Valitut suodattimet

Bridgestone Turanza T005 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

Bridgestone Turanza T005 Renkaat Netin Kautta

Nämä premium-luokan Turanza t005 Bridgestone renkaat kuuluvat kuuluisan japanilaisen rengasvalmistajan tuoteperheeseen, joka on tehnyt autoilijoita onnelliseksi pian sadan vuoden ajan.

Bridgestone osoittaa tuotekehityksessään todellista kilpailuhenkeä, ja nämä Bridgestone renkaat Turanza t005 mallissa ovat taas yksi harppaus pyrkimyksenä ottaa etumatkaa muihin renkaisiin: niitä on kiitelty eritoten matalasta vierintävastuksesta ja märkäpidostaan. Kukapa autoilija ei haluaisi päästä pienemmillä polttoainekuluilla, eikö näin? Tämän rengasmallin vierintävastus pysyy tasaisen pienenä monilla eri pinnoilla, pitäen huolen ettei bensaa kulu yhtään ylimääräistä. Toinen huippuominaisuus näissä Bridgestonen Turanza t005 renkaissa on ajokyky ja ohjattavuus kosteillakin tienpinnoilla, sillä vesiliirron riskiä on pyritty määrätietoisesti laskemaan Bridgestonen insinöörityön tuloksena. Myös ajomukavuuteen on kiinnitetty huomiota: Bridgestone Turanza t005 melu on mitattu olevan noin 70 desibelin luokkaa, eli renkaissa on pyritty yhdistämään turvallisuus, taloudellisuus ja miellyttävä ajokokemus. Näiden renkaiden suunnitteluprosessissa on pidetty huolta siitä, että ne eivät aiheuta turhaa ääntä auton sisä- tai ulkopuolella.

Jos kaipaat kesärenkaita, joilla säilytät tuntuman tiehen ja tankkaat edullisemmin, suosittelemme antamaan mahdollisuuden Turanza t005 renkaille. Viimeisen päälle optimoitu pintakuviointi pitää huolen siitä, että auto ei karkaa kuljettajan käsistä rankkasateellakaan, ja renkaiden suunnittelussa on ajateltu myös kuljettajien lompakkoa: polttoaineen kulutukseen merkittävästi vaikuttava vierintävastus on haluttu minimoida. Mikäli haluat säästää vielä lisää bensakuluissa, muista tarkistaa renkaiden ilmanpaine säännöllisin väliajoin, mielellään kerran kuukaudessa. Tällä voi olla jopa viidenneksen vaikutus vierintävastukseen. Myös pyöränkulmien säädöt on syytä tarkastaa silloin tällöin, ja varsinkin mikäli renkaisiin kohdistuu kovempi isku. Mutta pisimmälle pääsee oikealla rengasvalinnalla: tutustu mahdollisten renkaiden materiaaliin, pintakuviointiin sekä tietenkin arvioihin huolellisesti ennen ostopäätöstä.

Halvin Bridgestone Turanza t005 hinta täältä

Meille edulliset renkaat ovat sydämen asia. Siksi voit olla varma, että Bridgestone Turanza t005 halvin hinta löytyy meidän kauttamme: olemme tutustuneet huolella yhteistyökumppaneihimme, selvittäneet heidän hinnoittelupolitiikkansa ja pyytäneet parhaat tarjoukset. Niinpä sinun ei tarvitse tehdä tätä kaikkea saadaksesi parasta Bridgestone Turanza t005 tarjous hintaa. Bridgestonella on vuosikymmenten kokemus renkaiden valmistamisesta, mutta he eivät luota pelkästään perinteeseen vaan uudistavat mallejaan modernilla otteella. Ei kannata kuitenkaan pelätä, että tämä pitkäjänteinen tuotekehitystyö ja merkin hyvä maine näkyisivät hinnassa: myyjämme ovat valmiita tarjoamaan kesärenkaita yllättävänkin edullisesti. Sinun tulee vain tietää autonrenkaidesi kokovaatimukset, ja aloittaa helppo ja yksinkertainen Bridgestone Turanza t005 hintavertailu.

Kaikki käyttämämme jälleenmyyjät ovat luotettavia toimijoita, jotka tarjoavat myös yksilöllistä neuvontaa renkaiden valintaan. Henkilöautojen omistajilla voi toisinaan olla haasteelliset hetket käsillä, kun on aika antaa tilaisuus uudelle rengasmallille, ja siinä kannattaa turvautua myös asiantuntijoiden apuun. Me autamme alkuun, ja löytämään tietenkin parhaat hinnat kaikille renkaille, myös näille Bridgestonen erinomaisille Turanza t005-kesärenkaille. Säästö alkaa oikeiden renkaiden valinnalla, ja kuten jo kerroimme, tarjoavat nämä kesärenkaat myös tilaisuuden laskea polttoainekulutusta.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 289
näytä lisää 20
alkaen 289
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun