Valitut suodattimet

Schwalbe Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Merkki


Näytä kaikki

Myyjä


Näytä kaikki

Legendaariset Schwalbe renkaat

Kaikki pyöräilystä kiinnostuneet ja aktiiviset moottoripyöräilijät tuntevat Schwalben nimen. Schwalbe renkaat ovat monen mielessä synonyymi laadukkaille renkaille luotettavalta valmistajalta. Oli kyseessä sitten moottoripyörä tai maantiepyörä, Schwalben käyttäjät arvostavat renkaiden kestävyyttä, avokätistä takuuta jopa Suomen olosuhteisiin, alhaista vierintävastusta sekä ajomukavuutta. Schwalben renkaat ovat ansainneet maineensa lujatekoisina mutta käyttäjäystävällisinä renkaina monenlaiseen menoon, ja monet ovat sitä mieltä että ajokokemus ei ole täydellinen mikäli alla ei ole Schwalben renkaita.

Kovien olosuhteiden Schwalbe renkaat

Vaikka Schwalbe renkaat tulevatkin Keski-Euroopasta, niiden suunnittelussa on otettu huomioon Suomen sääolosuhteet sekä teiden erityisvaatimukset, esimerkiksi renkaille vaarallisen sepelin aiheuttamat vauriot. Schwalben renkaiden pistosuojaus on omaa luokkaansa ja rengasvalmistaja onkin niin ylpeä siitä, että kutsuu niitä puhkeamattomiksi. Jokainen Suomessa pyörillä liikkunut tietää, että aivan siihen ei taida yksikään rengas pystyä, mutta Schwalbe tekee parhaansa tuodakseen markkinoille sellaisen renkaan, jonka vastaa erityisesti talvikelien haasteisiin. Esimerkiksi Marathon Plus renkaat ovat elastisen luonnonkumin ansiosta lähes tulkoon niin kestävät kuin on mahdollista, ja näitä onkin myyty miljoonittain – suosioon lienee syynsä.

Me Renkaat.com-sivustolla olemme olemassa, jossa matkanteko välineestä riippumatta olisi helppoa, nopeaa ja turvallista. Moottoripyöräilijät sekä polkijat löytävät valikoimastamme myös jälleenmyyjiä vastaamaan omiin tarpeisiinsa, ja me paljastamme parhaat hinnat. Schwalben renkaat ovat erinomainen valinta moneen erilaiseen kulkuvälineeseen: ne ovat tulleet tunnetuiksi polkupyöristä, mutta Schwalben renkaita on saatavilla moottoripyöriin ja jopa pyörätuoleihin. Kyseessä on siis monikäyttöinen rengas, jonka materiaalit kestävät erilaista kulutusta ja ennen kaikkea erilaisia pintoja. Schwalben renkaiden historia ulottuu 1970-luvulle, ja vuosikymmeniä jatkunut tuotekehittely on tuottanut tulosta.

Mistä sopivat Schwalbe renkaat?

Koska polkupyöräily itsessään on jo ekologinen liikuntamuoto, ei ole yllätys että Schwalbella satsataan muutenkin ympäristökysymyksiin. Rahaa ohjataan paitse tuotteiden jatkuvaan parantamiseen, myös sademetsien orankikannan ylläpitoon! Schwalben renkaan ovat siis vihreä valinta myös moottoripyörän alle. Näitä renkaita ei myydä joka kaupassa, koska valmistaja tahtoo varmistaa, että Schwalbe renkaat myydään asiantuntevista liikkeistä – meidän kautta voit vertailla jälleenmyyjiä ja löytää omasi. Schwalbe renkaat ovat legendaarista off road-pitoa myös muilla ajopinnoilla, kuitenkaan tinkimättä miellyttävästä ajotuntumasta sekä kevyestä vastuksesta. Jos olet vaativa tiellä liikkuja, olet varmasti ennenkin harkinnut Schwalben tuotteita.

Renkaat.com-sivusto laajentaa valikoimaa jatkuvasti, sillä tarkoituksemme on palvella kaikkia tielläliikkujia. Schwalbe renkaat ovat oleellinen varuste kun kuljet kaksipyöräisellä, moottorin tehoista riippumatta. Hintavertailu on sivuillamme helppoa ja näet yhdellä vilkaisulla kaikkien toimittajien parhaat tarjoukset. Et joudu tuhlaamaan tuntitolkulla aikaa monien sivujen selaamiseen. Schwalbe on yksi monista hyväksi toteamistamme rengasmerkeistä, joilla on kysyntää ympäri vuoden. Sitä mukaa kun talvipyöräily lisääntyy ja moottoripyöräilykausi pitenee, joutuvat myös renkaat uusiin tosieläimän testeihin. Vuodelle 2018 on luvattu paljon jännittäviä uutuksia, esimerkiksi sisärenkaattomia Tubeless-renkaita täysin uudella rakenteella – Schwalben ystäviä hemmotellaan jatkossakin.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 296
näytä lisää 20
alkaen 296
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun