Valitut suodattimet

Elf Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Viskositeetti

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

Elf öljyt eri moottoreihin

Riippumatta siitä, onko autossasi bensiini- vai dieselmoottori, Elf moottoriöljyt ovat taatusti yksi parhaista vaihtoehdoista millä voit moottoriasi huoltaa. Renkaat.com-sivulta löydät Elf voiteluaineet, kuten Elf Evolution-sarjan, josta löydät niin täyssynteettisiä kuin moniasteöljyjäkin vahvistamaan autosi suorituskykyä. Elf-teknologiasta puhutaan, kun kerrotaan näistä henkilöautoille sopivista moottoriöljyistä, joiden takana on vuosien kehitystyö, tinkimätön laaduntarkkailu sekä jatkuva parantaminen asiakaspalautteen perusteella. Sekä tietenkin insinöörit ja kemistit, jotka ovat omistautuneet tekemään autoilusta helpompaa, puhtaampaa ja miellyttävämpää.

Suorituskyvyn takaavat Elf moottoriöljyt

Elf voiteluaineet ovat osa tämän kansainvälisesti arvostetun merkin valikoimaa, ja usko tai älä, saat Elf öljyt halvalla Renkaat.com-sivun avulla. Elf on Totalin, maailman viidenneksi suurimman öljy-yhtiön, tuotemerkki ja suuri, tunnettu brändi Elfin tuotteiden takana on jo itsessään eräänlainen lupaus luotettavuudesta. Kyseessä ei ole mikään vedellä jatkettu, halpa neste vaan Elf öljy hinta voi olla edullinen, mutta purkissa on aina mitä laadukkainta ainetta. Elf ei ole myöskään unohtanut moottoripyöräilijöitä, vaan tämä yritys pitää huolen myös pienimmistä skoottereistakin. Laajan asiakaskunnan huomioiminen on todellista asiakaspalvelua. Elf suosittelee vaihtamaan öljyt autosta riippuen n.vuoden, kahden välein tai viimeistään kun mittarissa on 30 000 ajokilometriä.

Elf tekee tiivistä yhteistyötä eri automerkkien kuten Nissanin ja Renaultin kanssa, ja Elf moottoriöljyt kuuluvatkin jokaisen itseäänkunnioittavan huoltoliikkeen valikoimaan. Elf öljyt ovat mukana myös moottoriurheilussa, täytyyhän tuotteet saada tiukkaan testiin ennen kuin niitä tarjotaan yleisölle. Elf valmistaa myös jarrunesteet ja muut välttämättömät tuotteet auton huoltoon, onhan tarkoitus pitää kokonaisvaltaisesti huolta autojen toimintakunnosta. Elf öljyt halvalla saat, kun sijoitat rahan sijaan muutaman minuutin sivustoomme tutustuen. Loppu sujuu leikiten.

Elf moottoriöljyt ansaitsevat arvonsa

Kun tahdot tilata Elf öljyt netistä, kannattaa aloittaa vertailemalla hintoja Renkaat.com-sivustolla. Näin varmistat, ettet maksa liikaa tästä tuotteesta, joka on joka pennin arvoinen. Elf öljyt ovat tuote niille, joille tärkeää on polttoainetaloudellisuus, moottorin toimintakyvyn ylläpito sekä ajomukavuus, joka lisääntyy oikean huolenpidon ansiosta. Elf öljy hinta voi vaihdella paljonkin riippuen siitä, keltä öljysi ostat – Renkaat.com on oikea paikka laittaa palveluntarjoajat riviin ja laittaa heidät kilpailemaan sinusta!

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 10
alkaen 10
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun