Valitut suodattimet

Continental IceContact 2 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


Myyjä

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

CONTINENTAL ICECONTACT 2 RENKAAT NETISTÄ

Continentalin talvirenkaat ovat lähestulkoon legenda. Tämä saksalainen pitkän linjan rengasvalmistaja tuntee eurooppalaisen vaatimustason, ja osaa myös vastata siihen. Continental renkaat IceContact 2 mallissa ovat monella mittapuulla suorastaan ylivoimaiset kilpailijoihin verrattuna, eli kun olet etsimässä verkkokaupasta sopivia nastarenkaita seuraavaksi talveksi, kannattaa Continental IceContact 2 renkaat laittaa ehdottomasti harkintaan. Nämä palkitut talvirenkaat ovat sijoittuneet toiseksi Tekniikan Maailman talvirengastestissä vuonna 2018, ja sitä edellisenä vuonna rengas oli testin voittaja. Myös Moottori-sivuston talvirengasvertailussa nämä renkaat valittiin tasapainoisimmiksi, ja sitä kutsuttiinkin parhaaksi vaihtoehdoksi lumiselle tielle. Eikä turhaan: Continental ei ole säästellyt nastoissa vaan niitä on jopa puolet enemmän kuin muissa markkinoiden nastarenkaissa. Tämän ansiosta IcenContact 2 Continental renkaat tarjoavat ennennäkemätöntä jääpitoa ja lyhyempiä jarrutusmatkoja.

Mikä sitten tekee näistä nastarenkaista niin erityiset? Saksalainen insinöörintaito on päässyt vauhtiin kun renkaiden pintakuviota on suunniteltu: se on epäsymmetrinen, pitäen huolta että rengas pitää tuntuman tiehen myös kun välissä on lunta, ja siinä on erityisiä jäähilekammioita. Nastojen pinnoitus- ja kiinnitysprosessi on todellinen salaisuus, sillä tämä takaa aina optimaalisen kulman nastan ja jäänpinnan kosketukselle. Turvallisuus on siis taattu, mutta entäpä ajomukavuus? Mikäpä lisäisi rentoutta ajamiseen enemmän kuin ennustettavasti käyttäytyvä, varma rengas. Continental IceContact 2 melu ei myöskään tule häiritsemään matkustajia, nimittäin Moottori-julkaisun talvirengastestissä arvioitiin juuri IceContact2 kaikista hiljaisimmaksi renkaaksi. Luvassa on siis suoranaista luksusta: rauhallista, tasavarmaa kulkua ilman pelkoa mustasta jäästä tai yllättävistä lumipyryistä. IceContact.2 on rengas, joka on kehitetty vastaamaan sään heittämiin haasteisiin.

PARAS CONTINENTAL ICECONTACT 2 HINTA

Koska kyseessä on voitokas, tunnustusta kerännyt ja pitkällisen suunnittelutyön tulos, näitä renkaita ei myydä alennushyllyssä. Ei kuitenkaan kannata murehtia: jos haluat laatua, meidän kauttamme löydät mikä on paras Continental IceContact 2 tarjous. Laadukkaiden renkaiden hankinta on teko myös tieturvallisuuden hyväksi, ja hankkimalla sellaiset luottorenkaat kuin nämä Continentalin nastarenkaat, vakuutat paitsi muut matkustajat autosi kyydissä myös muut tielläliikkujat. Lyhyt jarrutusmatka ja erityismaininnan arvoinen jääpito minimoivat huomattavasti talviautoilun tavallisia riskejä. Kun haussa on Continental IceContact 2 halvin hinta, olemme apunasi. Riittää, että täytät renkaasi tiedot – minkä kokoisena versiona nämä talvirenkaat tarvitset, sillä niitä löytyy monilla mitoilla, aina kompakteimmista henkilöautoista isoihin katumaastureihin. Näissä nastarenkaissa on todella entisaikojen karismaa, sillä ne tuntuvat saavan yhtä myönteisen vastaanoton missä tahansa autoilijayhteisössä, riippumatta siitä, minkälaiseen menopeliin tämä rengassarja asennetaan. Mikäli et ole aivan varma yhteensopivuudesta oman autosi kanssa, kannattaa kaivaa autosi manuaali esille ja varmistaa mitoitukset. Continental valmistaa tätä nastarengasta hyvin laajalla kokoskaalalla, joten joudut tuskin pettymään.

Sivultamme löytyy kattava Continental IceContact 2 hintavertailu, jonka ansiosta näet yhdellä sivulla koko hintahaitarin. Me toimimme yhteistyössä vain luotettavaksi todettujen toimijoiden kanssa, ja suurin osa kumppaneistamme onkin kansainvälisiä rengaskauppoja, joilla on varaa lähteä mukaan kilpailemaan asiakkaista. Kun olet päättänyt investoida näihin renkaisiin, ei kannata tarttua ensimmäiseen hintaan joka tulee vastaan vaan antaa meidän vakoilla vähän puolestasi: selvitämme säännöllisesti myyjäverkostostamme heidän tuoreimmat tarjouksensa ja päivitämme ne hintarekisteriimme. Näin voit olla varma, etteivät parhaat tarjoukset mene koskaan ohi sinulta. Emme voi kuin onnitella, jos olet valinnut ostoskoriisi IceContact 2-nastarenkaat, sillä pääset osaksi todella tyytyväisten kuluttajien joukkoa. Harva nastarengas on kerännyt näin tasaista palkintoriviä erilaisissa puolueettomissa rengasvertailuissa, joten siitä kelpaa olla ylpeä. IceContact-talvirenkaat valitsemalla teet myös valinnan liikenneturvallisuuden puolesta, oli talvella tienpinta missä kunnossa tahansa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 3
alkaen 3
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun