Valitut suodattimet

Michelin X-Ice North 4 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

MICHELIN X-ICE NORTH 4 RENKAAT NOPEASTI NETISTÄ

Jos olet etsimässä monipuolista talvirengasta, joka sopii niin vaikeisiin talvioloihin kuin päivittäiseen arkiajoon, on Michelin renkaat X-Ice North 4 mallissa tutustumisen arvoinen uutuus. Tässä päivitetyssä versiossa on yhteensä 250 teräsnastaa, 12 riviä enemmän kuin edeltäjässään, mikä takaa että Michelin X-Ice North 4 ei petä jääpinnoilla. Michelin on yli 130-vuotias ranskalainen rengastalo, jolla on laaja kannattajajoukko autoilijoiden joukossa. Nämä nastarenkaat eivät tuota pettymystä, sillä Michelin X Ice North 4 renkaat ovat modernit talvirenkaat, joiden ainutlaatuisen suunnittelun takana on matemaattisia algoritmeja ja ennennäkemätöntä teknologiaa nastoissa. Michelin on epäilemättä ylpeä tästä päivitetystä nastarenkaasta, joka on yhdistelmä korkealuokkaisia materiaaleja sekä viimeisintä teknistä tietämystä hyödyntävää optimointia.

MIKSI HANKKIA MICHELIN X ICE NORTH 4 TALVIRENKAAT?

Nämä huolella testatut talvirenkaat pääsevät loistamaan juuri loska- ja lumisateessa, jolloin pinnan V-kuviointi ja entisestään lisätty lamellin määrä pitävät huolen siitä, ettei rengas petä pahassakaan paikassa. Kun talvirengas on joutunut tiukkaan syyniin ennen pääsyään markkinoille, voi luottaa siihen että se on nähnyt monenlaisia ääritilanteita. Erilaisilla kuluttajakokeilla sekä teknisillä testeillä on myös todettu, että Michelin X-Ice North 4 melu on niin matalalla tasolla, että se vaikuttaa myönteisesti ajokokemukseen. Taloustietoisia kuskeja totta kai ilahduttaa tieto siitä, että vierintävastustakin on mitattu ja optimoitu niin, että aiempaan malliin verrattuna se on laskenut lähes viidenneksen. Eikä suorituskyvystä ole silti jouduttu tinkimään, sillä esimerkiksi renkaan jarrutusominaisuudet jäällä ovat nostaneet sen talvirenkaiden kärkikastiin erilaisissa puolueettomissa tutkimuksissa.

ENTÄ ITSE MICHELIN X ICE NORTH 4 HINTA?

Laadukas rengas tulee käytössä edullisemmaksi kun halpa maanantaikappale, joka ei kestä yhtä ajokautta pidempään ja joka kuluttaa enemmän polttoainetta. Me haluamme tietenkin varmistaa, että sinulle löytyy Michelin X Ice North 4 tarjous, josta et voi kieltäytyä! Haluat varmasti liittyä niiden kuskien joukkoon, jotka ovat tyytyväisenä päässeet antamaan tälle talvirenkaalle viisi tähteä arvioissa, joissa ylistetään mm. renkaan jääpitoa. Siksi on tärkeää, että Michelin X-Ice North 4 hinta on sellainen, että kaikilla autoilijoilla on mahdollisuus hankkia nämä renkaat ja parantaa osaltaan liikenneturvallisuutta.

Vertailussamme on mahdollista löytää Michelin X Ice North 4 halvin hinta, tai vaihtoehtoisesti voit etsiä myyjää läheltäsi, asennuspalvelua tai muita ominaisuuksia valikoiden. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että jokainen yhteistyökumppanimme lyö pöytään kilpailukykyisen tarjouksen, joista asiakkaamme pääsevät suoraan hyötymään. Uskomme, että nämä Michelin nastarenkaat ovat rahanarvoinen sijoitus Suomen talvessa, jossa arkisen kaupunkiajon lisäksi monen lomamatkoihin kuuluu huonokuntoisten mökkiteiden koluaminen tai mahdollisesti retket Lappiin, jolloin rengas joutuu kohtaamaan aivan uudenlaiset olosuhteet. Muuntautumiskykyinen, tehokas Michelin X-Ice North 4 rengas on täynnä upeita uudistuksia, jotka nostavat rimaa myös muille talvirenkaille.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 80
näytä lisää 20
alkaen 80
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun