Valitut suodattimet

Schwalbe Smart Sam Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Myyjä


SCHWALBE SMART SAM RENKAAT PYÖRÄÄN

Luultavasti kaikki aktiivisesti pyöräilevät harrastajat tuntevat rengasjätti Schwalben ja sen kuuluisat tuotteet. Schwalbe renkaat Smart Sam ovat modernit ja monipuoliset, toiminnalliset renkaat joista on iloa monenlaisissa maastoissa. Tämä yleisrengas loistaa myös maastossa, mutta muuntuu yhtä hyvin kaupunkiajoon. Schwalbe Smart Sam melu ei häiritse polkijaa vaan voit keskittyä oleelliseen, eli havainnoida ympäristöä ja nauttia tästä erinomaisesta liikuntamuodosta. Schwalbe renkaat Smart Sam mallissa on pitkälle ulkoreunalle ulottuva kuviointi, joka lisää turvallisuutta ja tuntumaa tiehen, ja tekee myös sadesäällä ajamisesta varmempaa.

Mitä useammin pyöräilet, sitä enemmän kannattaa kiinnittää huomiota renkaiden malliin ja merkkiin. Renkaiden koon puolesta variaatiot eivät ole kovin suuria, mutta useilla aktiivipolkijoilla on omat suosikkinsa. Tärkeää on, että pyöräilijä osaa tiukan paikan tullen paikata renkaan sekä vaihtaa niin sisä- että ulkokumin. Vaikka luotettava pyöräkorjaamo onkin polkupyöräilijälle tärkeä apu, voi itse tekemällä ja huoltamalla säästää runsaasti rahaa ja myös helpottaa liikkumista.

SCHWALBE SMART SAM HINTA VERTAILU

Polkupyörän renkaita on nykyään hyvin helppo ostaa internetin kautta. Schwalbe renkaat Smart Sam hinta on todennäköisesti nettikaupassa edullisempi kuin fyysisessä myymälässä tai pyörähuollossa. Jälleenmyyjäverkostomme toimijat ovat usein kansainvälisiä nettikauppoja, joilla on isot, keskitetyt varastot Euroopassa. Tämä mahdollistaa sen, että halvin Schwalbe Smart Sam tarjous löytyy todennäköisemmin juuri netistä, jossa on varaa pitää suurta valikoimaa ympäri vuoden. Eikä nettishoppailu tarkoita sitä, että pitäisi luopua palvelusta, päinvastoin! Useimpien yhteistyömyyjiemme asiakaspalvelu on tavoitettavissa nopeasti niin puhelimitse kuin sähköpostilla, ja heillä on runsaasti kokemusta lähes mistä tahansa kysymyksistä.

Schwalbe Smart Sam halvin hinta päivitetään säännöllisesti suoritetulla hinnantarkastuskierroksella. Pidämme huolen siitä, että vertailukoneessamme on vain ajankohtaista tietoa ja kilpailukykyiset hinnat – luultavasti netin halvimmat. Laajennamme jatkuvasti tarjontaa pyöräilijöiden hyväksi, sillä haluamme edistää tätä liikkumismuotoa ja tuoda sen samalle viivalle autoilun kanssa. Siksi tahdomme tarjota myös pyörän ylläpitoon tarvittavia huoltoaineita ja -välineitä sekä oheistarvikkeita, joilla voit korottaa arkisen pyöräilykokemuksen hieman ylemmäs. Schwalben renkaat ovat yksi monista tuotenimikkeistä, joista olemme hyvin ylpeitä. Tilaamalla nämä renkaat pääset nauttimaan pyöräilystä uudella tasolla.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 16
alkaen 16
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun