Valitut suodattimet

0W-40 Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Tilavuus (litra)

asti

Suosittu 0w40 öljy joka kuukaudelle

Tiedätkö, mikä on yksi eniten autosi moottoria kuormittavista tekijöistä Suomessa? Tietenkin pohjoisen vaihtelevat sääolosuhteet sekä eritoten lämpötilat, jotka asettavat aivan erilaisia vaatimuksia niin autolle itselleen kuin sen lisävarusteille. Moniasteöljy, öljy 0w40, on yksi monista tavoista varmistaa se, että autosi kulkee kevyesti ympäri vuoden. 0w 40 öljy on valintasi silloin, kun haluat antaa autollesi parhaan kylmäkäynnistyksen. Tai käynnistyksen riippumatta lämpötilasta! Renkaat.com-sivustolta löydät öljy 0w40 monelta luotettavalta, tunnetulta valmistajalta kuten Castrol, Mobil ja Aral – nyt sinulla on vain vaikea valinta keneltä ostaa 0w40 moottoriöljy.

Monipuolisin 0w40 öljy

Miksi öljy 0w 40 on niin suosittu? Harva moottoriöljy lähtee pakkasellakin virtaamaan yhä mukavasti kuin 0w40 moottoriöljy. Sen lisäksi se antaa kuumallakin paksun suojakalvon moottorillesi, eli tämä moniasteöljy on erittäin käytännöllinen valinta pohjoisessa. Se toimii toivotulla tavalla niin mittarin ollessa miinuksella mutta 0w 40 öljy haihtuvuus ja kuumakesto ovat myös esimerkilliset. Sopivaa viskositeettia mietittäessä on hyvä muistaa, että mitä pienempi talvivirtaavuuteen viittava w-luku on, sitä paremmin se sopii myös myös sydäntalvella käytettäväksi. Öljy 0w40 on siis notkeaa talvella ja paksun suojaavaa kesällä – mitä muuta voisit moottoriöljyltä vaatia?

Viskositeetin arvo ei aina ole millintarkka, vaan sille on määritelty sallittu vaihteluväli, näin myös öljy 0w 40 tapauksessa. Valitsemalla suosiolla sopivat lukemat takaat kuitenkin sen, että moottorillasi on paras suoja tässä haastavassa ympäristössä. Kun voitelet moottorisi oikealla aineella, kuten esimerkiksi 0w40 moottoriöljy, pidät myös polttoainekustannukset kurissa. Öljy 0w40 täyttää moniasteöljyille asetetut kansainväliset laatustandardit, ja ennen kaikkea ne kriteerit, jotka sinun pitäisi asettaa käyttämillesi aineille. Autosi ansaitsee vain parasta.

Tiivisteaine, puhdistaja ja apuri 0w40 öljy

Moottoriöljyllä on monta tehtävää aina happojen neutralisoinnista paine-erojen tiivistämiseen. 0w 40 öljy ehkäisee korroosiota, moottorin metalliosien syöpymistä, aivan kuten muutkin moottoriöljyt. Me Renkaat.com-sivustolla tahdomme tarjota käyttöösi kaikean asiantuntemuksemme ja ennen kaikkea esitellä sinut palveluntarjoajille, jotka tahtovat auttaa sinua keskittymään autoiluun, jättäen sinun tehtäväksesi vain oleellisen, eli ajamisen. Öljy 0w40 hoitaa puolestasi jäähdyttämisen, voitelun ja monta muuta moottorin elintoimintojen kannalta merkittävää pikkutehtävää, joten sinä voit vain nauttia kuljettajan roolistasi.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 12
alkaen 12
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun