Avaa suodatin

Rengaskoko

Index

Hinta

asti

Myyjä

Muita vaihtoehtoja

Suunnittelu

CONTINENTAL CONTIICECONTACT RENKAAT TURVAA TALVEN

Continental on yksi maailman vanhimmista rengasmerkeistä ja merkin valikoimasta löytyy lukuisia testivoittajia. Se on suosittu ensiasennusrengas ja innokas testaamaan tuotteitaan vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa. Continental Conti Ice Contact renkaat ovat jatkumoa Continentalin tarjoamille voittoisille vaihtoehdoille. Uudet innovaatiot lisäävät teiden turvallisuutta keksintö kerrallaan, ja me olemme ylpeitä voidessamme tarjota valikoimassamme myös Continentalin talvirenkaita.

CONTINENTAL CONTIICECONTACT RENKAAT JA ERINOMAISET OMINAISUUDET

Näitä talvirenkaita ei ole turhaan hehkutettu alan lehdissä. Nämä Continentalin nastarenkaat tarjoavat ensiluokkaista pitoa jäisillä pinnoilla, aina niin hyvin että Continental Conti Ice Contact renkaita on kutsuttu ”testimenestykseksi”. Erityisesti loskaisilla teillä Continental Conti IceContact renkaat ovat osoittautuneet verrattomiksi – ja loskaahan suomalaisilla teillä riittää talvella! Puolueettomissa nastarengasvertailuissa tämä rengas on sijoittunut komeasti kärkisijoille. Tulosten uskoisi vakuuttavan nekin epäilijät, joilla ei ole aiempaa kokemusta Continentalin renkaista.

Rauhallinen, tasaisesti ohjattava nastarengas, joka pitää tuntuman kiinni tiessä luotettavasti. Monet meistä hieman stressaavat liikennettä surkeimmilla säillä, mutta kunnolliset nastarenkaat tuovat mielenrauhaa ja tekevät ajokokemuksesta entistä miellyttävämmän. Oikein valitut, ominaisuuksiltaan pohjoiseen sopivat talvirenkaat ovat oleellinen osa hyviä ajomatkoja. Myös monet autonvalmistajat valitsevat Continentalin omaksi rengastarjoajakseen osoituksena luottamuksesta tämän legendaarisen valmistajan tuotteisiin.

CONTINENTAL CONTIICECONTACT HINTA EI VIE VARARIKKOON

Me autamme sinua ostamaan laaturenkaat halvalla. Olemme tehneet alustavan vertailun sinun puolestasi, ja nyt voit valita lempirenkaasi eri myyjien tarjouksien joukosta. Nämä Continentalin nastarenkaat löytyvät monen rengaskauppiaan valikoimasta, ja nyt he kilpailevat sinun asiakkuudestasi. Jos oikein innostut, voit yhdellä istumalla löytää uuden luottokorjaamon sekä rengashotellin kesärenkaiden säilytykseen. Lisää Continental ContiIce Contact renkaat ostoskoriin ja jää odottamaan lumisateita, sillä näiden talvitassujen kanssa ei rattia tarvitse puristaa rystyset valkoisena! Ja toki, suosittele Renkaat.com-sivustoa myös ystävillesi!

Lisää…

Vertaa hintoja valmistajalle Continental Renkaat • ContiIceContact

Lisää…
Valitut suodattimet:
 • Valmistaja: Continental
 • Profiili: ContiIceContact

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 11
  • 195/60 R15 92T
  • Auto - Winter

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  mobilemech.fi 105,90
  rengas-guru.fi 106,50
  autopink-shop.fi 107,00

  Korkein hinta: 157,28 

  alkaen  105,90 

  Tallenna enintään 33%

  Kaikki 9 tarjoukset
  • 285/65 R17 116T
  • Auto - Winter

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  mobilemech.fi 336,00
  rengas-guru.fi 337,70
  autopink-shop.fi 339,40

  Korkein hinta: 350,70 

  alkaen  336,00 

  Kaikki 8 tarjoukset
  • 225/60 R17 99T
  • Auto - Winter

  Pikalinkki edullisimpiin tarjoajiin:

  mobilemech.fi 194,00
  rengas-guru.fi 195,00
  autopink-shop.fi 195,90

  Korkein hinta: 202,50 

  alkaen  194,00 

  Kaikki 8 tarjoukset
alkaen 11
Onko maksettuja mainoksia

Vaihda perinteiseen verkkosivustoon