Valitut suodattimet

Continental IceContact 3 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

NETTIKAUPASTA CONTINENTAL ICECONTACT 3 RENKAAT

Meillä on hyviä uutisia kaikille niille katumaastureiden ja henkilöautojen kuljettajille, jotka pitävät saksalaisista laaturenkaista. Nyt on nimittäin helppoa löytää paras mahdollinen Continental IceContact 3 tarjous, ja saada talviajoon turvallisuutta, vakautta ja taloudellisuutta. Nämä nastarenkaat on luotu kestämään kauan, ja niiden suunnittelussa on panostettu siihen, etteivät ajovarmuuteen vaikuttavat ominaisuudet heikkene käytössä vaan Continental renkaat IceContact 3 mallissa ovat luotettava valinta, alusta loppuun saakka. Näissä renkaissa yhdistyy pitkällinen tuotekehitys, kokemus ja intohimo, joka tekee jopa jäisillä pinnoilla ajamisesta astetta mukavamman kokemuksen.

MILLAISET OVAT CONTINENTAL ICECONTACT 3 NASTARENKAAT?

Mikä on sitten Continental IceContact 3 nastarenkaiden ennennäkemättömiksi mainostettujen pito-ominaisuuksien salaisuus? Valmistaja paljastaa, että renkaissa on käytetty kahta erilaista nastatyyppiä, joita on yhdistelty ja niiden sijoittelu renkaassa on optimoitu Continentalin omien tutkimusten perusteella. Renkaat käyttäytyvät ennakoitavasti jopa liukkaalla tiellä, ja myös jarrutusmatkat ovat lyhentyneet mallin aiempaan versioon verrattuna. Continental IceContact 3 melu on myös laskenut entisestään, sillä laaturenkaissa ajomukavuuden suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja. Continental nastarenkaat ovat vaativan kuljettajan valinta: ne eivät ole markkinoiden halvimmat, mutta hinta-laatusuhde on kohdallaan ja korkealuokkaiset nastarenkaat maksavat itsensä käytössä takaisin.

Continentalin talvirenkaat menestyvät poikkeuksetta hyvin eri lehtien testeissä, ja näistä vertailuista on hyvä aloittaa oman lempirenkaan etsintä. Näistä renkaista on iloa myös isompien autojen kuljettajille, sillä rengasta valmistetaan myös useimpiin SUV-luokan autoihin sopivassa koossa. Vaikka auton iso kori tuo lisäturvaa kyydittäville, on rengasvalinnalla iso merkitys kaikkien tielläliikkujien turvallisuuteen. Mitä enemmän kilometrejä ja käyttövuosia renkaalla on takana, sitä tärkeämpää on, että ostohetkellä on tehty oikea valinta.

LÖYDÄ PARAS CONTINENTAL ICECONTACT 3 HINTA

Netti on täynnä rengaskauppoja, ja toisinaan voi tuntua työläältä etsiä Continental IceContact 3 halvin hinta. Meille on kuitenkin sydämen asia pitää huoli siitä, ettei hintalappu ole sinun ja suosikkirenkaittesi välissä. Siksi olemme valinneet huolella joukon hyviä myyjäkumppaneita, joiden keskuudesta selvitämme parhaat tarjoukset jo valmiiksi – olemme siis suorittaneet tinkimisen jo etukäteen, joten sinun tehtäväsi on vain syöttää renkaan kokotiedot hakukoneeseen. Continental IceContact 3 hinta vaihtelee myyjän ja ostoon liittyvien palveluiden mukaan, ja valittavana on aina omatoimisesta noudosta täyteen asennuspalveluun. Jos haluat päästä talvirengasostoksilla oikein helpolla, ostat samalla myös muut auton talvivarusteluun tarvittavat välineet samalla, sillä valikoimastamme löydät samalla periaatteella kilpailutetut öljyt ja muun huoltotarpeiston.

Continentalin kaltainen pitkän linjan rengasvalmistaja pystyy pitämään lupauksensa, ja tämän todistavat myös puolueettomat testit. Talvirenkaissa harvalla asialla on niin paljon merkitystä kuin niiden turvallisuudella, ja tämä merkki on myös monen autonvalmistajan valinta merkin ensiasennusrenkaiksi. Oli talveksi ennustettu sitten loskaa tai pakkaslunta, et joudu etukäteen pelkäämään ratin taakse istumista jos autosi on varusteltu näillä nastarenkailla.

VERTAILUSSA CONTINENTAL VIKING CONTACT 7 RENKAAT

Continental Viking Contact 7 kitkarenkaat ovat ensiluokkainen valinta, jos haussa on talvirengas jonka käyttö ei ole sidottu päivämääriin. VikingContact 7 renkaat ovat oikeastaan jopa maailman parhaat kitkarenkaat, jos on uskomista vuoden 2019 suurta vertailua Tekniikan Maailma-lehdessä. Tämä luotettava, puolueeton vertailu julisti Continental renkaat Viking Contact 7 mallissa planeetan parhaiksi, joten ei ihme että Continentalin perinteikäs saksalainen rengastalo on ylpeä luomuksestaan. Näiden kitkarenkaiden omistajalle luvassa on mahtava ajokokemus, sillä renkaat ovat saaneet kiitosta etenkin ohjautuvuudestaan sekä jarrutusominaisuuksista myös vaikeilla alustoilla.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 77
näytä lisää 20
alkaen 77
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun