Valitut suodattimet

Falken Azenis FK510 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

Falken Azenis Fk510 Renkaat Nettikaupasta

Moneen eri tarkoitukseen ja autotyyppiin renkaita valmistava Falken on suhteellisen uusi tulokas rengasmarkkinoilla, vaikka muutamassa vuosikymmenessä se onkin onnistunut luomaan uskollisen asiakaskunnan ympärilleen. Nämä Azenis FK510 Falken renkaat ovat tämän alun perin Japanista lähtöisin olevan brändin lippulaivatuote, joka on suunniteltu vakuuttamaan viimeisetkin epäilijät. Näissä renkaissa fokus on suorituskyvyssä, joka ilahduttaa niin urheilullisten autojen kuin SUV-mallisten autojen omistajia. Valmistaja kehuu, että nämä Falken renkaat Azenis FK510 mallissa ovat suunniteltu molekyylitasolta asti täyttämään vaativankin autoilijan toiveet – olisitko valmis antamaan näille mahdollisuuden?

Suunnittelun keskiössä on ollut esimerkiksi ajotuntuma ja varmuus myös korkeilla nopeuksilla, tähän on panostettu sekä renkaan muotoilussa että materiaalivalinnoissa. Se on menestynyt rengasvertailuissa erinomaisesti etenkin ohjailtavuutensa kanssa: kuivilla keleillä käsiteltävyys on huippuluokkaa, ja jarrutusmatkat pysyvät lyhyinä märilläkin pinnoilla. Nämä renkaat eivät kirjaimellisesti pidä myöskään meteliä itsestään. Suosittelemme perehtymään rengastesteihin, sillä toteat nopeasti saman kuin mekin: renkaat ovat sijoittuneet hyvin myös esimerkiksi ajomelua ja kulutusta mitattaessa. Tässä siis rahoille vastinetta.

Falken Azenis FK510 hinta vertailussa

Kun etsinnässä on paras Falken Azenis FK510 tarjous, kannattaa aloittaa vertailutyökalumme kanssa. Sinun tulee tietää renkaasi kokoluokka, jonka voit tarkistaa tällä hetkellä käytössä olevista renkaista tai vaihtoehtoisesti autosi ohjekirjasta. Falken Azenis FK510 hintavertailu on hyvin yksinkertaista, sillä me tarkastamme säännöllisin väliajoin suosittelemiltamme myyjiltä, mikä heillä on Falken Azenis FK510 halvin hinta. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, säästät luultavasti selvää rahaa tilaamalla painavat renkaat suoraan kotiovellesi sen sijaan että joutuisit itse kuljettamaan niitä kaupasta kotiin.

Puolueettomien rengastestien tulosten perusteella näitä Falkenin ”uuden sukupolven” renkaita voi varauksetta suositella monenlaiseen käyttöön, sillä ne menestyivät vähintäänkin kohtuullisesti mutta useimmiten oikein hyvin, monella osa-alueella. Tällaiset monipuoliset, turvallisuutta ja ajomukavuutta yhdistävät kesärenkaat löytävät varmasti omat faninsa. Koska jälleenmyyjämme tarjoavat tehokkaan toimituksen keskusvarastoiltaan, voit nyt tilaamalla saada uuden rengassarjan kotiin toimitettuna jo ensi viikoksi. Kannattaa ottaa huomioon, että hankkimalla uudet renkaat sesongin ulkopuolella saatat saada vielä huomattavia lisäalennuksia rengasostoksillesi. Meidän avullamme löydät halvimmat renkaat netistä mihin tahansa vuodenaikaan.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 119
näytä lisää 20
alkaen 119
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun