka varmasti auttavat pitämään verenpaineet kurissa jopa ruuhkassa. Aaron Zigmanin "Diana" on yksi monista kappaleista, jotka osoittavat etteivät kauniit pianosoinnut vaadi Mozartia.

Bonus!

No, autoilijan paras musiikki on yhä hänen uusien renkaidensa ääni, eikö? Sitten meillä on jotain tarjottavaa sinulle:

Leveys: Korkeus: Läpimitta:
Renkaan nopeusindeksi:

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaa: {{replyComment.author}}
Kaikki kentät ovat pakollisia
Kommentti lähetettiin onnistuneesti

Takaisin alkuun