Valitut suodattimet

10W-40 Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

Ympärivuotinen 10w40 öljy

Mikäli olet tutustunut moottoriöljyjen ominaisuuksiin, olet ehkä lukenut myös erilaisista viskositeettiluokituksistakin. Tuolloin olet ehkä tullut miettineeksi, sopiiko öljy 10w40 myös pohjoisissa oloissa käytettäviin moottoreihin, onhan kyseessä moniasteöljyistä se, jolla on korkeampi luku kylmäviskositeetti. Ei huolta: 10w 40 öljy pitää moottorisi kunnossa myös kylmemmillä keleillä, erityisesti eteläisemmässä Suomessa ja autoissa, jotka on varustettu esimerkiksi lohkolämmittimellä. Tällä öljyllä ajelee turvallisesti alle 30 asteen paukkupakkasillakin, joten se sopii myös Suomen talveen.

10w 40 öljy ja erilaiset moottorit

Pelkkä viskositeettilukema ei tietenkään kerro kaikkea öljystä. 10w40 moottoriöljy voi olla mineraaliöljy tai puolisynteettinen tai jopa täyssynteettinen, sen lisäksi öljyille on muitakin luokitusjärjestelmiä. Ennen kuin ryhdyt siis öljynvaihtoon, joka on hyvä suorittaa kerran vuodessa tai viimeistään, kun mittariin on tullut taas korkeintaan 30 000 kilometriä, kannattaa tutustua autonvalmistajalta saatuun ohjekirjaan. Öljynvaihto itsessään on nopea ja yksinkertainen toimenpide, jolla varmistat moottorisi suorituskyvyn seuraavaksi vuodeksi, pidät huolta siitä, että se kestää koko suunnittelun käyttöikänsä ja kaupan päälle saatat oikean öljyn valitsemalla jopa säästää hieman bensakuluissa.

Koska suositellut ulkolämpötilat öljy 10w 40 :lle saattaa olla jopa -35 astetta, ei kannata murehtia viskositeetista. Tarjolla on kuitenkin notkea moniasteöljy, jonka ansiosta moottorissa on vähemmän kitkaa – ja se tietysti tarkoittaa vähäisempää polttoaineen kulutusta! Kun haluat pitää moottorin puhtaana noesta ja ehkäistä karstaa, on 10w 40 öljy oikein hyvä valinta. Joissain tapauksissa voi olla tarpeen myös sekoittaa eri moottoriöljyjä täydellisen yhdistelmän aikaansaamiseksi, mutta tässä tapauksessa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Mistä ostaa 10w 40 öljy?

No niin, kun on aika ostaa 10w40 moottoriöljy, Renkaat.com-sivusto on oikea paikka aloittaa. Meiltä löydät monen sivun verran vaihtoehtoja eri merkeiltä. Oli suosikkisi sitten Selenia tai Total, tai ajoneuvosi rekka tai henkilöauto, voit olla varma että saat meidän kautta tarvitsemasi öljyn edulliseen hintaan. Öljy 10w 40 löytyy monessa eri hintaluokassa, onhan valinnanvaraa valmistajissa enemmän kuin uskotkaan. Samalla kun etsit sopivan öljyn, voit ohimennen valita ostoskoriin vaikka uudet nastarenkaat – tarjousten metsästäminen saattaa koukuttaa!

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 41
näytä lisää 20
alkaen 41
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun