Valitut suodattimet

0W-30 Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä

Tilavuus (litra)

asti

Onko ostoslistallasi 0w30 öljy?

Asiantuntijat suosittelevat ajoittamaan vuosittaisen öljynvaihdon syksyyn, jolloin voit varautua viileneviin ilmoihin uudella suojalla. Voit kuitenkin hankkia moottoriöljyn, esimerkiksi tämän öljy 0w 30 moottoriöljyn jo etukäteen muiden hankintojen yhteydessä. Ennen tilaamista on tärkeää tutustua autosi ohjekirjaan sekä valmistajan suosituksiin: onko suositeltujen tuotteiden listalla 0w 30 öljy? Mikäli näin on, istu alas ja lue hieman lisää siitä, millaista on 0w30 moottoriöljy ennen kuin tilaat.

0w30 öljy kestää kylmyyttä

Öljyn edessä oleva numero- ja kirjainsarja ei suinkaan ole salakieltä, vaan sillä kerrotaan eräästä monista moottoriöljyn luokittelu- ja laatuominaisuuksista: Viskositeetista. Öljy 0w30 niin sanottu multigrade-öljy, jonka saatat tuntea myös nimellä moniasteöljy. Kyseessä on siis laajalla lämpöasteikolla toimivasta moottoriöljystä: öljyt, kuten 0w30 moottoriöljy, pitävät moottoristasi huolta ympäri vuoden säästäen sinut ärsyttävältä öljynvaihdolta vain vuodenaikojen vuoksi. Kun käytät modernia moniasteöljyä, riittää, että vaihdat öljyn kun mittariin on kertynyt riittävästi matkaa tai kun edellisestä öljynvaihdosta on vuosi, jopa pari parhailla öljyillä. Sinun ei tarvitse erikseen käyttää kesä- tai talviöljyä.

Miksi sitten 0w 30 öljy? Kuten minkä tahansa moottoriöljyn, myös näiden moniasteöljyjen tärkein tehtävä on pitää moottorisi toimintakykyisenä koko sen elinkaaren ajan. Moottoriöljyt edesauttavat jäähdyttämistä ja toimivat moottorin siivoajana, varmistaen ettei sinne pääse kertymään nokea tai likaa lisäämään kitkaa ja kuluttamaan moottoriasi. Kun haluat moottorillesi monipuolisten voiteluominaisuuksien öljyn, on öljy 0w30 oikein hyvä vaihtoehto. 0w 30 öljy on huoleton valinta jopa Suomen sääoloissa, jotka todella asettavat esteitä autoilulle etenkin talviaikaan!

Valitse paras 0w30 öljy

Vaikka vuodenajat, verottaja ja monet muut tahtovat tehdä autoilun hankalaksi, on meidän missiomme Renkaat.com-sivustolla tuoda ilo takaisin autoiluun. Miten siihen sitten liittyy 0w30 moottoriöljy? Siten, että kauttamme voit ostaa autollesi sopivan moottoriöljyn niin halvalla, kuin Suomesta on saatavilla! Kattava kokoelma eri palveluntarjoajista kilpailee asiakkaista sivustollamme, ja täältä on helppo löytää täydellinen tarjous myös öljy 0w30 kaltaisille tuotteille. Nyt kun tiedät, mitä on 0w 30 öljy, voit ryhtyä vertailemaan ja säästää selvää rahaa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 19
alkaen 19
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun