Valitut suodattimet

5W-40 Öljyt ja voiteluaineet

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Tilavuus (litra)

asti

5w40 öljy sopii Suomeen

Oletko jo tutustunut moottoriöljyjen eri ominaisuuksiin? Vaikka numero- ja kirjainyhdistelmät voivatkin alkuun tuntua turhilta, niihin kannattaa paneutua. Nimittäin ei ole yhdentekevää, millaisella yhdistelmällä moottorisi voitelet. 5w40 moottoriöljy on moniasteöljyä, joka ominaisuuksiensa ansiosta sopii erinomaisesti Suomeen ja erityisesti pohjoisen ilmanalan talviin. Kuten huomaat, Renkaat.com-sivustolla on tarjota suorastaan uskomaton valikoima eri voiteluaineita, joukossa tietysti myös öljy 5w40, joten kuten olet varmistanut autosi ohjekirjasta tai valmistajan tiedoista minkälainen moottoriöljy sopii sinun menopeliisi, voit poimia joukosta suosikkiöljysi sekä sen, mistä saat parhaan tarjouksen!

5w40 öljy ominaisuudet

Vaikka näitä asioita ei ehditä aina autokoulussa opettaa, olisi jokaisen autoilijan hyvä tuntea perusasiat myös moottoriöljyistä. Öljynvaihdon voi suorittaa myös itse, mikäli siitä ei säännöllisesti tahdo maksaa esimerkiksi huoltamon henkilökunnalle, ja tämä edellyttää, että osaat valita oikean öljyn autoosi. Ja se öljy voi olla myös öljy 5w 40. Viskositeettiluokitus viittaa siihen, miten juoksevaa öljy on, ja moniasteöljyissä on käytössä kaksi eri numeroa: W-kirjain viittaa kylmäkäynnistyssimulaation läpäisyyn, eli talvikäyttöön, ja jälkimmäinen numero taas kertoo siitä, kuinka paksua öljy on kuumana eli 100 celciuksen lämpötilassa. 5w40 moottoröljy on siis moniasteöljy, jolla voit turvallisesti autoilla ympäri vuoden.

5w 40 öljy on siis Suomen oloihin sopiva moottoriöljy, joka pienen kitkansa ansiosta paitsi pitää moottoristasi huolta, myös säästää polttoainekuluissa. Öljyillä on luonnollisesti monia eri ominaisuuksia, joten viskositeetin lisäksi on hyvä tarkastaa esimerkiksi ACEA-laatuluokitukset. Suunnilleen kerran vuodessa, tai viimeistään 30 000 uuden ajokilometrin jälkeen suoritettava öljynvaihto ei ole suuri operaatio, mutta sillä on vaikutusta koko vuoden ajomukavuuteen, turvallisuuteen, polttoaineen kulutukseen sekä moottorisi käyttöikään.

Valitse sopiva 5w40 öljy

Ja seuraavaksi vuorossa on vertailu: Kenen valmistajan öljy 5w40 ostetaan, ja keneltä. Öljynvalmistajia löytyy sivultamme joka lähtöön: Castrol, Vaico, Liqui... ja monta muuta! Eikä huikea valikoimamme lopu vain moottoriöljyihin vaan sivultamme löydät myös lumiketjut, kesärenkaat ja oikeastaan kaikki palvelut ja tarvikkeet, jotka tekevät autoilusta helppoa. 5w30 moottoriöljy on yksi monista autonomistajan perustuotteista, jotka löydät halvalla meidän kauttamme kilpailutettuna.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 57
näytä lisää 20
alkaen 57
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun