Valitut suodattimet

Nokian Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Keskimääräinen testitarkistus

asti

Hintaluokka

Nokian renkaat hinta

Monille suomalaisille tuttu ja rakas Nokian eli Nokian Tyres valmistaa renkaita erityisesti Suomen ja muiden pohjoismaiden rankkoihin ja kylmiin olosuhteisiin. Yritys perustettiin Oy Nokia Ab nimellä vuonna 1967, mutta jo tätä ennen yritys oli markkinoilla Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö -nimellä. Yhtiö aloitti sen Hakkapeliitta-renkaiden valmistamisen jo kauan aikaa sitten. Aluksi valokoimaan kuuluivat kesä- ja talvirenkaat, renkaat erilaisiin maastoautoihin sekä myös linja- ja kuorma-autoihin. Niiden lisäksi yritys on aina valmistanut renkaita erilaisiin teollisuuden tarpeisiin, kuten esimerkiksi metsäkoneisiin ja erilaisiin metsässä käytettäviin traktoreihin. Kaikille Nokian renkaille yhteistä on niiden erittäin korkea laatu, joka juontaa juurensa Nokian osaamisesta pohjoisista olosuhteista. Nokian myy renkaita sekä autojen valmistajille, että myös suoraan kuluttajille, jotka haluavat laadukkaat ja talviolosuhteissa hyvin toimivat renkaat.

Nokian pääkonttori sijaitsee edelleen Tampereen lähellä Nokialla, ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja Venäjällä. Nokian renkaat myydään useaan eri maahan, kuten Ruotsiin, Kazakstaniin, Yhdysvaltoihin sekä Saksaan. Nykyään Nokian renkaat omistaa tunnettu renkaiden jälleenmyyjä Vianor. Nokian pitää suuressa arvossa renkaiden perusteellista testaamista ennen renkaiden laskemista markkinoille. Nokian ei testaa renkaitaan pelkästään laboratoriossa, vaan sen lisäksi kaikki renkaat testataan vaativissa ja todellisissa ajo-olosuhteissa. Tämän yritys tekee varmistaakseen, että renkaat toimivat takuulla kaiken tyyppisissä ympäristöissä ja erilaisissa haastavissa olosuhteissa. Nokian renkaat omistaakin yhden maailman parhaista talvirenkaiden testausradoista. Se sijaitsee Suomen Lapissa napapiirin pohjoispuolella.

Yli 700 hehtaarin kokoinen laitos on toiminut talvirenkaiden testauksen esikuvana useille muille renkaiden valmistajille. Yhtiön toinen testilaitos on Nokialla, jossa suoritetaan lähinnä kesärenkaiden testausta. Perusteellisen ja intensiivisen testauksen ansiosta voidaan varmistaa renkaiden luotettavuus ja turvallisuus. Renkaita testataan huolellisesti sekä ulkona että sisällä laboratorioissa. Näin Nokian voi varmistua siitä, että asiakkaat saavat aina todella luotettavia ja turvallisia renkaita. Nämä testit suorittamalla Nokian pystyy takaamaan, että renkaan kuvio, rakenne, kumiseos sekä urakuvio täyttävät kaikki renkaalle asetetut tiukat vaatimukset. Näin Nokian renkaat tarjoaa asiakkailleen taattua laatua. Renkaiden kestävyystestit suoritetaan sisätiloissa laboratoriossa, ja viimeisimmät testit suoritetaan ulkoradoilla. Näihin menetelmiin luottaen Nokian pystyy huomaamaan ja korjaamaan mahdolliset virheet hyvissä ajoin ennen kuin rengas tuodaan markkinoille. Nokian tietää, että rengas on teknisesti monimutkainen ja erittäin kriittinen osa auton turvavarusteista.

Nokian on ottanut tavoitteekseen tuottaa maailman parhaat renkaat niin tavallisiin autoihin kuin myös esimerkiksi metsäkoneisiin. Nokian on kehittänyt useita erilaisia innovaatioita rengasmarkkinoille. Näitä ovat esimerkiksi vesiliirtovaroitin, kulumisen varoitin sekä normaaleja pitävämmät nelikulmaiset nastat. Nokian panostaa myös renkaissaan niiden meluun ja erityisesti minimoimaan rengasmelun. Esimerkiksi renkaiden kuviointia ja poimujen sijaintia muuttamalla on renkaista saatu kehitettyä entistä hiljaisempia. Nokian pyrkii aina olemaan askeleen sen kilpailijoita edellä, ja siksi se pyrkiikin aina ennakoimaan asiakkaidensa tarkat vaatimukset. Tässä apuna toimii yrityksen tuotekehitysosasto, johon jatkuvasti sijoitetaan enemmän ja enemmän rahaa. Nokian renkaat hinta on myös saatu tuotua kuluttajille edulliselle tasolle uutteran tuotekehityksen ja kehittyneiden tuotantomenetelmien ansiosta.

Nokian renkaat hinnasto

Nokian pyrkii toiminnassaan auttamaan ihmisten liikkumista ja liikennettä paikasta toiseen. Nokian renkaat pitää tärkeänä ympäristöasioita, ja se kantaakin aina vastuun tekemisistään. Se on esimerkiksi kehittänyt renkaan, joka on valmistettu täysin ilman haitallisten öljyjen käyttämistä. Sen lisäksi yhtiön renkaat omaavat erittäin alhaisen vierintävastuksen, jonka ansiosta autojen polttoaineen kulutus ja ympäristöä kuormittava vaikutus pienenevät. Nokian käyttää aina täysin puhtaita öljyjä sen renkaissa. Renkaiden kumiseokseen lisätään Suomessa valmistettua rypsiöljyä, joka lisää renkaiden pitoa etenkin jäällä ja märällä tiellä. Nokian renkaat pyrkii aina kehittämään renkaista entistä mukavampia ajaa. Nokian renkaat hinnasto löytyy sivultamme, saatat yllättyä siitä, kuinka edulliset laadukkaat suomalaiset renkaat ovatkaan. Nokian pitää yhtenä päätavoitteenaan kehittää renkaita, jotka toimivat erityisesti pohjoisen kylmissä talvissa. Nokian suosittelee talviajoon aina nastarenkaita, sillä ne tarjoavat huomattavasti paremman pidon ja myös pienemmän vierintävastuksen kitkarenkaisiin verrattuna. Jos etsit renkaita, jotka sopivat täydellisesti Suomen olosuhteisiin, kannattaa siinä tapauksessa valita autoosi Nokian renkaat, jotka toimivat niiden tarkan testauksen ansiosta erinomaisesti Suomen olosuhteisiin. Yrityksellä on selkeä kilpailuetu sen kilpailijoihin nähden erityisesti täällä pohjoisen kylmissä, runsaslumisissa ja vaativissa olosuhteissa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 1177
näytä lisää 20
alkaen 1177
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun