Valitut suodattimet

Michelin PILOT POWER Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Myyjä


Näytä kaikki

Michelin Pilot Power on moottoripyöräilijän valinta

Keväällä harva moottoripyöräilijä malttaa odottaa, että pääsee pitkän talven jälkeen takaisin lempiharrastuksensa pariin. Ehkäpä tänä vuonna varustat kulkupelisi Pilot Power Michelin renkailla, ja nautit sporttirenkaan tarjoamasta vauhdista, kuitenkin samalla säilyttäen varmuuden ajoon. Michelin renkaat Pilot Power on urheilullinen ja kulutusta kestävä tunnettu ja pidetty mottoripyörärengas, jonka pito-ominaisuudet pysyvät tienpinnan kosteuden muuttuessa. Renkaiden kaksoiskumiseos edustaa kilparadoilta tuttua teknologiaa, jossa kumiseos on kestävimmillään kulutuspinnan keskiosassa ja pehmenee reunoja kohti, tarjoten ammattiajajien vaatimia kallistuskulmia myös arkiajoon. Eikä märkä tienpinta juuri vaikuta kallistuksiin, eli varmuutta on luvassa myös Suomen kesäsäihin.

Monen moottoripyöräilijän mielestä renkaat ovat moottoripyörän tärkein osa. Niillä onkin ratkaiseva merkitys moottoripyöräilyn turvallisuudessa sekä toisaalta moottoripyöräiryssä niin oleelliseen, eli vauhdin tunteeseen. Kiihdyttämisessä pääset näiden renkaiden avulla lähes rata-ajon tunnelmaan, eikä turvallisuus kärsi tästä efektistä. Kilparenkaista kopioitu tekniikka tarjoaa päivittäiseenkin ajoon mahdollisuuden tuntea vauhti, lain puitteissa totta kai. Pilot Powerit ovat saaneet kiittäviä käyttäjäarvioita etenkin lyhyestä lämpenemisajastaan.

Michelin Pilot Power renkaat verkon kautta

Suomessa moottoripyöräilyyn erikoistuneita rengasliikkeitä ei löydy joka kylästä, minkä vuoksi sopivien renkaiden ostaminen voi toisinaan olla haastavaa. Etenkin, jos budjetti on tiukka. Silloin helposti Michelin Pilot Power hinta paikallisella rengasmyyjällä voi olla turhan korkea, ja joudut tyytymään renkaisiin, jotka eivät vastaa vaatimustasoasi. Mutta meidän verkkopalvelumme auttaa löytämään paitsi alhaisimman Michelin renkaat Pilot Power hinta tarjouksen, myös toimittajan joka kuljettaa renkaat vaikka kotiovella – asuitpa missä päin Suomea tahansa. Kotiinkuljetus onnistuu ympäri Suomen, jolloin säästät rahan lisäksi aikaa. Ajokausi Pohjois-Euroopassa on muutenkin luvattoman lyhyt, joten yhtään arvokasta päivää ei kannata tuhlata siihen, että etsit tai odottelet uusia renkaita.

Michelin Pilot Power tarjous hinnat tarkastetaan tasaisin väliajoin, eli emme halvat hinnat eivät ole ikuisia. Myyjämme päivittävät hintoja kysynnän mukaan, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja tarttua edullisimpiin hintoihin heti, kun moottoripyörän kesäkuntoon laittaminen alkaa näyttää ajankohtaiselta. Moottoripyörän keväthuolto onkin mahtava rituaali valmistautua tulevaan ajosesonkiin. Uusien renkaiden lisäksi on muutamia perusjuttuja, jotka pitää jokaisen moottoripyöräilijän muistaa: jarrupalojen vaihto, öljyn vaihto, ilmasuodattimen tarkastus ja tulppien tarkastus. Mikäli jotain tärkeitä osia on rikki, voit helposti tilata renkaiden lisäksi meiltä uusia osia kuluneiden tilalle. Yhteistyömyyjiemme valikoimissa on mitä tahansa moottoripyöräilijä voi tarvita, aina renkaista lähtien.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 6
alkaen 6
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun