Valitut suodattimet

Michelin Primacy 3 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

AINA VARMAT MICHELIN PRIMACY 3 RENKAAT

Ranskalainen Michelin lienee yksi niistä rengasbrändeistä, jotka jokainen tunnistaa. Eikä vähiten sympaattisen rengasmaskotin ansiosta. Mutta hauskan hahmon lisäksi Michelinillä on vankkumaton maine ja oma fanikuntansa, ja Michelin Primacy 3 asiakasarvioissa tyytyväisyys lähenteli sataa prosenttia. Silloin kun haluaa takuuvarmasti suorituskykyiset ja tasalaatuiset renkaat, ovat Michelin renkaat Primacy 3-mallissa loistava valinta. Näitä kesärenkaita on saatavilla monen eri kokoiselle automallille, ja ulkopuolisen suorittamissa testeissä se on saanut arvosanan ”erinomainen” monella eri osa-alueella, mm. kaarrepidossa ja jarrutusominaisuuksissa. Tähän vaikuttaa varmasti renkaan uudistettu pintakuvio sekä kumiseoksen lamellit, jotka edesauttavat nopeita reaktioita ohjaukseen.

Käyttäjien arvion mukaan myös Michelin Primacy 3 melu on varsin siedettävällä tasolla. Tähän liittyy myös matala vierintävastus, jolla taas on suoria vaikutuksia bensakuluihin. Yleisesti voidaan todeta, että modernit, optimoidut renkaat ovat yksi tapa vaikuttaa oman autoilun hiilijalanjälkeen. Kannattaa aina valita myös kestävää, sillä pitkä käyttöikä pienentää jokaisella kilometrillä renkaan valmistuksen ympäristövaikutuksia. Ja ehkä vakuuttavin ansio näille renkaille on se, että Michelinin Primacy 3-kesärenkaat on valittu jo 120 eri automalliin ensiasennusrenkaiksi. Jos autonvalmitajat voivat luottaa näihin renkaisiin, uskomme, että ne ovat myös tavalliseen arkiajoon erinomainen hankinta.

MIKÄ ON MICHELIN PRIMACY 3 HINTA?

Vaikka on selvää, että laatua ei saa ilmaiseksi, on kauttamme mahdollista löytää yllättävänkin edullinen Michelin Primacy 3 halvin hinta. Michelin renkaat Primacy 3 hinta riippuu paitsi rengasmyyjästä myös mahdollisista lisäpalveluista, kuten toimituksesta suoraan asennusliikkeeseen. Monet maksavat mielellään hieman ylimääräistä siitä hyvästä, että renkaita ei tarvitse itse kuljetella tai vaihtaa. Michelin Primacy 3 tarjous vertailu on jotain, mihin me osallistumme aina mielellämme. Edulliset renkaat ovat meille intohimo, ja haluamme tarjota tätä samaa ostamisen iloa myös asiakkaillemme. Harva varsinaisesti nauttii renkaiden vaihtoon liittyvistä tehtävistä, mutta siihen liittyvän vaivan voi myös minimoida. Toisaalta omatoiminen renkaidenvaihtaja säästää varmasti rahaa tekemällä kaiken alusta loppuun itse.

Kun olet siirtymässä kesärengaskauteen, kannattaa renkaille tehdä ulkoinen tarkistus ennen käyttöönottoa. Jos renkaissa on paljain silmin havaittavia vikoja, kuten repeämiä tai lohkeamia, tulisi rengas viedä ensin huoltoliikkeeseen. Siellä asiantuntijat voivat varmistaa, että rengas on yhä turvallinen. Riskejä ei kannata ottaa turhaan, sillä lopulta renkaan hinta on hyvin pieni tapa vakuuttaa kaikki kyydissä istujat. Muistathan tarkistaa myös vararenkaan voinnin vähintään kerran kuukaudessa. Usein tämä toimenpide jää autoilijoilta tekemättä, ja seurauksena voi olla ikävä yllätys tosipaikan tullen.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 56
näytä lisää 20
alkaen 56
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun