Valitut suodattimet

Schwalbe Marathon Plus Renkaat

Suodata:

Avaa suodatin

Hinta

asti

Myyjä


SCHWALBE MARATHON PLUS RENKAAT NOPEASTI

Jotkut ovat kutsuneet Marathon Plus Schwalbe merkin renkaita jopa maailman kestävimmiksi renkaiksi – oletko jo itse ottanut selvää, pitääkö tämä paikkaansa? Schwalbe on saksalainen rengastuottaja, jonka paras osaaminen näkyy juuri upeasti suunnitelluissa pyöränrenkaissa. Schwalbe renkaat Marathon Plus mallissa ovat tätä samaa, pyöräilijöiden keskuudessa hyvin tunnettua laatua, ja näistä onkin tullut todellinen myyntihitti. Tämän ei pitäisi olla alan harrastajille yllätys, sillä näissä renkaissa yhdistyy monta oleellista tekijää ilman turhia kompromisseja: Schwalbe Marathon Plus melu on matala, samoin kuin vierintävastus, mutta ne ovat iskunkestävämmät kuin monet kilpailijat. Näin ollen et joudu tinkimään nopeudesta maksimaalisen kestävyyden vuoksi, vaan saat, kuten sanonta kuuluu, poimia rusinat pullasta.

Kun rengas on näin hyvin lävistyssuojattu, sitä voisi kuvitella kömpelöksi tai raskaaksi ajaa. Näin ei kuitenkaan ole Marathon Plus-renkaiden kohdalla, vaan useat rengasvertailut ovat todenneet sen hyvin rullaavaksi, miellyttäväksi renkaaksi päivittäisestä arkiajosta kunnianhimoisempaan pyöräilyyn saakka. Ilmatäytteisten maantierenkaiden joukossa Marathon Plus-renkaat tarjoavat pidemmän päälle säästöä, sillä joudut todennäköisesti turvautumaan renkaan paikkaukseen tai korvaamiseen harvemmin kuin niillä renkailla, joissa on keskitytty vain vauhdin takaamiseen. Näitä renkaita on kuvailtu ”lähes puhkeamattomiksi”, mikä voi olla monelle pyöräilijälle suorastaan kutsu lähteä testaamaan renkaita erilaisille tienpinnoille.

SCHWALBE MARATHON PLUS HINTA VERTAILUSSA

Netistä löytyy monenlaisia myyjiä, joten ei ole helppoa suorittaa Schwalbe Marathon Plus hintavertailu. Me tulemmekin mielellämme apuun, jotta löytäisit kaikki tarjoukset yhdestä paikasta ja saisit muutamalla klikkauksella selville, mikä on Schwalbe Marathon Plus halvin hinta. Renkaiden ostaminen internetistä on todennäköisesti paitsi halvempaa, myös helpompaa kuin kivijalkakaupoissa kiertely ja hintojen vertailu. Voimme hyödyntää yhteistyömyyjiemme suuret varastot, joilta tilaukset toimitetaan nopeasti kotiin. Ei turhaa ajan- tai rahantuhlausta. Tästäkin säästyneen ajan voit käyttää ylimääräiseen pyörälenkkiin.

Kun löytyy sinua miellyttävä Schwalbe Marathon Plus tarjous, klikkaat tuotteet ostoskoriin ja pääset täyttämään tarvittavat tiedot myyjän sivuille. Autamme mielellämme myös muiden pyöräilytarvikkeiden hankinnassa, oli kyse sitten pyörän huoltoon liittyvistä aineista, varaosista tai ajajan varusteista. Näissä renkaissa kannattaa huomioida, että poikkeuksellisen hyvän pistosuojauksen vuoksi rengas ei ehkä ole yhtä kevyt kuin kilpailevien merkkien vastaavat renkaat, mutta toisaalta uskallat ehkä jättää kaupunkiajossa korjaussarjan kokonaan kotiin. On todennäköistä, että rengas kestää kovemmat törmäykset kuin toiset renkaat, ja antamalla Marathon Plus-renkaille mahdollisuuden pääset itse testaamaan tositoimissa sitä, pitävätkö kaikki muiden pyöräilijöiden kehut renkaan kestävyydestä paikkansa.

Vertaile korkeintaan 4 tuotetta:

alkaen 20
alkaen 20
Onko maksettuja mainoksia
Takaisin alkuun