Valitut suodattimet

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

UUTUUS GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 RENKAAT

Jos etsit viiden tähden kesärenkaita, Eagle F1 Asymmetric 5 Goodyear renkaat saattavat olla etsimäsi kumitassut. Amerikkalainen Goodyear, jolla on kokemusta renkaista jo kolmelta eri vuosisadalta. Goodyear on suoranainen instituutio, ja Goodyear renkaat Eagle F1 Asymmetric 5 mallissa ovat suoranaiset luksusrenkaat, joiden testimenestys vakuuttaa epäileväisimmätkin autoilijat. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 melu on todella maltillinen, kiitos pitkälle hiottujen raaka-ainevalintojen, joissa silikaseos on optimoitu viimeisen päälle takaamaan lähes äänettömän lopputuloksen. Mikäli haluat maksimaalisen suorituskyvyn irti kulkupelistäsi, ovat Goodyear renkaat Eagle F1 Asymmetric 5 kesäksi sinun valintasi.

Nämä uutuusrenkaat ovat saaneet upeita arvioita etenkin mitä tulee lyhyisiin jarrutusmatkoihin, oli kyse sitten kesäsateen kostuttamasta tienpinnasta tai kuivasta asvaltista. Tuntuma säilyy tiukassakin paikassa, ja renkaiden Run Flat-ominaisuus takaa turvallisuuden tilanteessa, jossa rengas hajoaa suuressakin nopeudessa. Tällöin puhjennut rengas ei välittömästi tyhjene ja aiheuta epävakautta vaan varoittaa auton hallinnanlaitteiden kautta ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden ajaa rauhassa lähimpään rengashuoltoon. Auton käsiteltävyys säilyy niin hyvänä rengasrikonkin kohdalla, että monet eivät huomaisi koko onnettomuutta ilman auton sisäistä hälytysjärjestelmää. Nämä renkaat loistavat etenkin maantieajossa, mutta tarjoavat hiljaista ajomukavuutta myös lyhyen matkan kaupunkiajossa.

VERTAILUSSA GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 HINTA

Goodyearin juuret ulottuvat aina 1800-luvun loppupuolelle asti, ja rengasjätti tekeekin ahkerasti yhteistyötä eri automerkkien kanssa. Sen ansiosta myös autonvalmistajien toiveet tulevat hyvin kuulluksi, ja monet uudet autot saavatkin tehtaalla alleen Goodyearin renkaat. Ja kun haluat jatkaa Goodyearin tyytyväisenä asiakkaana, tai ottaa uudet renkaat kokeiluun, kannattaa aloittaa tekemällä kauttamme Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 hintavertailu. Et ehkä pysty vastustamaan uutuusrenkaiden kutsua kun näet, mikä on Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 halvin hinta. Sen takaamiseksi suoritamme säännöllisesti kierroksen jälleenmyyjiemme parissa varmistaen, että jokaisen asiakkaamme on mahdollisuus saada lyömätön Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 tarjous. Kauttamme löydät muitakin huippuhintoja, esimerkiksi rengashotelleille, autoilun välttämättömille varusteille kuten ensiapupakkauksille ja muille tarvikkeille, etkä joudu lähtemään niiden takia kauppaan. Maksimoi renkaiden hyödyt pitämällä huoli sopivasta rengaspaineesta, ja pääset kokemaan miltä tuntuu olla rallikuski.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 91
näytä lisää 20
alkaen 91
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun