Valitut suodattimet

Continental Grand Prix 5000 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Myyjä


Suunnittelu

Hintaluokka

OSTA NYT CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 RENKAAT

Oletko intohimoinen pyöräilijä, jolle jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä? Silloin tunnet varmasti nämä Grand Prix 5000 Continental taitettavat renkaat, joilla on erityisesti maantiepyöräilijöiden keskuudessa erinomainen maine renkaina, jotka pitävät huolen että huippusuorituksesi ei jää ainakaan renkaista kiinni. Continental on yksi maailman tunnetuimmista rengasvalmistajista, jonka tuotekehittely ulottuu monenlaisiin renkaisiin – myös pyöränrenkaisiin. Continental Grand Prix 5000 melu on lähes olematon, ja sen tilalla on vain poikkeuksellista kestävyyttä ja saksalaista laatua, joka tarjoaa sen viimeisen säädön kilpapyöräilijän parhaiden tulosten saavuttamiseen.

Continental renkaat Grand Prix 5000 mallissa ovat entistä paremmin pistosuojattuja ja monenlaisissa olosuhteissa toimivia klassikkorenkaita, joilla pyöräilijän on mahdollisuus nauttia tuoreimman tekniikan tarjoamasta ajomukavuudesta. Rengasta löytyy useassa eri koossa, joten erilaisten pyöräilijöiden tarpeet on todella otettu huomioon suunnitteluvaiheessa. Näitä ei suotta sanota uuden sukupolven renkaiksi, sillä luvassa on entistä nopeampia kierrosaikoja ja luotettavuutta, jota ei joka rengasvalmistaja pysty tarjoamaan. Tämä kevyt rengas on päivitetty versio edellisestä Grand Prix-mallista, joka säilyi monen maantiepyöräilijän luottorenkaana yli kymmenen vuoden ajan – nyt sen tilalle on tullut uusi klassikko, joka vie ajokokemuksen aivan uudelle tasolle.

MIKÄ ON CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 HINTA?

Tiesithän, että myös pyörän renkaat kannattaa ostaa netin kautta? Säästät paitsi rahaa, myös vaivaa tilaamalla uudet renkaat suoraan kotiin. Meiltä löytyy varmasti internetin paras Continental Grand Prix 5000 tarjous, jonka ansiosta voit sijoittaa laaturenkaisiin saman, mitä käyttäisit kaupassa selvästi heikompiin renkaisiin. Pidämme huolen, että esillä on jokaisen yhteistyökumppanimme Continental Grand Prix halvin hinta, jotta sinulla on varaa ostaa nämä renkaat oli budjettisi millainen tahansa. Renkaiden merkitystä pyöräilyssä ei voi vähätellä, ja tämä investointi maksaa itsensä takaisin, onhan kyseessä huomattavasti kilpailijoitaan kestävämpi rengas. Sen lisäksi se on nopea, mikä lisää pyöräilyn iloa entisestään.

Continental Grand Prix 5000 hintavertailu Renkaat.com-sivustolla on yksinkertaista: riittää, kun täydennät hakukoneeseen halutun koon ja saat heti eteesi tuoreimmat hintatiedot alan suurimmilta kauppiailta. Myymme mielellämme mukaan myös muita pyöräilytarvikkeita jotta voit lähteä tien päällä täydellisin varustein. Lihasvoiman tarjoat sinä, mutta me autamme optimoimaan välineet. Continentalin kaltainen suuri rengastalo voi hyödyntää eri sektoreiden tutkimusta ja tämän synergiaedun ansiosta niin autoilijat, pyöräilijät kuin ammattikuljettajatkin voivat ottaa käyttöönsä viimeisen päälle suunniteltuja renkaita, joissa yhdistyy rakkaus turvalliseen tiellä liikkumiseen ja halu mahdollistaa käyttäjille huipputulokset.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 6
alkaen 6
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun