Valitut suodattimet

Goodyear UltraGrip Ice 2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

GOODYEAR ULTRAGRIP ICE 2 RENKAAT TALVEKSI

Goodyear UltraGrip Ice 2 kitkarenkaat ovat yksi amerikkalaisen rengasvalmistajan monista suosituista talvirenkaista. Kyseessä on vertailuissa hyvin menestyneet, tasaisen korkean suorituskyvyn laaturenkaat, jotka ovat sijoittuneet nastoittamattomien talvirenkaiden vertailussa lähes aina kärkikolmikkoon. Näillä kitkarenkailla uskallat liikkua jäisilläkin teillä, sillä niissä on hyödynnetty tuoretta tekniikkaa, jonka valmistaja on nimennyt ActiveGripiksi. Tämän ainutlaatuisen teknologian lisäksi renkaissa on hyödynnetty muuntautumiskykyistä materiaalia, joka reagoi muuttuviin lämpötiloihin. Mikäli olet ennen käyttänyt nastarenkaita, ovat nämä kitkarenkaat erinomainen vaihtoehto autosi ensimmäisiksi nastattomiksi talvirenkaiksi.

KITKARENKAIDEN KÄRJESSÄ: GOODYEAR ULTRAGRIP ICE 2

Tiesitkö, että SoundComfort-tekniikan ansiosta Goodyear UltraGrip Ice 2 melu on sisätiloissa jopa puolet entisestä? Jokaisen ajomukavuuden korkealle kriteereissään sijoittavan kannattaa siis ottaa ainakin koeajoon nämä kitkarenkaat. Luvassa on luultavasti rauhallinen ajomatka – tietenkin sitten takapenkin tunnelmasta riippuen. Goodyear renkaat UltraGrip Ice 2 ilman nastoja ovat vannesuojatut. Suunnittelussa on otettu hyvin tarkasti huomioon se, millaisia tienpintoja ja ajo-oloja meiltä Pohjoismaista löytyy. Näitä kitkarenkaita löytyy monen eri kokoluokan autoihin, ja erityisesti UltraGrip Ice 2 renkaiden markkinoidaan pääsevän oikeuksiinsa maantieajossa maastoauton alla.

Tämä kitkarengas on ollut markkinoilla jo useamman vuoden, ja tyytyväiset käyttäjät kehuvatkin jarrutusominaisuuksia varsinkin märillä pinnoilla. Jarrutuspitoa lumisessa maastossa kehuttiin ”yllättävän hyväksi”, ja arviot ovat useimmiten imartelevia. Tekniikan Maailman-vertailussa muutama vuosi sitten tämä malli tuli toiseksi, heti suomalaisen Nokian renkaiden jälkeen. Se luonnollisesti antaa uskoa siihen, että myös Atlantin toisella puolella tiedetään, mitä suomalainen kuljettaja kaipaa kitkarenkailtaan.

GOODYEAR ULTRAGRIP ICE 2 HINTA VERTAILU

Haluat varmasti tietää, mikä on Goodyear UltraGrip Ice 2 halvin hinta? Niin mekin, ja ryhdyimme siksi hommiin jo ennen kuin tuli aika vaihtaa talvirenkaat alle. Meille on kunnia-asia löytää aina paras Goodyear UltraGrip Ice 2 tarjous, ja pitää huoli että näistä käsittämättömän edullisista hinnoista voivat nauttia myös asiakkaamme. Olemme tehneet pitkän pohjatyön valitaksemme partnereiksemme vain luotettavia, tunnettuja jälleenmyyjiä, jotka pystyvät pitämään lupauksensa. He antavat meille myös kilpailukykyiset hinnat, eikä asiakkaidemme tarvitse itse kynän ja paperin kanssa käydä läpi internetin rengaskauppoja yksi toisensa jälkeen.

Goodyear UltaGrip Ice 2 hinta vaihtelee toisinaan myös sesongin mukaan, mutta pidämme tärkeänä, että renkaita on saatavilla vuodenajasta riippumatta. Olemme siirtymässä vaivalloisesta kaupoilla kiertelystä aikakauteen, jolla asiakkaille tarjotaan valmiiksi koko paketti rengashotellista huoltoon ja renkaiden säännölliseen kuntotarkistukseen. Renkaiden ilmanpaineet ja urasyvyydet tulisi tarkistaa tasaisin väliajoin, sillä kaikki kolhut ja kulumat eivät aiheuta välitöntä rikkoutumista mutta lisäävät kyllä autoiluun liittyviä riskejä. Renkaisiin kannattaa kiinnittää huomiota myös siksi, että renkaissa mahdollisesti esiintyvät viat ja epätasainen kuluminen saattaa kertoa isommista ongelmista autossa. Mikäli nämä ensimmäiset merkit näkee ajoissa ja reagoi niihin, saattaa säästä suuria summia auton korjauskuluissa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 49
näytä lisää 20
alkaen 49
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun