Valitut suodattimet

Continental SportContact 6 Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Index

Hinta

asti

Merkki


EU-merkintä

asti

Myyjä


Näytä kaikki

Muita Vaihtoehtoja

Suunnittelu

CONTINENTAL SPORTCONTACT 6 RENKAAT VAATIVAAN AJOON

Näitä Continentalin kesärenkaita on kutsuttu vaativien kuljettajien valinnaksi. Continental Sport Contact 6 tarjoaa varman ajotuntuman myös korkeilla nopeuksilla ja se vastaa intohimoisten autoilijoiden vaatimuksiin. Kun haluat kesärenkaan, jolla saat kaiken ilon irti moottoriteistä ja mökkimatkoista turvallisuudesta tinkimättä, tämä saattaa olla sinun renkaasi. Nämä renkaat antavat suoraa palautetta tiestä ja tekevät ajamisen ennakoitavaksi, miellyttäväksi ja varmasti vauhdikkaaksi.

KOKO KESÄKAUDEN CONTINENTAL SPORTCONTACT 6 RENKAAT

Suomessa kesärenkaiden sesonki voi sisältää koko kelien kirjon alkukevään pakkasöistä ja jäisistä teistä loppusyksyn loskaan, liukkaisiin lehtiin – toisaalta kesän kauniita hellepäiviä unohtamatta. Suomessa kesärenkailta vaaditaan suorituskykyä ja monipuolisuutta. Continental Sport Contact 6 renkaat sopivat kuljettajille, jotka haluavat ottaa autostaan tehot irti tilaisuuden tullen. Erityisesti optimaalisissa ajo-oloissa näiden renkaiden on sanottu suorastaan ”loistavan”, joskin ne tarjoavat hyvän tuntuman tiehen myös sadesäällä.

Verrattuna SportContact-sarjan aiempiin malleihin, Continental SportContact 6 renkaat ovat huomattavasti hiljaisemmat ja niillä on entistä lyhyemmät jarrutusmatkat. Luvassa on siis tarkasti ohjautuvaa, tasapainoista matkantekoa tarvittaessa korkeillakin kilometrinopeuksilla, sillä näillä kesärenkailla voit ajaa varmasti niin lujaa kuin laki sallii. Continental on yksi Euroopan isoimmista rengastaloista ja he ovat ylpeitä saksalaisesta insinööritaidosta, jonka ansiosta renkaat toimivat täsmällisesti niin kuin niiden pitääkin. Esimerkiksi jarrutusmatkoja mitataan lähes millintarkasti tuotekehittelyn puolella, ja voit olla varma ettei markkinoille päästetä kuin täydellisiä tuotteita.

ENTÄPÄ CONTINENTAL SPORTCONTACT 6 HINTA?

Eiväthän nämä maailman halvimmat kesärenkaat ole, mutta tällaisesta laadusta ja ajomukavuudesta monet ovat valmiita maksamaan. Me Renkaat.com-sivulla pidämme tietenkin huolen siitä, että et maksaa liikaa. Meiltä saat parhaan hinnan uusille renkaille ympäri vuoden, aina ruuhkahuipuista matalamman kysynnän hetkiin. Pidämme tarjoukset ajan tasalla etkä varmasti joudu pettymään.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 115
näytä lisää 20
alkaen 115
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun