Valitut suodattimet

Schwalbe Ice Spiker Pro Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Myyjä

TALVIPYÖRÄILIJÄN SCHWALBE ICE SPIKER PRO RENKAAT

Talvipyöräilyn kasvattaessa suosiotaan satulaan hyppäävät nykyään muutkin kuin intohimoisimmat polkijat. Leudommat talvisäät tarjoavat helpon tavan aloittaa talvipyöräily, mutta nämä Ice Spiker Pro Schwalbe renkaat on tehty myös niihin vaikeimpiin hetkiin, jolloin pyöräilijä ei tiedä millainen tienpinta edessä odottaa. Erityisesti pyöränrenkaisiin keskittynyt saksalainen Schwalbe on valmistanut nämä renkaat tarjoamaan vakaita, hyvin rullaavia pyörämatkoja monenlaisille harrastajille, ja Schwalbe renkaat Ice Spiker Pro -mallissa ovat loistava vaihtoehto kun etsit erityisesi jäisille pinnoille pitoa. Kun et halua liukastella, ovat oikeanlaiset renkaat avainasemassa, ja silloin Ice Spiker Pro-renkaat ovat varteenotettava vaihtoehto.

Nämä renkaat ovat saaneet täysiä viiden tähden arvioita useissa kuluttajien arvosteluissa, ja esimerkiksi Schwalbe Ice Spiker Pro melu on todella matala ottaen huomioon nastojen määrän ja sen pidon, mitä ne polkijalle tarjoavat. Juuri talvipyöräilyyn tarkoitettu kumiseos tekee renkaasta kestävän, ja kuten autoissakin, nastat tarjoavat tukevan tuntuman tiehen. Kun alla on oikeanlaiset renkaat, et huomaa eroa siihen ajatko kesäisessä, sulassa maastossa vai umpihangessa. Talvipyöräilyssä varustelun merkitystä ei voi vähätellä, ja nastarenkaat ovat oleellinen lisä kun kyse on turvallisuudesta. Siksi näiden renkaiden nastoitus onkin tärkeä tekijä onnettomuusriskin minimoimiseksi.

SCHWALBE ICE SPIKER PRO HINTA NETISSÄ

Kuten sivustomme Schwalbe Ice Spiker Pro hintavertailu osoittaa, ei nastarenkaiden hinta ole kynnyskysymys jos haluat päivittää ajokkisi ympärivuotiseen käyttöön. Schwalbe Ice Spiker Pro halvin hinta on niin edullinen, että talvipyöräily ei jää rahasta kiinni. Suosittelemme aina tilaamaan vähintäänkin yhden vararenkaan, jotta mahdollisen rengasrikon tapahtuessa et joudo luopumaan talvipyöräilystä hetkeksikään. Oli suunnitelmissa sitten taittaa myös talven työmatkat polkupyörällä tai lähteä ihailemaan lumista luontoa, Schwalben nastarenkaat ovat siihen ratkaisu. Myyjäkumppaniemmi asiakaspalvelu on apunasi silloin, kun olet epävarma rengaskoosta tai siitä, millainen nastarengas olisi sinun tarpeisiisi paras – melko varmasti myös he suosittelevat näitä nastarenkaita.

Päivän paras Schwalbe Ice Spiker Pro tarjous vaihtelee, mutta me päivitämme hintatietoja aktiivisesti varmistaen aina, että tuotteen lopullinen hinta on se, minkä näet ostoskoriin klikatessasi. Jotkut kumppanimme tarjoavat jopa ilmaisen kotiinkuljetuksen. Haluamme palvella myös pyöräilijöitä samalla kunnianhimolla kuin autoilijoita, sillä talvipyöräilyn suosion kasvaessa lisääntyy myös valikoima, ja tietenkin myös eri hintaluokkien vaihtoehdot. Schwalbe on vakiinnuttanut paikkansa rengasmarkkinoilla, ja monet pyöräilijät valitsevat sen vuosi toisensa jälkeen pitämään huolen omista rengastarpeistaan. Talvipyöräilijän kannattaa muistaa myös muut välttämättömät varusteet, kuten heijastimet, ensiapulaukku sekä korjaussarja renkaalle, mikäli lumen alta löytyy ikävä yllätys.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 4
alkaen 4
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun