Valitut suodattimet

Michelin Energy Saver+ Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki

EU-merkintä


asti

Myyjä

Michelin Energy Saver renkaat säästävät joka metrillä

Mikäli arvostat kesärenkaissasi pitkää käyttöikää, pientä polttoainekulutusta sekä pehmeää ohjaustuntumaa, pidät varmasti Michelin Energy Saver+ renkaista. Nämä kulutuskestävyydestään sekä pienestä vierintävastuksesta kiitosta saaneet Michelin Energy Saver renkaat saat nyt parhaimpaan hintaan, kun vertailet Renkaat.com-sivun kautta jälleenmyyjiä. Kilpailuttamalla myyjät voit aloittaa säästämisen jo ennen kuin saat uudet Michelin Energy Saver renkaat auton alle – sen jälkeen tulet huomaamaan selvästi pienemmät bensalaskut sekä pitenevän vaihtovälin tuomat taloudelliset hyödyt.

Michelin Energy Saver+ renkaat ja mukavat lomamatkat

Nämä Michelinin klassiset kesärenkaat ovat olleet markkinoilla jo vuosia, mutta valmistaja on kehittänyt niitä kaudesta toiseen. Uudistusten ansiosta Michelin Energy Saver renkaat ovat taas entistä ympäristöystävällisemmät ja kestävämmät, ja kesä toisensa jälkeen niiden ajo-ominaisuuksia on paranneltu käyttäjäpalautteen perusteella. Renkaat ovatkin saaneet kehuja tasapainoisesta ajotuntumasta sekä lyhyistä jarrutusmatkoista.

Michelin Energy Saver hinta ei ole lainkaan hullumpi kun ottaa huomioon, että yhdistämällä renkaiden harvinaisen matala vierintävastus, säännöllisesti tarkastetut ilmanpaineet ja ennakoiva ajotapa voit vaikuttaa suoraan kesäkauden polttoainekustannuksiin. Mitä useamman mökkireissun ajat, sitä selvempi on ero entiseen. Voit varautua myös harventuneeseen vaihtoväliin, jotkut ovat jopa valittaneet renkaiden kestävän liian pitkään! Nämä renkaat toimivat monipuolisesti erikokoisilla henkilöautoilla ja ovat varmasti jokaisen kukkarostaan kiinnostuneen kuskin mieleen.

Ovatko seuraavaksi vuorossa Michelin Energy Saver + renkaat?

Oikean rengasmerkin ja -mallin valinta voi viedä aikaa, mutta me haluamme tehdä sen sinulle hieman helpommaksi. Sivultamme löydät runsaan valikoiman eri renkaita ja mahdollisuuden vertailla palveluntarjoajia. Michelin Energy Saver Plus renkaat ovat yksi monista valikoimamme kesärenkaista, ja me suosittelemme niitä erityisesti renkaiden kulutuskestävyydestä sekä polttoainekulutuksesta kiinnostuneille kuljettajille. Michelin Energy Saver+ renkaat tarjoavat tutkitusti jopa viidenneksen enemmän ajokilometrejä: Edessä on siis huolettomampia keväitä, jolloin renkaidenvaihdon yhteydessä ei tarvitse suunnata ostoksille.

Kun tarkoitus on ajaa tuhansia kilometrejä, on renkailla väliä. Michelin Energy Saver plus hinta yhdistyy Michelinin tunnettuun laatuun ja suunnitteluun, jossa on ajateltu sekä käyttöominaisuuksia sekä ympäristöä. Luvassa on siis pienempiä päästöjä ja suurempia säästöjä. Meidän kauttamme löydät halvat kesärenkaat ja voit valita juuri sinun tarpeisiisi vastaavan jälleenmyyjän, jonka jälkeen tehtäväksesi jää enää painaa kaasua ja nauttia kesästä.

 

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 38
näytä lisää 18
alkaen 38
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun