Valitut suodattimet

Michelin CrossClimate 2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

Michelin Crossclimate 2 renkailla ajat ympäri vuoden

Joko all season-renkaat ovat sinulle tutut? Sellaiset joka sään renkaat kuten Crossclimate 2 Michelin renkailta ovat jokaisen vuodenaikaan sopivat renkaat, jollaisia suositaan erityisesti Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa. Aivan pohjoisimmilla leveyspiireille nämä eivät sovi, sillä renkaat on tehty leutoihin talviin, jolloin tien pinta ei jäädy eikä lunta tuli kinoksittain. Mutta Suomenkin ilmasto on lauhtumassa, ja silloin myös renkaiden osalta vaatimukset muuttuvat erilaisiksi. All season-rengas on paranneltu versio kesärenkaasta, joka toimii turvallisesti myös syksyn vaihtelevissa ilmoissa ja alkukevään kylmemmillä keleillä. Varsinkin niille, jotka ajavat säännöllisesti Suomesta etelämmäksi, jokasään renkaat ovat hyvä ja käytännöllinen vaihtoehto.

Michelin renkaat Crossclimate 2 mallissa ovat tunnetun ranskalaisen rengasvalmistajan vastaus ympärivuotisten renkaiden kysyntään. Omassa luokassaan nämä ovat arvioitu kategoriansa parhaimmistoon, jotka pärjäävät hyvin myös lumisessa maastossa. Nämä renkaat tarjoavat myös ensilumen aikoihin kesärenkaiden parhaita ominaisuuksia, kuten matalan vierintävastuksen. Silloin polttoaineen kulutus pysyy pidempään matalampana, ja tämä on myönteinen taloudellinen tekijä autoilun kokonaiskustannuksissa. Crossclimate-renkaat ovat ennakoivan kuljettajan tapa valmistautua varhaiseen lumentuloon sekä kevätkaudella yllättäviin takatalviin.

Michelin CrossClimate 2 renkaat saat nopeasti verkosta

Suomessa joka säälle sopivia renkaita myydään vielä verrattain vähän, sillä pohjoisen neljä vuodenaikaa ovat totuttaneet autoilijat säännölliseen renkaidenvaihtorytmiin. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näitä renkaita voisi käyttää kolmena vuodenaikana neljästä. Pienempi kysyntä kuitenkin näkyy siinä, että Michelin renkaat Crossclimate 2 hinta voi olla korkeampi kitkarenkaisiin tai kesärenkaisiin verrattuna, sillä harvinaisista renkaista joutuu aina maksamaan ekstraa. Paitsi meidän kauttamme: Meidän sivuiltamme löytyy varmasti kilpailukykyinen Michelin Crossclimate 2 hinta, joka varmasti edesauttaa ostopäätöstä. Nämä renkaat ovat olleet todellinen hitti Manner-Euroopassa, joten ehkä haluat antaa mahdollisuuden uudenlaiselle ajotavalle.

Sivustomme myyjistä moni on kansainvälisillä markkinoilla tunnettu monikansallinen toimija, joten heidän on helpompi antaa hyvä Michelin CrossClimate 2 tarjous. Samalta varastolta näitä renkaita myydään nimittäin tuhansittain hieman lämpimämmän ilmanalan maihin, mutta nyt myös suomalaiset voivat nauttia samoista hinnoista. Ja mikä on näin edullisten hintojen salaisuus? Juuri se, että teemme yhteistyötä globaalien toimijoiden kanssa. Suomessa harvinaiset ja harvoin kysytyt renkaat saattavat olla todella suosittuja muualla Euroopassa, ja nyt me pystymme tarjoamaan juuri nuo Keski-Euroopan edulliset hinnat. Rengastrendit kulkeutuvat myös Pohjolaan, joten nyt kannattaa kokeilla, millaiset ovat all season renkaat sinun autossasi.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 128
näytä lisää 20
alkaen 128
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun