Valitut suodattimet

Goodyear EfficientGrip Performance 2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Hintaluokka

Goodyear Efficientgrip Performance 2 renkaat tuo ensiluokkaista pitoa

Suomen kesät ovat tunnettuja sateisuudestaan, eli kesärenkailtakin vaaditaan Pohjolassa hyvää märkäpitoa. Yksi tällä rintamalla parhaiten menestyneimpiä renkaita on Efficietgrip Performance 2 Goodyear rengastalon kesärenkaat, jotka on palkittu a-luokan jarrutusominaisuuksistaan juuri kosteilla pinnoilla. Erinomaiseksi arvioidun märkäpidon lisäksi on Goodyear Efficientgrip Performance 2 melu saanut parhaimman mahdollisen arvosanan vertailuissa.

Näille renkaille on annettu täyttä viittä tähteä useammasta kategoriasta, ja arviot voi tiivistää helposti näin: tässä on kesärenkaat, joissa ajomukavuudesta ei ole tingitty, eikä turvallisuudestakaan. Renkaiden keskiarvo on käyttäjien arvioissa ollut kokonaisuudessaan 4,5 tähteä, mikä on huikea tulos mille tahansa renkaalle.

Näissä renkaissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Goodyear renkaat Efficientgrip Performance 2 hinta on kohtuullinen siihen nähden, millaisia arvosteluja renkaat ovat saaneet käyttäjiltä. Lukuisat suuret autonvalmistajat luottavat tähän yhdysvaltalaiseen rengasvalmistajaan, joka on toiminut alalla jo toista sataa vuotta. Goodyearin puoleen kannattaa kääntyä kun kaipaa asiantuntemusta, jota on kasvatettu 1800-luvun lopusta saakka.

Goodyear Efficientgrip Performance 2 hinta on todellisuutta matalampi

Näillä renkailla on tutkitusti matalampi vierintävastus, joka vaikuttaa välittömästi polttoaineen kulutukseen. Todellisuudessa siis Goodyear Efficientgrip Performance 2 halvin hinta on vieläkin edullisempi, sillä renkaan polttoainetaloudelliset ominaisuudet tuovat säästöä myös arkikäytössä. WearControl-teknologia tekee ihmeitä renkaan jarrutuskyvylle, mutta samalla se tasapainottaa ajokokemusta. Ja bensalaskua!

Sivustomme kautta on mahdollista löytää paras mahdollinen Goodyear Efficientgrip Performance 2 tarjous, jonka avulla hankinta ei kirpaise niin kovasti. Myös kesärenkaisiin kannattaa satsata, sillä erilaisia riskejä riittää teillä vuoden ympäri. Näillä renkailla ajaa pidemmätkin mökkimatkat turvallisesti. Myös kevään epävakaisilla säillä sekä syksyn sadekeleillä. Kun puhutaan Efficient Grip Performancen erinomaisista jarrutusominaisuuksista, puhutaan jopa metrien erosta kilpailijoiden jarrutusmatkoihin. Tosielämässä kyseessä saattaa olla ratkaiseva erotus.

Goodyear Efficientgrip Performance 2 kesärenkaat netistä

Helpoin tapa hankkia Goodyear renkaat Efficientgrip Performance 2 on totta kai tilata ne verkkokaupasta. Tuskin kukaan kaipaa enää kaupoilla kiertelyä, renkaiden potkimista sekä niiden raahaamista ympäriinsä. Paljon yksinkertaisempaa on tilata renkaat suoraan kotiovelle tai vaihtopisteeseen, ja itse keskittyä ajamiseen. Muistat rengasvalinnan ehkä vain siitä, että tankkaamaan ei tarvitse pysähtyä yhtä usein kuin ennen – vähemmän kahvitaukoja matkalle.

Olemme suorittaneet laajan vertailun Euroopan suurimpien rengasmyyjien kesken, ja koonneet hintavertailun helpoksi sivustoksi. On mahdollista tilata yksittäisiä renkaita esimerkiksi vararenkaiksi, tai koko neljän renkaan sarjoja. Asiakkaidemme on helppo nähdä, millaisia hintaeroja eri myyjillä on, ja kuinka paljon esimerkiksi renkaan koko vaikuttaa hintaan. Hintavertailussa kannattaa pohtia myös se, mihin toivoo renkaat tuotavaksi ja kuinka kiire vaihtamisella on. Luotettavilta myyjäkumppaneilta tilaaminen on helppoa ja huoletonta.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 55
näytä lisää 20
alkaen 55
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun