TOYOTA Valitse renkaat autolla - Renkaat.com

TOYOTA Ajoneuvovalikoima | Renkaat.com

TOYOTA RENKAAT TEKEMÄÄN AJAMISESTA PAREMPAA

Toyota on ollut vuosikymmenten ajan Suomen suosituin automerkki, ja tämä maailman suurin japanilainen autonvalmistaja onkin vallannut suomalaiset tiet yli 10% markkinaosuudella. Renkaat Toyota autoihin ovatkin siis koko kansan asia, sillä sadoista tuhansista suomalaiskodeista löytyy esimerkiksi Toyota Corolla, joka on globaalisti eniten valmistettu auto. Näitä lukemia katsellessa on siis selvää, että jo yleisen liikenneturvallisuuden takia ei ole yhdentekevää, millaisia renkaita Toyota-kuljettajat valitsevat.

Toyota talvirenkaat arktisiin oloihin

Vaikka Toyotan kotimaa sijaitseekin hyvin erilaisissa olosuhteissa kuin missä autoja lopulta ajetaan täällä pohjoisessa, oikeat talvirenkaat Toyota autoon on silti helppo löytää. Meidän rengasvalitsimemme auttaa sinua seulomaan sadoista vaihtoehdoista oikean juuri sinun autoosi. Toyota kitkarenkaat ovat moderni vaihtoehto mikäli ajat Etelä-Suomessa etkä joudu talviaikaan kovin usein jäisille pinnoille: kitkat tarjoavat korkeaa ajomukavuutta matalan äänimelun sekä pehmeämmän ajovastuksen ansiosta. Luonnollisesti ne eivät sovi joka tilanteeseen, joten nastarengas kannattaa valita mikäli esimerkiksi autosi on vanhempaa mallia tai asut alueella, jossa sää saattaa vaihdella nopeastikin yhden ajomatkan aikana.

Kesärenkaat Toyota merkin autoihin

Olemme apunasi totta kai myös kesärenkaiden valinnassa. Jokavuotiset rengasvertailut auttavat varmasti alkuun valinnassa, ja puolueettomien testien lisäksi esimerkiksi Toyota kesärenkaat valinnassa auttavat muiden saman merkin kuljettajien kokemukset. Toyotalla on maine luotettavana autona, joka ei jätä tielle, joten olisiko nyt aika panostaa renkaisiin joilla tehdään autosta vielä nopeampi ja taloudellisempi ajaa? Kiinnittämällä huomiota kesärenkaan vierintävastukseen saatat voittaa polttoainekuluissa jopa satoja euroja yhden kesäkauden aikana, eli kyseessä ei ole mikään yhdentekevä ominaisuus. Tällainen tehokkuus tekee ajamisesta paitsi edullisempaa, myös ympäristöystävällisempää. Kun siis olet valitsemassa rengasta Toyota-autoosi, muista tarkistaa myös luokitus polttoainetehokkuuden osalta. 

Takaisin alkuun