Valitut suodattimet

10W-30 Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Myyjä

10w30 öljy, sopiiko sinun kulkuneuvoosi?

Tuntuuko öljynvaihtoa edeltävä oikean öljyn etsintä eksymiseltä merkkiviidakkoon? Älä huoli, kyseessä on lopulta hyvin yksinkertaisista luokituksista, jonka ansiosta voit valita parhaiten sinun autosi moottori huoltavia voiteluaineita. Esimerkiksi juuri öljy 10w30, erityisesti monen dieselmoottorin ystävä, on Suomessakin ympäri vuoden toimiva moottoriöljy, jota voidaan kutsua myös moniasteöljyksi. Kerromme hieman tarkemmin nyt siitä, mitä öljy 10w 30 tarkalleen ottaen tarkoittaa ja kuinka tätä koodikieltä tulisi tulkita.

10w30 öljy Suomeksi

Viskositeetti, eli juuri esimerkiksi 10w30 moottoriöljy, viittaa siis siihen, millaisiin lämpötiloihin öljysi sopeutuu. Kaksiosainen numerosarja viittaa siihen, että käyttölämpötila on varsin laaja, eli 10w 30 öljy ei pelästy edes pakkasta. Luonnollisesti oikea paikka aloittaa sopivan öljyn valinta on juuri oman autosi valmistaja, joka osaa varmasti neuvoa alkuun öljyn etsimisessä. Mutta koska öljynvaihdon voi hoitaa itse ja säästää samalla huomattavasti rahaa auton huoltotoimenpiteissä, kannattaa hieman perehtyä moottoriöljyjen eri ominaisuuksiin. 10w30 moottoriöljy on yksi monista öljyistä, jotka pitävät moottorisi puhtaana kuona-aineista ja auttavat sitä kestämään kilometrin toisensa jälkeen, vähentäen kulumia.

10w 30 öljy on erityisen suosittua työkoneisiin, ja laajasta valikoimastamme löydät tätä öljyä eri käyttötarkoituksiin. Jos allasi on siis traktori tai raskaampaa kalustoa, kannattaa ehdottomasti harkita, olisiko 10w30 moottoriöljy seuraava ostos. Oli maatalouskoneessasi sitten bensiini- tai dieselmoottori, on valikoimassa varmasti sille sopiva öljy 10w30. Oletko jo valinnut oman merkkisi?

Isojen koneiden 10w30 öljy

Näitkö jo koko valikoimamme näitä hyötyajoneuvoille erityisen hyvin sopivia voiteluaineita? Oli suosikki 10w 30 öljy sitten Ambran tai Pennasolin, löydät sen ja monen muun valmistajan tuotteen valikoimastamme – suurissa pakkauksissa ja monelta eri myyjältä. Meidän kauttamme on erityisen helppo selvittää se, keneltä löytyy halvin litrahinta, jos tuote on öljy 10w 30. Renkaat.com-sivusto tahtoo palvella kaikkia kuljettajia yhtä hyvin, ajoit autoa sitten harrastukseksesi tai työksesi. Moottoriöljyllä on merkitystä varsinkin silloin, kun ei ole yhdentekevää paljonko polttoaineeseen kuluu rahaa. Tämän tietävät varsinkin he, joille ajaminen on välttämätön osa elinkeinotoimintaa eikä moottoriöljyä haluta haihduttaa ilmaan aivan huvin vuoksi.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 2
alkaen 2
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun